Adnan Polat yönetimi yeterli desteği verebilseydi Rijkaard'a ve içerideki haramilerden koruyabilseydi (iyi hoş kendi içindeki haramilerle baş edemedi) Galatasaray bugün başka bir durumdaydı. Lakin çok açık bir şekilde futbolcular ve yönetim içi hizipler tarafından Rijkaard sabote edildi. Şimdi ki yönetimde de aynısı oluyor.
Sedat Doğan çıkıyor vergi ödemedik diyor. Eee sen o kadar anlaşmayı nasıl yaptın vergi daireleriyle. Bize vergi ödedik diye laf atanların uzlaşmada dosyaları çıkıyor. Şike süreci boyunca Galatasaray'ın önünü kesmek için çok çaba harcandı ve başarılı olundu. Özellikle en ağır darbeyi yine kendi kendimize vurduk. Yönetim içi çekişme, muhalefet yapacağım diye bir şey ortaya koymayan bir kesim.
Ne zaman üye yapısı değişir o zaman yırtar Galatasaray.
Sedat Doğan çıkıyor vergi ödemedik diyor. Eee sen o kadar anlaşmayı nasıl yaptın vergi daireleriyle. Bize vergi ödedik diye laf atanların uzlaşmada dosyaları çıkıyor. Şike süreci boyunca Galatasaray'ın önünü kesmek için çok çaba harcandı ve başarılı olundu. Özellikle en ağır darbeyi yine kendi kendimize vurduk. Yönetim içi çekişme, muhalefet yapacağım diye bir şey ortaya koymayan bir kesim.
Ne zaman üye yapısı değişir o zaman yırtar Galatasaray.