"Yalnız Değildir" başlığına yazmayı düşünüyordum; ama Ernoyan iyi düşünmüş bu şekilde.
Sedat Hoca'mız Facebook'ta iletisine şöyle yazmış:
Altına yaptığı yorumu:
Açıktan yazdığı için, yazdıklarını alıntıladım buraya.
Türk sporunun ne kadar pis bir şekilde yönetildiğini iyice görüyoruz. Bu ülkeye kazandırılmış en güzel başarıları yaşatan insana bu şekilde davranılıyorsa, artık diyecek pek bir şey kalmıyor sanırım.
Sedat Hoca'mızın yanında olmalıyız her şekilde. Bunu yönetim de göstermeli sonuna kadar!
Sedat Hoca'mız Facebook'ta iletisine şöyle yazmış:
Sedat İncesu
Bugün itibarı ile Federasyonumuz tarafıma 5 maç ceza aldığımı tebliğ etti çok teşekkür ediyorum. Verdiğim savaşın şeref madalyası olarak göğüsümde taşıyacağım... Gerçekleri söyleyecek kadar cesur olan tüm sporcularım ve dostlarım adına diyorum ki son söz daha söylenmedi...
Altına yaptığı yorumu:
Sedat İncesu
Bu spor yanlislarla savasan 5 -10 cesur adam sayesinde biryerlere geldi. Bir ben bilirim verdigim savasi bir de benimle savasan sporcular ama en onemlisi Allah bilir. Bu dunyada beni yerler bitirirler ekmegimden ederler ama ben gece yastigima basimi koydugumda huzurla uyuyorum bu bana yeter. 6 ay da verirler omur boyu da men ederler artik herseyi bekliyorum. Cok dediler hocam konusma isine bak cocugunu dusun aileni dusun diye aba altindan sopa da gosterdiler. Bende diyorum ki benim cocugum babasi susup sisteme uyup kendi cocugum kardesim gibi gordugum engellilere yapilanlara sesini cikarmayacaksam hic buyumesin. Hepimiz silinip gidecegiz ama tarih yazacak sampiyonluklari ve o sampiyonluklarin ne bedellerle kazanildigini.
Açıktan yazdığı için, yazdıklarını alıntıladım buraya.
Türk sporunun ne kadar pis bir şekilde yönetildiğini iyice görüyoruz. Bu ülkeye kazandırılmış en güzel başarıları yaşatan insana bu şekilde davranılıyorsa, artık diyecek pek bir şey kalmıyor sanırım.
Sedat Hoca'mızın yanında olmalıyız her şekilde. Bunu yönetim de göstermeli sonuna kadar!