B
Berkan Çatal
Misafir
Re: Seimone Augustus Galatasaray' da
maç gitti sanırsam ama belli olamz augustus bu. 15te 2 ikilik atmış
maç gitti sanırsam ama belli olamz augustus bu. 15te 2 ikilik atmış
Suat Aydın' Alıntı:Ya arkadaşlar ne kadar sabırsızsınız ya kız belki kötü bir günündedir her gün 30 35 sayı atacak değil ya neden alındı diyorsunuz merak etmeyin çok kaliteli bir oyuncu inşallah bizde aynısını yapmayacak şimdi eleştiriyorsunuz ama ilerde bunlara pişman olacaksınız iddaa ediyorum pondexter den daha kaliteli,skorer ve savunmacı.
Şakasına diyorduk zaten .Hiç böyle bir oyuncuya öyle yorum yapılırmı .Düşüncesi bile korkunçSuat Aydın' Alıntı:Ya arkadaşlar ne kadar sabırsızsınız ya kız belki kötü bir günündedir her gün 30 35 sayı atacak değil ya neden alındı diyorsunuz merak etmeyin çok kaliteli bir oyuncu inşallah bizde aynısını yapmayacak şimdi eleştiriyorsunuz ama ilerde bunlara pişman olacaksınız iddaa ediyorum pondexter den daha kaliteli,skorer ve savunmacı.
Hakkınızda aşk dedikoduları dolanmaya başladı Amerikan kulislerinde Kerem bey. :ehue :hiKerem SEÇER' Alıntı:Ben nereden ikna edeyim Recep
seni kabul etmiş...benim için '' good junior, very handsome , he love black people'' falan deKerem SEÇER' Alıntı:Ben nereden ikna edeyim Recep