Seimone Augustus

Re: Seimone Augustus Galatasaray' da

maç gitti sanırsam ama belli olamz augustus bu. 15te 2 ikilik atmış

Dee Brown'dan daha kötü son top kullanan guardlarda varmış :)

Mümkünse Augustus maçını izlemeyelim kız heyecandan oynayamadı :)

Olympic Basketball Tournament for Women:
A
The Republic of Korea; Australia; Russia
Brazil; Belarus; Latvia
B
China; Spain; Mali
New Zealand; America; the Cezh Republic

Arkadaşlar seimone olimpiyatlarda oynayacak mı :roll:

Ya arkadaşlar ne kadar sabırsızsınız ya kız belki kötü bir günündedir her gün 30 35 sayı atacak değil ya neden alındı diyorsunuz merak etmeyin çok kaliteli bir oyuncu inşallah bizde aynısını yapmayacak şimdi eleştiriyorsunuz ama ilerde bunlara pişman olacaksınız iddaa ediyorum pondexter den daha kaliteli,skorer ve savunmacı.

Suat Aydın' Alıntı:
Ya arkadaşlar ne kadar sabırsızsınız ya kız belki kötü bir günündedir her gün 30 35 sayı atacak değil ya neden alındı diyorsunuz merak etmeyin çok kaliteli bir oyuncu inşallah bizde aynısını yapmayacak şimdi eleştiriyorsunuz ama ilerde bunlara pişman olacaksınız iddaa ediyorum pondexter den daha kaliteli,skorer ve savunmacı.

Arkadaşlar mübalağ yapıyorlar zaten merak etme :)

Suat Aydın' Alıntı:
Şakasına diyorduk zaten :).Hiç böyle bir oyuncuya öyle yorum yapılırmı :).Düşüncesi bile korkunç :)

İşte bende sazanım ya atladım.Halbuki böyle bir oyuncuyu kim bulmuş ki eleştiriyor dimi ama inşallah takımımıza çok yarar sağlayacak ve onun sayesinde hem avrupada ki hemde türkiye deki bütün kupalrı alacağız.Keşke onun dinamo moskova dan takım arkadaşı jekabsone zogota yı alabilsek geçen sene women eurolige de sayı krallığında 3. sıradaydı.Letonyalı forvet oynuyor 1.75 boyuında avrupa da vj yerini çok iyi bir şekilde doldurur.Geçen sene eurolige de maç başına 22 sayı ortalamasıyla oynamış.

kalitesinden hiç şüphem yok..Facebook da arkadaş listeme ekledim seimone ablamı..inşallah kabul eder..kabul etmezse kerem abi bi yardımcı olursun :)

Kerem SEÇER' Alıntı:
Ben nereden ikna edeyim Recep :)
Hakkınızda aşk dedikoduları dolanmaya başladı Amerikan kulislerinde Kerem bey. :ehue :hi

yönetimimiz seimone augustus'un resmi olan bir t-shirt bastırırsa çok güzel olur.düşünsenize ilk maçında salondaki taraftarların üzerinde kendi resmi olan bir t-shirt giydiğini gören augustos takımı daha da sahiplenir diye düşünüyorum.kerem ağbi inşallah yönetimimize iletirsin.

Seimone Agustus imzayı çakıp kontratı kulübe yollamış!

SEİMONE HARBİDEN BİZDE!!!