Seimone Augustus

Re: Seimone Augustus Galatasaray' da

seımone augustus çook iyi oynuyor. allah nazardan saklasın.tek kelimeyle müthiş bir oyuncu.galatasarayda basarılar diliyorum...

İmza attı zaten. WNBA sezonu bitince gelir. Ayrıca yarın WNBA tatile giriyor Olimpiyat sebebiyle. Seimone de Olimpiyatlarda.

Rakibimizin gözü öle bi kaldı ki nazar değmesinden korkuyorum :)

Uzatmaya kadar mükemmeldi. Maçı uzattılar ama uzatmada top kayıpları ve isabetsiz şutlar geldi. Gerçekten büyük bir baskı var üzerinde. Rakip tek ona konsantreydi.

Kerem SEÇER' Alıntı:
Uzatmaya kadar mükemmeldi. Maçı uzattılar ama uzatmada top kayıpları ve isabetsiz şutlar geldi. Gerçekten büyük bir baskı var üzerinde. Rakip tek ona konsantreydi.

Zaten sadece Augustus oynuyor gibi , o durunca diğer oyuncularda duruo :) Bence Pondexter ın 2 katı iyi.

arkadaşlar yeni transferimiz 3 numara mı 4 numara mı oynuyor genel olarak?

3 numara oynuyorsa çok iyi olur aslında. 4 numarada oynatabileceğimiz bahar ve yasemin var. tajla beraber 4-5 oynarlarsa bahar ve yaseminin çok süre alabileceğini sanmıyorum.

Maçı şans eseri Nba Tv'de tekrarında izledim.Babamla beraber izledik.Dedim yeni yabancımız.Oğlum dedi bu kızı bize yedirmezler.Dedim yedik bile :)

Gerçekten çok önemli bir oyuncu transfer ettik.Keşke Pondexter'ta kalsaydı fb'de.Onları o şekilde ezerek yenmek daha zevkli olurdu.

Bu sene bütçemizi çok kasıcaz.Bayan maçlarınada gitmek farz oldu.

Çağlar Şentürk' Alıntı:
Maçı şans eseri Nba Tv'de tekrarında izledim.Babamla beraber izledik.Dedim yeni yabancımız.Oğlum dedi bu kızı bize yedirmezler.Dedim yedik bile :)

Gerçekten çok önemli bir oyuncu transfer ettik.Keşke Pondexter'ta kalsaydı fb'de.Onları o şekilde ezerek yenmek daha zevkli olurdu.

Bu sene bütçemizi çok kasıcaz.Bayan maçlarınada gitmek farz oldu.
Bu transferlere dolsun artık salon değilmi :? :roll: Dolmasa bile en azından yarı yapmalıyız!!!

Bugün rüyamda gördüm. Ah ah çok çektiriyordu karşı yakaya. :)

Bir t-shirt alıp üstüne Seimone'ın resmini yaptıracağım bir aksilik olmazsa. Zamanı gelince tabi. ;)

Semih TİYANŞAN' Alıntı:
maçı bnde izledim.Bana şuan ki cappy biizim abladan biraz daha iyi gibi geldi...

Cappy'e göre birçok avantajı var...Boyu,içeri dalışları,daha atletik oluşu...Karşılaştırma yapmaya karşıyım ancak sen yapmışken karşılık vereyim dedim...Herşeyiyle bu lige gelenler arasında en iyisidir,ve kanımca uzun yıllarda en iyisi olarak kalacaktır...Bayan kobe'ye saygı...Bidaha böyle bir karşılaştırma olmaz umarım...

Yanlış anlamadıysam Eurosport 2 de (Digiturk) bugün saat 16 00 civarında USA-Letonta Milli maçı var Augustus'u izlemek için fırsat.Geçen yıl Avrupa şampiyonasında bizim milli takımın ilk maçta yeniliği Letonya dün tam kadrolu Rusları (Stevanova ve Backy Hammon dahil ), Jekobsene Zagota'nın 34 sayısı ile yendi .
Letonya takımında Agustusun geçen yıl Dynamo dan Zagota dahil arkadaşları ve antrenörü var.

Bugün rüyamda gene Seimone'i gördüm. Metro da Sarp ile yürüyoruz bir kadın yere düşüyor. Kadın hamile. Benle Sarp tam yardıma giderken, Seimone geliyor kadını kaldırıyor. Biz şaşırıyoruz ama çok mutlu da oluyoruz. Sonra birazkonuşuruz. Ne konuştuğumuzu unuttum. :)