Seimone Augustus

Re: Seimone Augustus Galatasaray' da

Arkadaşlar Bu sene Avrupa da 2 deniz aşırı oyuncu oynatacağımız için(ki bunlar Agustus ve Taj olmalı)2 Avrupalı oyuncuya ihtiyacımız var.Vj in yerine Selim in de bahsettiği letonyalı ve geçen sene Augustus un Dinamo Moskova dan takım arkadaşı olan Jekabsone Zogota kesinlikle alınmalı.Hem skorer hemde Augustus un takım arkadaşı olması nedeniyle takımımıza katarsak hem ondan hemde Augustus dan fazla yararlanabiliriz.

Ben ilk beş için çok heyecanlanıyorum çünkü çok yıldızımız var :)

Işıl-VJ-Seimone-Yasemin-Taj :) Yedeklerde Esra ve Tuğba var :) 2 tanede yabancı alma hakkımız var :)

O kadroda Sue Bird, Diana Taurasi, Cappie Pondexter, Tamika Cathings, Lisa Leslie, Candace Parker, Tina Thompson, Sylvia Fowles, Delisha Milton-Jones, Kara Lawson, Katie Smith de mevcut olunca normal 11 sayı :)

Gökce Başaran' Alıntı:
Bugün rüyamda gene Seimone'i gördüm. Metro da Sarp ile yürüyoruz bir kadın yere düşüyor. Kadın hamile. Benle Sarp tam yardıma giderken, Seimone geliyor kadını kaldırıyor. Biz şaşırıyoruz ama çok mutlu da oluyoruz. Sonra birazkonuşuruz. Ne konuştuğumuzu unuttum. :)
Gökçe rüyanın hepsini anlat :)

Valla okadar abi. Gerisi muamma. Bir sis bulutu. :)

Ben şahsen WNBA'i fazla takip eden bir kişi değilim fakat transfer olduktan sonra biraz araştırma ve videolarını izledim. Gerçekten iyi bir oyuncu. Zaten geçen sene çaylak sezonunda gösterdiği performans ortada. Umarım bu sene bizle beraber şampiyonluk yaşar...

wnba_lynx_hdr_player.jpg

hala inanamıyorum bazen yokluyorum hafızamı bu kız bizde mi istanbula gelmeden inanmam diyorum allah nazarlardan korusun diyorum ama bir yönden de korkuyorum diğer yıl diyourum ya bırakıp giderse sonra diyorum bu yıl taraftarı ve şampiyonluğu görünce bizi bırakmaz hele bu kız varken salona sadece rahat 200 300 kişinin geldiğini düşününce of diyorum süper normal bi takımın tarftarı olsa derdim az ses çıkar ama galatasray seyircisi 300galatsaray seyircisi 30000 fenerbahçe seyircisine denk geliyor diyorum heyecan basıyo seni bu forma ile ilk gördüğüm anda sevinçten ağlayacağımdan eminim augustos hoşgeldin tekrar

Emrah Acar' Alıntı:
yakışmış tosunuma 8) 8) 8) (o benim tosunum biliyorum alakası yok ama tosunum işte)
şaka maka olimpiyat altını kazanan sporcumuzu nasıl karşılayacağız

Ilk macta 9 sayi, 2 ribaunt, 2 asist bir performans sergiledi cok fazla top kullanmadi, Taurasi ve Pondextar her topu potaya yolladi. Parker, Augustus ve Fowles topu paylasarak gercekten takimi oyunu icinde iyi oynadilar.

Not:Maclari Dijiturk Eurosport 2 verdi, Insallah digerlerinide verir.