Seimone Augustus

Re: Seimone Augustus Galatasaray' da

İstanbul'a gelmiş bulunmakta. ;)

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Gökçe eminmisin geldiğine çok sessiz olduda geldiği ondan.
Valla sesi biz yaratabilirdik havalimanında karşılama filan yapılabilirdi. Ama bayan basketçi işte yahu ne sesi olacak. Geldi İstanbul'a. Hafta sonu bir idman ziyareti yapsak keşke.

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Uğur GÜVEN":2wr4a7rk]Gökçe eminmisin geldiğine çok sessiz olduda geldiği ondan.
Valla sesi biz yaratabilirdik havalimanında karşılama filan yapılabilirdi. Ama bayan basketçi işte yahu ne sesi olacak. Geldi İstanbul'a. Hafta sonu bir idman ziyareti yapsak keşke.[/quote:2wr4a7rk]

Ya o değil karşılamadan(karşılamamadan)dolayı demiyorum hiçbir yerde haberde yok resmi sitede bile bu arada sen augustus forması alcaktın ankaradaki maça bulabilirsek bi tanede ben alıcam.İdman fikri çok iyi en azından foto çekinilir bide son haberleri alırız takım hakkındaki

Ozan Kemal Şen' Alıntı:
evet gelmis 8)
demin ilk idmanından GSTV de goruntuler verdiler icim rahatladı gorunce:)
Ee nasıldı? Yakışmış mı sarı kırmızı?

İnş. 11 Ekimde oynar augustus ihtiyacımız var

Gökce Başaran' Alıntı:
[quote="Ozan Kemal Şen":li7shdl1]evet gelmis 8)
demin ilk idmanından GSTV de goruntuler verdiler icim rahatladı gorunce:)
Ee nasıldı? Yakışmış mı sarı kırmızı?[/quote:li7shdl1]

hemde nasil 8) cok sempatik bir kiz gercekten. güleryüzlü ve temizkalpli birisine benziyor. GS TV de röportaj filan yapmislar, haberlerde izleyin derim. takim Taj ve Vickie disinda tam kadro simdi.

Isil
Esra
Seimone
Bahar
Yasemin

seklinde bir 5 olabilir.

Çok heyecanlandım bütün gün gs tv izleyeceğim o görüntüleri görebilmek için.Maça gelince bence augustus maçta oynar çünkü hem takımından hazır geldi hemde daha maça zaman var.

Evet bende izledim gözümle görmeden inanmam diye bir söz varya ben görmeme rağmen inanamadım.Gerçeketen çok yakışmış sarı kırmızı çokta sempatikti durmadan gülüyodu :) Taraftarıda salona çağırdı

Bugün haberlerde gösterdiler.. Gs forması bir başka olmuştu üstünde.. Rengini açmış :) Çok sempatik birine benziyor.. 11 Ekim de oynayacaktır.. Şimdiden başarılar..

Çok bacak kıracak çok.

Hoşgeldin Augustus Galatasaray'ımıza.Galatasarayımızın Başkent'ine İstanbul'a...

Evet bende izledim GSTV haberlerinde tek eksiklerimiz Taj ve Vickiemiş.
Seimone'da inanılmaz tatlı bir yüzü var.
Bu arada Korel Engin'de çok iddaalı ve sempatik bir oyuncu.

8 günlük bir çalışma süresi var eminim ayın 11 ine kadar yeterince hazır olacaktır.Umarım başarılı olur.Tekrar hoşgeldin Seimone Augustus.

TV de görüldüğü kadarıyla çok sempati birine benziyor, Ankara'da canlı canlı izleyeceğiz. Ben şimdiden çok sevmeye başladım kendisini. Umarım o da bizi çok sever ve uzun yıllar Galatasaray formasıyla izleriz.

Augustus u izlemek için sabırsızlanıyorum.Cumartesi günü yayın var mı acaba?