Seimone Augustus

Re: 23 # Seimone Augustus

Minnesota'dan Augustus'a sözleşme
Ülkemizde geçen yıl Galatasaray'da forma giyen Seimona Augustus çok ciddi bir sakatlık geçirdikten sonra tekrardan kendi takımı ile anlaşması güzel oldu. Zaten Minnesota?nın da onu bırakarak inşaa ettikleri yapıyı yıkmasına hiç gerek yoktu. İlk sıradan draft ettiklerinde Seimone?i Cappy Pondexter?ın önünde seçildiğini unutmamak lazım. Sakatlık her oyuncu için zor şey olsa da, Augustus bunu atlatabilecek bir oyuncu. İyi çalışabilmek için sezon ortasında Avrupa?ya da gelmedi. Muhtemelen seneye de onu Türkiye Ligi'nde izleyeceğiz. Eğer WNBA sezonuna da sağlıklı girerse, Minnesota için yukarılara tırmanmak kolay olacaktır. Son hamlelerle birlikte bunu başarabilecek kadro oluştu. Ama herşeyin başı Seimone.

Zafer Kalaycıoğlu Seimone seneye takımda olacak diye döyle. Bu takımın camiasının, taraftarının istediği iyi bir oyuncuyu benim istememem mümkün değil.

"Augustus Geri Döndü! Galatasaray'ın geçen sezonki Eurocup şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ABD'li yıldız, seneye de Sarı-Kırmızılı formayı giyecek..!!"

Kaynak: Sabah Gazetesi..

Gsbasket sağolsun biz biliyorduk zaten =) Özledik seni çoook özledik...

Augustus geri döndü

Galatasaray'ın geçen sezonki Eurocup şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan ABD'li yıldız, seneye de sarı-kırmızılı formayı giyecek
Galatasaray taraftarlarına müjde. Sarı-kırmızılı tribünlerin çok sevdiği ve 'Çikolata Prenses' lakabını taktıkları ABD'li bayan basketbolcu Seimone Augustus gelecek sezon tekrar Galatasaray formasını giyecek. Galatasaray'ın geçen sezon kazandığı Eurocup'taki performansıyla taraftarların gönlünde taht kuran ancak WNBA'de dizinden sakatlandığı için bu sezonu erken kapatan Augustus, 1 yıllık sözleşmeye imza attı.

KRİTİK TOPLANTI SALI
Galatasaray'ın diğer transferleri ise yönetimin salı günü yapacağı toplantıya göre şekillenecek. Eğer yönetim, antrenör Zafer Kalaycıoğlu'nun listesindeki yabancı oyuncuları onaylarsa, temasların sürdüğü dünyaca ünlü iki isim gelecek sezon sarı-kırmızılı formayı giyecek.

Sabah Gaztesi

Bu haber gerçekten iyi oldu...Ligimiz Taurasi ile birekte gelecek yabancı oyuncularla bunların arasında S. FOWLES Su BİRD gibi oyuncuların adı geçiyor son derece kaliteli lig olacak ve EL de takımlarımız son derece iddalı olacak hatta şu söylenebilirki Avrupanın en iyi ligi konumuna gelebilir...Bir üçüncü takım daha lazım...

İşte bu çok güzel bir haber ya özledik valla Seimone yi :) İnşallah Katie Douglas ta kalır seneye ama Seimone dönerse gider herhalde :(

Emre Karakaplan' Alıntı:
[quote="Mehmet Sabi":1a7095v0]İşte bu çok güzel bir haber ya özledik valla Seimone yi :) İnşallah Katie Douglas ta kalır seneye ama Seimone dönerse gider herhalde :(
Hayır Katie gitmeyecek muhtemelen Tamika gideceği için.[/quote:1a7095v0]

Güzelmiş o zaman inşallah dediğiniz gibi olur :) Katie bu sene pek kendini gösteremesede seneye takımı sırtlayacağını düşünüyorum kendimce.

Emre Karakaplan' Alıntı:
[quote="Onur Yavuz":1qzyevsa]Augustus´un bizimle devam edecek olması güzel ama haberin devamı kötü.
Nasıl yani yıldız gelmesini istemiyor musun?[/quote:1qzyevsa]
Emre haberin devamından çıkan sonuç, Zafer Kalaycıoğlu ile devam edileceği yönünde.

Şampiyon olamazsak devam edileceğini sanmıyorum,Türkiye kupası ile kendisini garantiye aldığını düşünüyorsa bence yanılıyor...Bana kalsa kupaya filan bakmamda,işte bana kalmıyor... :)