Re: 23 # Seimone Augustus
Bana iyi dileklerini yollayan bütün taraftarlara çok teşekkür ediyorum. Onların desteğini almak beni daha da çok motive etti diyebilirim. Herkese çok teşekkürler.
Sakatlığın ne durumda, fiziksel ve mental olarak nasılsın, ne zaman dönebileceksin salonlara?
Dizim çok iyi ve çok iyi hissediyorum. %100 hale gelmem için 2-3 haftaya daha ihtiyacım var. Ama şu anda basketbol oynayıp maç yapmaya başladım bile. Tam anlamı ile antremanlara ve full maç temposuna en geç 1 ay içinde dönmüş olacağım. Bu yıl herhangi bir takımla anlaşmadığım için bu süreci biraz daha zamana yayarak değerlendirmenin doğru olacağını düşündü doktorlarım. Sahalara döneceğim günü iple çekiyorum. Mental olaraksa eskisinden cok daha güçlü hissediyorum çünkü üstesinden geldiğim zorluklar beni daha dayanıklı bir hale getirdiler.
Takım arkadaşlarını özledinmi? En iyi anlaştığın arkadaşların kimlerdi?
Bütün Türk ve Amerikalı takım arkadaşlarımı çok özledim. Hepsiyle iyi geçiniyordum. Hiçbirini diğerinden ayırt edemem. Önümüzdeki sene onlara katılmayı dört gözle bekliyorum
Türkiye? de yaşadığın en güzel/heyecanlı anların?
Avrupa Kupasını kazanmak çok heyecan verici bir olaydı benim için. Buraya gerçekleştirmek için geldiğim şey de oydu zaten. Fenerbahceye karşı oynamak da hatırımda kalan güzel tecrübelerim arasında yerini aldı. Geri dönmek için sabırsızlanıyorum.
Türkiye? de boş zamanlarında neler yapıyordun?
Boş zamanlarımda alışveriş merkezlerine ve Istanbulda görulmeye değer deşisik mekanlara giderdim. Türk kültürünü öğrenmekten ve buradaki değişik restoranlara gitmekten gercektende büyük bir keyif aldım. Ama bir maç öncesinde dinlenirken yada bir deplasman dönüşünde genelde evde vakit geçirmeyi tercih ederdim. Evdeykende ya ailemle konuşurdum yada video oyunlari oynardım.
Bizler seni çok sevdik, maçlarda gözlerimiz hep seni arıyor. Bu kadar kısa zamanda bu kadar çok sevilmeni neye bağlıyorsun ve ne hissediyorsun bu konuda?
Bence bu harika birşey. Beni gercektende onurlandırdınız. Biz Amerikalılar olarak buraya geldiğimiz zaman takımın ve kültürün bir parçası olmaya çalışırken aynı zamanda da pozitif bir etki bırakmaya gayret ediyoruz. Böyle coşkulu ve takımlarına aşık bir taraftar kitlesi ve Galatasaray gibi büyük bir takım tarafından bu kadar seviliyor olmak bana bir ödul gibi geliyor.
Galatasaray taraftarı hakkında neler düşünüyorsun?
Bence Türkiyedeki en iyi taraftar Galatasaray taraftarı. Belki de tüm dünyadaki!
Katie Douglas hakkındaki düşüncelerin nelerdir?
Katie Douglas çok iyi bir oyuncu. Bulunduğu her takım mutlaka çok tehlikeli hale gelir. Cok sağlam ve çok yetenekli bir oyuncu.
Gelecek sene yine bizle beraber olacağın hakkında haberler var. Bu konuyla ilgili düşünceleirn nelerdir?
Daha kontrat imzalamadık ama yakında imzalayacağımızı umuyorum. Takıma geri dönüp, Euroleague?de dahil olmak üzere bütün kupaları kazanmak için Türkiyedeki en ateşli taraftarların önünde oyna düsüncesi beni cok heyecenlandırıyor ve tedavi süresince beni pozitif olarak motive ediyor. Geri dönmek için sabırsızlanıyorum.
Senin maç sonunda bir boksör gibi arkadaşlarını devirmeni tekrar izleyebilecekmiyiz?
Tabikide. Bu artık bir gelenek oldu! Galibiyetlerden sonra Mike Tyson?ın nakavt rutinini hep yapacağız.
Senin yokluğunda takım kötü gidiyor, takımın durumunu takip edebiliyormusun, eğer edebiliyorsan düsüncelerin neler?
Internetten takımı takip ediyorum. Sophia ile de konustuğum zaman ondan da takım haberlerini alıyorum. Bence takım bu sene sakatlıklardan çok olumsuz yönde etkilendi. Ve sakatlık durumu her takım için üstesinden gelinmesi en zor durumdur çünkü kontrolunuz dışında gelişir. Ama duyduğum bazı yeni transfer haberleri Galatasaray?ın yine cok doğru bir iş yaptığını gösteriyor ve takımın bu yeni gelişmenin ardından daha iyi bir pozisyona geleceğini düsünüyorum. Onlara bu sezon için bol sans diliyorum. Sürdürmemiz gereken bir geleneğimiz var.
Takım arkadaşlarına, taraftarlara söylemek istediğin son birşey var mı?
Hepsini çok seviyorum ve herkesi çok özledim. Geri dönmek için sabırsızlanıyorum. Sezonun geri kalanında şans onların yanında olsun ve çok yakında görüşmek üzere!
GSbasket.Org