Seimone Augustus

Re: 23 # Seimone Augustus

Aykun Alan' Alıntı:
Seimone geldiginde kom tribune cikacak oda ayri bir merak konusu.Jia?Ivana?Bir baskasi?
Bayan Basket Takımımız Bu Sene Hangi Salonda Maçlarını Oynayacak Bilgisi Olan Varmıı?

Onur Yavuz' Alıntı:
Bayan basket takımımız da yeni sezonda maçlarını Abdi İpekçi´de oynayacak.
Bu Sevindirici HAber İşte.. Bilgi İçin Teşekkürler

sol dizinde ameliyat izi belli oluyor ne kötü bir şey sakatlık allah hiçbir sporcunun başına vermesin...

ultraslan forumundan Barış Çamur adlı kişiyi tanırsınız belki.

uA forumundan şöyle bir yazı yazmış.Nekadar doğru bilemiyorum

"Bu arada Seimone?nin sözleşmesi 2011 yılı için geçerli olabilirmiş.

Kendisi ve menajeri ile görüşmeler yapılıyormuş; Seimone bu yılı dinlenerek ve güçlenerek geçirme taraftarıymış ve takımımızla görüşüp "Bizim için önünüzdeki 3 ayın ne kadar değerli olduğunu biliyorum. Zor maçlar oynayacağız o yüzden eğer sizde uygun görürseniz benim yerime bir oyuncu ile temas kurabilirsiniz. Bu yılı dinlenerek ve sadece antreman yaparak geçirirsem daha iyi olacağını tahmin ediyorum. Fakat 2011 yılında takımımın formasını giymek istiyorum" gibisinden bir mesaj yollamış..

Şu anda görüşmeler devam ediyormuş, Ocak ayındamı yoksa 2010 Ağustos ayındamı geleceği kesinlik kazanmamış daha..
Bir kaç gün içersinde bu durum kesinlik kazandıktan sonra transfer olacak veya olmayacak. "

Usteki yazılar dogru.
Bugun Mihriban Oğuz soyledi canlı yayında. (Fossa Cimbom adlı blog canlı yayın yaptı Işıl Alben konuktu Zafer Kalaycıoglu ve Mihriban Oğuz da sonradan konuk oldu)

USA bayan takımının Rusya kampından;
ned0522.jpg

usab0225.jpg

:p

Bence Seimone en doğru kararı vermiş kendi adına.Sakatlanan her oyuncu bir an önce parkelere dönmek için canatar.Fakat o son derece bilinçli bir karar vererek bu sezonu dinlenerek ve güç depolayarak geçirmek istediğini belirtmiş.Eğer ki 2010-2011 sezonu için sözleşme imzalandıysa bir problem yok.Bu haber doğruysa en yakın zamanda Wnba'dan yıldız forvetimiz İstanbul'a gelir.Umarım bizlere Seimone'yi aratmaz.

Demekki Jia Perkins Seimone'nin yerine alınmış.

Seimone seneye takımımızda olacak. Her konuda anlaşıldı ve kontratı şu anda klüpte, önümüzdeki günlerde imzalanacak.

Süper bi haber abi.Seneye Sophia,Katie,Semione aynı kadroda olursa Avrıpada çok iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum.

Uğur GÜVEN' Alıntı:
Süper bi haber abi.Seneye Sophia,Katie,Semione aynı kadroda olursa Avrıpada çok iyi yerlere geleceğimizi düşünüyorum.

Müthiş bir haber.Ama önümüzdeki sene eğerki katie 2 numara oyanamayacaksa ikside kadroda tutulmaz.