Re: 23 # Seimone Augustus
Nokta.Sühan Cem' Alıntı:sahada olsun yeter...
Nokta.Sühan Cem' Alıntı:sahada olsun yeter...
Kendini bize saklar oEmre Elmalıdereoğlu' Alıntı:Eleştiri yazısı çok doğru maalesef. Bu gece de 18de 2 atabilmiş :? Bizim tanıdığımız Seimone bu değildi. 1 maçta kullandığı maksimum şut 14 falan olurdu ki bunun da 7-8 ini sayı yapardı. Şutlarının girdiği zaman yüksek skorlar atıyor ama çoğunlukla da girmiyor şutları. İzlediğim 2-3 maçında da gördüğüm, içeri penetreleri minimuma inmiş. İnşallah toparlar ve özlediğimiz Seimone'a kavuşuruz.
Emre Elmalıdereoğlu' Alıntı:Eleştiri yazısı çok doğru maalesef. Bu gece de 18de 2 atabilmiş :? Bizim tanıdığımız Seimone bu değildi. 1 maçta kullandığı maksimum şut 14 falan olurdu ki bunun da 7-8 ini sayı yapardı. Şutlarının girdiği zaman yüksek skorlar atıyor ama çoğunlukla da girmiyor şutları. İzlediğim 2-3 maçında da gördüğüm, içeri penetreleri minimuma inmiş. İnşallah toparlar ve özlediğimiz Seimone'a kavuşuruz.
Katılıyorum ama özellikle baskı halinde eski Seimone zorlardı korkusuzca potaya giderdi şimdi topu elinden çıkarıyor,normalde buna fundamentalini geliştirdi olarakta bakabilirdik ancak Seimone gibi bir yetenek için potaya gidip foul aldırmak veya basket atmak daha iyi bir seçimdir bana göre..Gazanfer Tosun' Alıntı:Seimone 1 senesini tamamen rehabilitasyona ayırdıktan sonra WNBA'de bu sene başarılı bir sezon geçirdi bana göre.
Diziyle ilgili hiç sorun çekmedi oynadığı 25 maçta. Sakatlığı oyun stilini biraz değiştirmiş sadece, iyi olan şutu daha da gelişmiş, daha çok güveniyor artık şutuna. Sakatlığın ondan götürdüğü tek şey olarak, blok ve ribaunda daha az çıkması diyebiliriz.
Artık kısa forvet gibi değil de şutör guard gibi oynuyor bu yüzden.
Bu sene onu hücumda daha çok 2 numara olarak seyredeceğiz.
En önemli nokta budur.
Katılıyorum ama özellikle baskı halinde eski Seimone zorlardı korkusuzca potaya giderdi şimdi topu elinden çıkarıyor,normalde buna fundamentalini geliştirdi olarakta bakabilirdik ancak Seimone gibi bir yetenek için potaya gidip foul aldırmak veya basket atmak daha iyi bir seçimdir bana göre..Sefa Kadakal' Alıntı:[quote="Gazanfer Tosun":cizsnogu]Seimone 1 senesini tamamen rehabilitasyona ayırdıktan sonra WNBA'de bu sene başarılı bir sezon geçirdi bana göre.
Diziyle ilgili hiç sorun çekmedi oynadığı 25 maçta. Sakatlığı oyun stilini biraz değiştirmiş sadece, iyi olan şutu daha da gelişmiş, daha çok güveniyor artık şutuna. Sakatlığın ondan götürdüğü tek şey olarak, blok ve ribaunda daha az çıkması diyebiliriz.
Artık kısa forvet gibi değil de şutör guard gibi oynuyor bu yüzden.
Bu sene onu hücumda daha çok 2 numara olarak seyredeceğiz.
En önemli nokta budur.