Seimone Augustus

Re: 33 # Seimone Augustus

Dün özlediğimiz Prenses sahada vardı :) umarım böyle devam eder ki ben özellikle 2.yarıdaki maçlarda eski SEİMONE'den daha iyisini izleyeceğimizi düşünüyorum...

Ben daha eski prenses olduğunu düşünmüyorum. Çünkü eski prenses çok daha iyiydi, içeri katederdi şutunu hazırlardı ama bu süreç ümidimi arttırıyor. Çünkü prenses ne olursa olsun eski günlerine dönecek. Bizim taraftar olarak onun arkasında olmamız lazım. Mental ağır sorunları vardı bu destekle bunları daha kolay ve çabuk aşacaktır. Ondaki potansiyelin farkındayız hepimiz. Işıl içinde aynısı geçerli. Gerçi bizim çok bilmiş taraftarımız ona buna gider yapmayı sever. Işıl'a başlamıştır şimdilerde ters laflar, zamanında Seimone'a denildiği gibi.

Bu başlık niye gerilere düşmüş ya :)

Arkadaşlar twitter üzerinden Seimone'a bir sürpriz hazırlıyoruz, kendisine Merry Christmas #GalaFansLoveYou! veya Merry Christmas #WeBelieveInYou! tweetlerini uçuruyoruz. @seimoneaugustus kullanıcı adını kullanıyor. Değerini ve Galatasaray taraftarının ona karşı hislerini anlatmak, herkese bir kadın basketbolcunun bir camia ile nasıl iç içe olabileceğini göstermek adına güzel bir fırsat. Boş geçmeyelim lütfen.

malesefki son maçlarda kötü bir gidişatı var..hatta burhaniye maçı son 7 dakıka kenarda kaldı..umarım toparlar çünkü sana ihtiyacımız var seimone.....

ne olumsuz düşüncesi kardeşim,herşeye atlamayın hemen ;sadece Avrupa şampiyonu olduğumuz zamanki performansını göstermeli dedik o kadar,ne var bunda....

Cezmi Turalp' Alıntı:
ne olumsuz düşüncesi kardeşim,herşeye atlamayın hemen ;sadece Avrupa şampiyonu olduğumuz zamanki performansını göstermeli dedik o kadar,ne var bunda....
onu göster diyebilirsn ancak feneri yenmek hayal feneri yenmek hayal.
Bu yazınıza olumsuz dedim zaten

Yarın 21:50 de patlama yapacak bu sayfalar. Augustus alacak bu maçı göreceğiz. Her attığı girecek, prenses geri dönecek. Çok inançlıyım bugün :)

Berkan Çatal' Alıntı:
Yarın 21:50 de patlama yapacak bu sayfalar. Augustus alacak bu maçı göreceğiz. Her attığı girecek, prenses geri dönecek. Çok inançlıyım bugün :)

Bende güveniyorum prensese ve oyuncularımıza İnşaAllah dediğin gibi olur Berkan kardeşim :)

bu kıza gerçekten çok yazık oluyor bu takımda. avrupanın çok üst düzey takımlarında rahatça oynayabilecek kapasitede olmasına rağmen kaç senedir bu çapsız oyuncularla burada takılıyor. Fowles ile birlikte umutsuzca çırpınıp duruyorlar. zaman zaman benim burada ne işim var diye düşünüyor mudur acaba? kolay değil senelerdir oynadığı takımla kedi-fare gibi oynayan bir rakibe karşı umutsuzca mücadele etmek. sabır taşı olsan çatlarsın vallahi... bir tarafta Birsel bir tarafta Işıl, bir tarafta Nevriye karşısında ????, bir tarafta önce Taurasi'ler sonra McCoughtry'ler öbür tarafta Petronyte'ler...

Seimone çok iyiydi yine.Getirin iyi,yıldız avrupalıları yazık etmeyelim Seimone'lu,Fowles'lı kadroya.

Ellerine sağlık...
Sezon başındada kem küm edenlere söylediğimiz gibi...
Siz bırakın Augustus'un bölgesini,başka bölgelerde ne yapılması gerekiyor ona odaklanın,o gerekeni yapacaktır...

Ali Alpar' Alıntı:
bu kıza gerçekten çok yazık oluyor bu takımda. avrupanın çok üst düzey takımlarında rahatça oynayabilecek kapasitede olmasına rağmen kaç senedir bu çapsız oyuncularla burada takılıyor. Fowles ile birlikte umutsuzca çırpınıp duruyorlar. zaman zaman benim burada ne işim var diye düşünüyor mudur acaba? kolay değil senelerdir oynadığı takımla kedi-fare gibi oynayan bir rakibe karşı umutsuzca mücadele etmek. sabır taşı olsan çatlarsın vallahi... bir tarafta Birsel bir tarafta Işıl, bir tarafta Nevriye karşısında ????, bir tarafta önce Taurasi'ler sonra McCoughtry'ler öbür tarafta Petronyte'ler...
Bence takımımızın oyuncuları hakkındaki çapsız kelimesi pek hoş olmamış Ali bey. Augustus bugün bizim adımıza ayakta kalan tek isimdi. Çok yüzdeli oynadı, ama yanına bir destekçi bulamayınca böyle oldu maalesef.