Re: 33 # Seimone Augustus
Dün özlediğimiz Prenses sahada vardı
umarım böyle devam eder ki ben özellikle 2.yarıdaki maçlarda eski SEİMONE'den daha iyisini izleyeceğimizi düşünüyorum...
Dün özlediğimiz Prenses sahada vardı
bari şu hafta olumsuz düşüncelerinizi kendinize saklayınCezmi Turalp' Alıntı:Dınamo Kursk'lara tek başına 38 sayı atan prenses geri dönmedikçe Fener'i yenmemiz hayal.....
onu göster diyebilirsn ancak feneri yenmek hayal feneri yenmek hayal.Cezmi Turalp' Alıntı:ne olumsuz düşüncesi kardeşim,herşeye atlamayın hemen ;sadece Avrupa şampiyonu olduğumuz zamanki performansını göstermeli dedik o kadar,ne var bunda....
Berkan Çatal' Alıntı:Yarın 21:50 de patlama yapacak bu sayfalar. Augustus alacak bu maçı göreceğiz. Her attığı girecek, prenses geri dönecek. Çok inançlıyım bugün![]()
Bence takımımızın oyuncuları hakkındaki çapsız kelimesi pek hoş olmamış Ali bey. Augustus bugün bizim adımıza ayakta kalan tek isimdi. Çok yüzdeli oynadı, ama yanına bir destekçi bulamayınca böyle oldu maalesef.Ali Alpar' Alıntı:bu kıza gerçekten çok yazık oluyor bu takımda. avrupanın çok üst düzey takımlarında rahatça oynayabilecek kapasitede olmasına rağmen kaç senedir bu çapsız oyuncularla burada takılıyor. Fowles ile birlikte umutsuzca çırpınıp duruyorlar. zaman zaman benim burada ne işim var diye düşünüyor mudur acaba? kolay değil senelerdir oynadığı takımla kedi-fare gibi oynayan bir rakibe karşı umutsuzca mücadele etmek. sabır taşı olsan çatlarsın vallahi... bir tarafta Birsel bir tarafta Işıl, bir tarafta Nevriye karşısında ????, bir tarafta önce Taurasi'ler sonra McCoughtry'ler öbür tarafta Petronyte'ler...