Seimone Augustus

Re: Seimone Augustus Galatasaray' da

daha gelmeden pondexter la kıyaslamayalım inşallah bizim oyuncumuz pondexter gibi karakter yoksunu değildir iyi bi transfer olduğu zaten sayı kralı olmasından belli bu tür oyuncuların maliyetleri nekadar oluyo acaba merak ettim şimdi

Bugün Ntv Spor'da WNBA Action vardı ve orda oyuncumuz Augustus'u öven laflar söylüyorlardı.Onu en çok Carmelo Anthony'ye benzetiyorlarmış :).Ama hakkaten benziyor.Şut seçimleri felan hep benziyor.Ama Pondexter diye bir isim duymadım ben :)

Augustus ismi geçtiğinde demiştim tipi de stili de carmolaya benziyor diye :)

Ama biraz inceledim şut tercihlerini falan değiştirdim fikrimi tipi değil de stili aynı nowitzki. Dikkat edin pasları fln da onun gibi atıyor şutları da öyle zaten. :)

Duayen(?) Batur abiden yorum bekliyoruz :) Pardon pardon Onlar bu transferden sonra 2 sene konuşamazlar

arkadaşlar sophia young tamamen mi gitti ? yoksa seneye dönecek mi ? :roll:

İlk 5 : Augustus & Young & Vickie & Işıl & Yasemin

Antu.com'a Semione Agustos transferinin yankıları için bi göz attım adamlar amiyane tabirle 3.5 atıyolar resmen :)

Edit: augustus çok iyi bir oyuncu..
gs süper bir kadro kurdu..esra-ışıl-yasemin-bahar-3 yabancı..çok çok güçlendiler...

Sinan Soysal' Alıntı:
Antu.com'a Semione Agustos transferinin yankıları için bi göz attım adamlar amiyane tabirle 3.5 atıyolar resmen :)

Edit: augustus çok iyi bir oyuncu..
gs süper bir kadro kurdu..esra-ışıl-yasemin-bahar-3 yabancı..çok çok güçlendiler...

Evet bende bi göz attım da kabullenmişler şimdiden herşeyi.

Beşiktaş da öyle, onların siteyede bakın:D Hatta birileri bahar çağları alıcaz diyor halen:) Dün katılmadıya imza törenine bilmiyolar ümit milli takımıyla italyada olduğunu:)

cem hoca guard oynuyor ama cok iyi bir fizigi var canli olarak abd de izledim dedi. bakalim bizde ne oynayacak benim bildigim forvet (3) hido gibi top karsi sahaya gecince ondan basliyor !!!

Wnbade en çok sevdiğim isimi takımda göreceğimden dolayı inanılmaz heyecan yaşıyorum.Wnbade alabileceğimiz en iyi isimi aldık.Daha doğrusu gördük ki kim olursa olsun alıyormuşuz :) Stil olarak carmeloya benzesede ben inanıyorum ki kariyer olarak KObe gibi bi isim olucaktır.Artık fbyi bjkyi boşverelim onlar kendi aralarında çekişsinler.Uyum sürecini atlattıktan sonra anca arkamızdan bakar onlar.Bu takımı yalnız bırakmayalım.
Seimone hakkında yorumlarda yapmak isterdim de şu an hiç önemi yok.Zaten transfer kısımında çokca değerlendirildi.Bu transferin adını çıkaralım.Çünkü bence wnba in en iyi oyuncusunu kadromuza kattık.

Çağrı'nın Amerika'daki memleketi Minnesota'nın yıldız oyuncusunu kadromuza kattık :)

Şaka bi yana, çok sevinçliyim. Cappie Türkiye'ye geldiği zaman daha yeni yılın çaylağı falan olmuştu. Augustus ise 2 senedir oynuyor, hatta 3. senesi bu WNBA'de sanırsam. Arada çok büyük fark olacak. Sophia falan da gelince bizi tutamazlar ligde.

Can ikisi aynı anda başladılar. Augustus 1'den seçildi, Pondexter 2'den. Augustus o sene yılın çaylağı seçildi. 2006'da yani.

Can Altay' Alıntı:
Çağrı'nın Amerika'daki memleketi Minnesota'nın yıldız oyuncusunu kadromuza kattık :)

Şaka bi yana, çok sevinçliyim. Cappie Türkiye'ye geldiği zaman daha yeni yılın çaylağı falan olmuştu. Augustus ise 2 senedir oynuyor, hatta 3. senesi bu WNBA'de sanırsam. Arada çok büyük fark olacak. Sophia falan da gelince bizi tutamazlar ligde.

Seviyorum abi Minnesota takımlarını. :) saolsunlar onlarda her sene yüzümü kara çıkartıyorlar ama olsun Augustusum Galatasarayda yüzümü kara çıkarmasında gerisi önemli değil.

Aslında çoğu kişilerce Augustus POndexterdan daha iyi oyuncudur.Ama aynı yılda girmelerine rağmen pondexter daha çabuk başarılı oldu.Bu yüzden doğan bir fark var.Takım faktörlerini çıkarıp birebirde ele aldığımızda hem kişilik olarak hemde oyun olarak Augustusu tek geçerim :)

hayırlı uğurlu olsun bu sene bayan basketbol da şampiyon GALATASARAY inşallah..............

IŞIL ALBEN FAN

Semione bir lakap bulalım bence.