Sekizli Final Galatasaray ile İstanbul'da!

Böylece 8'li finallere katılmamız da garantilendi, grup maçları artık formaliteden olacak tabi rakiplere gözdağı vermek için oynayacağız bu maçları:)
 
Statu biliniyormu acaba.Ne zamana kadar transfer yapilabiliyor sekizli finaller oncesi.Eger son ana kadar yapilabiliyorsa son elenen 7 takimdan cok cok iyi oyuncular bulunabilir.O durumda Avrupali 4 ve Avrupali 5 alip hic risle girmemeliyiz bu sans kapimiza kadar gelmisken.
 
Çok süper bir haber bu ya. Seyirci desteği ile birlikte en az final four gelebilir. İyi bir avrupalı uzun ile final oynayıp şampiyon bile oluruz İnşallah :)
 
Final eight turunda 8 takım dörderli iki gruba ayrılıyor ve grupları 1. Bitirenler şampiyonluk, 2. Bitirenler üçüncülük ve diğerleride klasman maçları oynayacaklar. Burada benim bir sorum olacak acaba gruplar nasıl bir kurayla belirlenecek torba sistemi mı olacak ?
 
Galatasaray,Spartak,Avenide,Wisla
Fenerbahce,Ecaterinburg,Ros Casares,x
benzeri olusur gruplar.x takim icin nadeshda,cras basket,prag gibi takimlar aday olabilir.
 
Yinede temkinli olmakta fayda var.Ecaterinburg,Ros Casares,Fenerbahce ve Spartak kadrolarida cok ust duzey ve bol alternatifli.Bizden daha cok oyuncuyla rotasyon yapma sanslari var.
 
Spartak ve Ecaterinburg,Fenerbahce ve Galatasaray,Avenide ve Ros Casaresi ayni gruba koymazlar diye dusundum.Ayni ulkenin takimlari.Degisiklik olabilir tabi.Asagi yukari bir tahmin.
 
Final Eight'te gruplara ayrilma sistemi cok basit.

Son sekize kalan takimlar birinci turda, yani icinde bulundugumuz turda, sahip olduklari galibiyet yuzdelerine gore siralanacaklar. Bu siralama sonucunda

A: 1-4-5-8
B: 2-3-6-7

gruplari olusacak.

Daha sonra gruplari 1. sirada bitiren takimlar arasinda final, 2. bitirenler arasinda 3.luk maci, 3. bitirenler arasinda 5.lik maci, sonuncular arasinda 7.lik maci oynanacak.

Kisacasi kesin olarak son sekize kaldik ancak sampiyonluk yolunun daha rahat olmasini istiyorsak grup maclarindaki performansimiz hala daha cok onemli.
 

Üst