Şen: "Fitch gönderilmiyor"

Beko Basketbol Ligi'nde Pınar Karşıyaka'yı yenerek üst sıralar için iddiasını sürdüren Galatasaray Cafe Crown'da, skorer oyuncu Gerald Fitch'in gönderilmesinin söz konusu olmadığı açıklandı.

Galatasaray Cafe Crown Genel Menajeri Recep Şen, Pınar Karşıyaka ile yapılan karşılaşma sonrası antrenör Murat Özyer ile tartıştığı gerekcesiyle Fitch'in gönderileceği yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ve ABD'li oyuncunun takımdan ayrılmasının söz konusu olmadığını söyledi. Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fitch'in bu hareketinin yarın yapılacak toplantıda görüşüleceğini ve ifadesini aldıktan sonra kendisine para cezası verebileceklerini söyledi.

Ligde üst üste 3. galibiyetlerini aldıklarını kaydeden Şen, performanslarıyla ilgili olarak ise şunları söyledi:

''Takımımız iyi gidiyor. Tabii ki ufak tefek sorunlar yaşayabiliriz. Herkesin beklediği takımı yaratmak için el birliğiyle çalışmalıyız. Pınar Karşıyaka maçında da birkaç konuk ekip taraftarı vardı. Herhalde yaptıkları harekete taraftarlarımız tepki gösterdi. Bu nedenle istenmeyen olaylar yaşandı. Hem para cezası, hem de seyircisiz oynama cezası alabiliriz. Önümüzde Efes Pilsen, Fenerbahçe Ülker gibi önemli maçlar var. Ayrıca alt sıralarda yer alan takımlarla maçlarımız olacak. Bu karşılaşmalardan başarıyla çıkarsak üst sıralarda yer alabiliriz. Bunun için bu kritik dönemde taraftarlarımıza ihtiyacımız var.'

Kaynak : AA

Gercekten FB ÜLKER macı öncesi ve sonraki dönemler için koca bir soru işareti ve fısıltı......
 
bence Fitch yol yakinken gönderilsin. gercekten maci izlerken yüzüne baktigi anda anliyor insan. bu adamin umurunda degil bu takim. kendi sovunu yapmak icin cikiyor. gereksiz yere zorlayip arkadaslarinin moralini bozuyor hevesini kiriyor. Murat en az Fitch kadar temiz bir sutör. zaten son maclarda sorumluluk almaya basladi. setleri onun üzerine oynayalim. en önemli sey takim olmaktir. basari kendiliginden gelir. sanki para cezasi versen Fitch ders mi alacak. adam kendini ne saniyorsa anlamadim gitti. 5 tane blok yemis karsiyaka gibi takimdan. daha hala havasi inmemis.
 
Ya yapma nasıl adamın umrunda değil takım diyebiliyorsun.O yüzden savunmada daha başarılı,o yüzden hırslı, o yüzden mi oynamak için can atıyor.
 
oynamak icin can atmak bencillige de isarettir. tam tersi yedek beklemeyi kabul etmemesi onun takima olan saygisizligini gösterir. Basketbol da oyuncu degistirmek futboldan 10 kat daha dogaldir cünkü sadece dinlendirilmek icin oyundan alinirsin ve sonra yine girersin oyuna. bu kadar kötü bir mac oynamasina ragmen oyundan alininca hocaya ters düsüyorsa ben bunda art niyet ararim. kendini dev aynasinda görüyorsa eger gitsin Houston rockets'ta sezon boyu antreman oyuncusu olarak kalsin. burasi Galatasaray. Öyle bir oyuncunun kaprisine boyun egecek kulüp degiliz evelallah. Ya adam gibi takima hizmet eder yetenekleri ile. Ya da bi zahmet kendine baska kulüp bulsun eger Galatasarayi kendi ciftligi zannetiyse.
 
ne yapıp edip takımda tutmalıyız fitch'i çünkü tek katkı yapan yabancımız o!
 
Adamın tek hedefi bu sene üst düzey istatistikler tuttturup Nba 'ye geri dönebilmek bu yüzden pek takım oyunu dinlemiyor ama böyle bir oyuncuyu bulmuşken maksimum yararlanmamız gerekiyor zaten sezon sonu gideceği aşikar.
 
Fitch'in maç bitmeden sahayı terk ettiği söyleniyor.Maçın tamamını izleyemediğimiz için göremedim ama böyle bir şey varsa Fitch,disiplinsizlik yapıyor demektir.

Eğer ''oynasın da disiplinsiz olsun'' diyorsanız Fitch'in disiplinsiz tavırları takım için sıkıntı yaratır.İşte bu yüzden direkt ''ne oluyoruz'' demeyip Fitch'in takımda kalmasını sağlamak gerekir.Umarım sorun halledilmiştir.
 
ya bide yollasaydık.böyle yalan haberleri kim çıkartıyor anlamadım.adam ligde sayı kralı hemen yollanabilirmi?akıl var mantık var.olay zaten çözülür bikaç gün içinde.sadece para cezası alır en çok.
 
Fitchin oyunculuguna dicek birseyim yok hala takım icin en önemli parca ama eğer ki büyük oyucu cok iyi oynuoo bu yuzden kaprisli sorun yaratabilir derseniz orda durun derin cünkü aklıma gecen sene ki malik dixon gelio ki o asla böle sorunlar yaratmıyorduu belki hep o oynuodu hep o atıodu ama hep takımla ic ice halil unerle baba ogul gibi ilişkileri iyiydi superstar diee herseyi yapmaya hakkı yokk ama tabiki de fitch gitmemelii uyarılmalı ve murat hocanın bunu yapabilecegine inanıyorum...
 
ben fitch'i antipatik bulmuyorum ama ksk maçı öncesi kamera yüzünü yakın çektiğinde böyle bi sıkıntılı yüzü vardı sanki saha dışında bi problemi varmış gibi (ailevi mesela) bu da oyununa etki etti bence. şimdi gönderilsin veya gönderilmesin tartışmasına gelince, sırf bu olay yüzünden harcanmasın derim. ama all-star arası yüksek bir ücret karşılığında elden çıkartılabilir bence. hem kar ederiz. çünkü sezon sonu sözleşmesi bitince uçup gideceği aşikar.
 
Fatih-h' Alıntı:
malik dixon taraftarin sevgilisiydi. fitch her haliyle antipatik. ben isinamadim.

fitch'e de antipatik diyorsan helal olsun sana.

Her oyuncu bir kaç maç kötü oynayabilir. Fitch de skorer olduğu için kendine yedirememiştir bu kötü oyununu ve ikinci yarıya ilk beş başlayıp kendine gelmek istediğinde benchte kalınca tepki göstermiştir.

Her ne kadar takım ruhuna aykırı olsa da murat hoca ile konuşup halledebileceği bir sorundu bence. Keşke böyle bir boyut almasaydı.

Bu arada fitch için atıp tutanları kınıyorum. Yabancılar disiplinsiz olur genelde, ilk yanlış hareketinde göndereceksek yandı gülüm koz helva. Önemli olan, olayı bitirip Fitch'i eski formuna kavuşturmak.
 
Fitch macın ikinci yarısına sakat olduğu (sakatlığı nüksettiği için) oynamadığını biliyorum spiker öle sölemişti maç içinde.

Yoksa öle kafası esip gidecek bi tip değil zaten o günde gününde değildi...
 
yıllar sonra takımımıza gelen en iyi yabancılar dan biri olan birini kaybetmek okadar kolaymı.
adam nba den gecen senenın sampıyonundan (oynasada oynamasada kadroda olması yeter)
boyle bir adam zaten turkıye ligi için fazla.
bu adamı kaybetmek kolaydır.
onemli olan boyle bir oyuncuyu takımda tutabilmek takıma kazandırmak.
evet son amc kotuydu coachta haklı olarak oyundan aldı.

fener macında oynarsa ki inşallah oynayacak bence sayı olarak olmasa bile savunmada cok onemli işler basaracak gibi gliyor.
 
gereksiz bir tartışma bence , gs teknik heyeti bindiği dalı kesecek kadar saf değildir , olası bir disiplin sorunu varsa da çözülür , ki cibona zagreb te bir sezon oynayabilmiş bir oyuncunun disiplin sorunu olacağını sanmam , olsa orada hiç barınmazdı zaten
 
almighty' Alıntı:
gereksiz bir tartışma bence , gs teknik heyeti bindiği dalı kesecek kadar saf değildir , olası bir disiplin sorunu varsa da çözülür , ki cibona zagreb te bir sezon oynayabilmiş bir oyuncunun disiplin sorunu olacağını sanmam , olsa orada hiç barınmazdı zaten

Cibona Zagreb'de bir sezon oynayamadı ne yazık ki...

Disiplinsizlik nedeniyle sezon ortasında gönderildi...
 

Üst