Seneye formalarımız nasıl olsun ?

parçalıı kesinliklle parçalı 2002 2003 dü sanırm parçalı reebok formamız vardıı harika bişeydii ersin görkem zamanlarıı .. ve de çubuklu da süper olmuştuu ona benzer bir forma harika olur.. bide siyah olursa güzel olurr . semih çetin doğru solemişş alakasızz bi forma asla olmasın 4 yıl onceki futbol formaları gibi turkuaz falan gibi saçmalık olmasın bu saçmalığı başlatan trabzonsporla fenerbahçeyi de kınıyorumm :) (trabzonun turuncuu fenerbahçenin turkuaz hatta türkiyenin de turkuaz )
 
Semih Ural' Alıntı:
Mümkünse güzel bi forma olsun..

Görünen o ki bu sene sahada sadece forma olucak..
keşke forma olsa onada razıyım lesconla falan olcak iş değil bunlar dünya takımıysan adidas nike and1 gibi önde gelen kuruluşlarla anlaşıcaksın..
 
Öncelikle renkleri gerçek Galatasaray sarı ve kırmızısı olsun.
Artık parçalı bir formamız olsun. Sonra da 80lerde şampiyon takımın giydiği gibi bir sarı ve bir kırmızı düz, gögsünde Galatasaray yazan çok çok ince çizgili formalar yapılsın.
Birde mümkünse tanınmış bir basket ürünleri üreticisi firma yapsın.
 
Daha önce tüyosunu verdiğimiz gibi formalar Adidas.
Bayanlar da kesin erkeklerde de öyle olur herhalde.
Bayanlar için parçalı forma kesin var. Diğer dizaynları Adidas belirliyor. bu aralar örnekleri göndereceklermiş.
 
inşallah adidas yapar formalarımızı. parçalı forma erkek ve bayan takımımıza turuncu bayan takımımıza siyah forma da erkek takımımıza iyi gider bence
 
formalarımızı adidas ın yapması sevindirici.en merak ettiğim turuncu forma erkeklerde olacak mı?bana göre bayanlarda büyük ihtimal turuncu forma olacak.
 

Üst