Şemsettin Baş da en son Ömer Saybir'le falan İstanbul Ligi'nde takılıyordu, Potalı'ydı sanırım takımlarının ismi. Şampiyon oldular.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Senelerdir taraftarımıza , oyuncumuza abuk - subuk hareketler yapan , en iyi olduğumuz dönemlerde bile yaptığı açıklamalarla bizi yok sayan bir oyuncuyu ankette nasıl görmek istersin anlamıyorum ?? Bu adamın Galatasaray taraftarının gözünde Mirsad'dan ne farkı var ki ?[/quote:1p9g9ite]Yaw haklısınız ama tutkunun oyun sitili çok hoşuma gidiyor.Sadece sordum ben zate cevabımıda aldım.Emin Doğanca' Alıntı:[quote="semih çiğdem":1p9g9ite]Bu arada ankette Tutku AÇIK nie yok anlamadım açıklarsanız sewinrim :roll:
Mehmet E. Güneş' Alıntı:Kim mi olsun?
Okan hoca yanında Işılı da getirsin , sacını da 3 numaraya vurdurdu mu al sana taş gibi guard.
Dee Brown mantıklı bir hamle olurEyüp YILDIZ' Alıntı:Ben Dee Brown'ı hemen alalım diyorum, Dee ve Cüneyt bu sene çok iyi olur!
Dee Brown mantıklı bir hamle olurCan Akan' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":l9ejojmn]Ben Dee Brown'ı hemen alalım diyorum, Dee ve Cüneyt bu sene çok iyi olur!
3 guard biraz fazla kaçmaz mı be abim :roll:[/quote]Can Akan' Alıntı:Dee Brown mantıklı bir hamle olur
Cüneyt ücretinde indirim yapılması halinde kadroda tutulmalı
Hakan Demirel le ilgilenilmeli
Dee Cüneyt Hakan demirel bir numarayı rahat götürürler
3 guard biraz fazla kaçmaz mı be abim :roll:[/quote:262y4zcg]Emre Evren İçöz' Alıntı:[quote="Can Akan":262y4zcg]Dee Brown mantıklı bir hamle olur
Cüneyt ücretinde indirim yapılması halinde kadroda tutulmalı
Hakan Demirel le ilgilenilmeli
Dee Cüneyt Hakan demirel bir numarayı rahat götürürler
Okan DAMGACI' Alıntı:Jaka Lakovi? :ehue keske gulmeseydım keske hedeflerımız buyuk olsaydıda bu tıp bir oyuncu alabılseydık
Dee Brown mantıklı bir hamle olurCan Akan' Alıntı:[quote="Eyüp YILDIZ":3k9au9mt]Ben Dee Brown'ı hemen alalım diyorum, Dee ve Cüneyt bu sene çok iyi olur!