Seneye hangi salon ?

Hangi salon.

  • Hasnun Galip Efsane Salon

    Oy: 0 0.0%

  • Kullanılan toplam oy
    20
Abi bu küçülmeyi bu kadar abartmayalım ya
 
Valla ben Florya diyordum; ama seçenekleri görünce Lisede olsun maç.

Lisesizler giremez böylece, harika olur. Fazla tepki oluşacağı düşünülüyorsa, iki liseliye bir lisesiz sokmalı hakkı verilmeli; ancak öncelik Galatasaray Üniversiteli ve İlköğretimliler'de olmalı. Salona girenler A++++++++ (Liseliler), B( onların eş ve çocukları) M(İlköğretim ve Üniversiteliler) ve Z (düz adamlar) olarak sınıflandırılmalı. Z sınıfının kollarına Z yazan bantlar yapıştırılmalı. Maça üstte bahsettiğim şekilde Galatasaray Lisesi mezunlarının refakatinde girenlerin sayısı maça girenlerin sayısının %30'unu aşmamalı. Gerekirse maçı kimse izlememeli. Galatasaray sokağa bırakılmamalı.
Takım topun pota altındaki Arap'a verilip post-up yapması üzerine kurulmalı.

Maç çıkışı da bol bol sosyal aktivite şansı var hem.

Yok illa Florya deniyorsa, maça seyirci çekmek için organizasyonlar yapmaya talibiz. 50 kişilik biletler Fly Inn'de yemek+sinema eklentisiyle satışı sunulmalı. İki haftada bir Yeşilköy ya da Florya'da uygun bir mekanda maç çıkışı rakı-balık yaparak, Galatasaray'ın daha fazla nasıl küçültülebileceği üstüne planlar konuşulmalı.
 
Aslında seçeneklere X kişinin evinin salonunuda eklemeyi düşünüyordum ama çok fazla gün yapıyor. İdmanlara vakit kalmaz kendisinden.
 
Ben Adana'da yaşadığım için seni ne ilgilendirir diyen olabilir :) ama ben ankete katıldım ve tercihimi Hasnun Galip Efsane Salon'undan yana kullandım. :p
 
Arkadaşlar lütfen önerilerimizi de sunalım.

Ben Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Salonu'nu da öneriyorum. Gerçi kapasite büyük 1000 kişilk; ama maç çıkışı komşu semtler Etiler ve Bebek'te vakit geçirme, Starbucks'tan Gloria Jeans'ten aldığımız kahvelerimizi( benim tercihim Starbucks'tan kahvesiz Frapuccino, kahve içmem de) yudumlayarak maçları izleriz.

Ayrıca, maçlar yine aynı kampüste oynanan Amerikan Futbolu maçlarıyla art arda oynatılarak bu spora olan ilgi arttırılmalı. Galatasaray öncü rolünü bu sporda da göstermeli.

spor_kompleksi_6b.jpg
 
Hacı Ömer Sabancı Galatasaray Lisesi Spor Salonu'nu işaretlemek isterdim ama, TBF kabul etmez sanıyorum...

Esasında ne hoş olurdu, liseci ağabeyler, yeni gelecek Araplara fundamental antrenmanı yaptırır; istediklerini yapamayanların kulağını çeker, olmadı tavla oynarlardı...

Ancak ne yazık ki, TBF, GSL S.S.'yi kabul etmez...

GSGM'ye rica etseler de, Burhan Felek S.S. basketbol için kullanıma açılsa!

GSGM kabul etse bile Burhan Felek S.S. fazla mı gelir acaba?..

Evet evet, fazla gelir!
 
En iyisi Tevfik Serdar Anadolu Lisesi salonunda oynayalım Trabzon'dadır bu okul.Kendisi de lisedir. Benim Lisem oluyor.

23.jpg
 
Abi Çağlar Abi öyle söyledi, ondan gelen bilgi bu yönde. Bu senenin oyuncu bütçesi 2 Milyon Dolar sanırım. Ne hoş değil mi?

Emre Ekim'i alalım, Merih Sevda'yı alalım ondan sonra Umut Tınay olmadan asla yola çıkılmaz, sonra da geri dönelim Jason Keepli günlere..
 
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Arkadaşlar lütfen önerilerimizi de sunalım.

Ben Boğaziçi Üniversitesi Uçaksavar Salonu'nu da öneriyorum. Gerçi kapasite büyük 1000 kişilk; ama...
Sarp Uçaksavar Salonu çok güzel görünüyor ama biz o salonu dolduramayız ki! Bunun için ciddi bir organizasyon yapmak gerekir. Bizim şube de bu işe el atmaz.

Boş tribünlere oynamaktansa, seyirci kapasitesi küçük olan Florya´da dolu tribüne oynamayı tercih ederim! Bu nedenle tercihimi Florya´dan yana kullandım.
 
Lütfi Kırdar'a 2 pota atalım...

belki geçmişten bi ışık falan gelir ruhani bişey olur zihniyet değişir...

en azından mücadele gücümüz artar...
 
Slocun mu öyle adı olan bir adam vardı.Adam Türkiye'ye geldikten sonra, sabıkalı mı bağımlı mı ne olduğunu öğrenmişlerdi de yollamıştık. Öyle bir transfer de fena olmaz bence.
 

Üst