Serie A

Bir futbol devrimi yaratan İtalyan, San Siro'da son resmi maçına çıkıyor bu hafta sonu... Pazar gününün en büyük aktivitesi Milan-Roma maçı oluyor böylece...

ekleme: İtalyanlar 'Bandiera' diyorlarmış, bayrak adamlarına.. Aceto'nun da dediği gibi bayrak adamların en hasının taraftarları önündeki son maçını bu hafta sonu kaçırmayın!
 
Serie A'da iki sevdiğim takımın mücadelesinde 36'lık Dida'nın uyumasıyla birlikte ve Totti'nin çok güzel vuruşuyla Roma kazandı..

Yalnız Milan takımında Pato,Kaka(27),Flamini ve sonradan giren Ronaldinho(29) dışında bütün futbolcular 30 ve üstü yaşında oyuncular..Ancelotti elindeki malzemeyi uzun ömürlü Japon malları gibi yıllardır kullanıyor..Biz Milan'ı artık izlerken paslanıyoruz ama yönetimin keyfine diyecek yok..Çok merak ediyorum , bu Galliani ile Berlusconi her maç yan yana oturup ne konuşuyor ? :)
 
Üstad.. Büyüksün.

Maldini'yi çok güzel uğurladın.. =)

2039.jpg
 
Sonunda Diego'yuda kadrosuna kattı Juventus 8) .Bu kadroyla bile şampiyonluğu kovaladıysak seneye takımlar bence Juve'ye karşı önlemlerini almaya başlasınlar 8)
 
Ben böyle karaktersiz bir tribün görmedim arkadaş.. Curva Sud Maldini'yi ıslıkladı, el kol çekti. Maldini'de 'Onlardan olmadığım için gurur duyuyorum' diye yapıştırdı cevabı... Gizliden de mesaj verdi takımdakilere... Cidden büyüksün Paulo..
 
Bugün bir gazete Roma'nın Lugano denen hayvanatı transfer etmek istediğini yazmış... Allah korusun diyorum başka birşey demiyorum. O pislik en yakın Uruguay'a defolup gider inşallah...
 
İnter'in şampiyonluk kutlamalarını izledim az önce. İnter'deki oyuncuların 2şer 3er tane kız çocukları var maşallah. ya havasından yada suyundan olsa gerek gerek :)
 
Şike skandalından sonra Milan ve Juventus'un verdiği çatlaklardan İnter takımı çok iyi yararlanıp her sene İtalya'da kupaları topluyor toplamasına ama elindeki kadro ve teknik adamla Avrupa'da başarılı olamadıktan sonra bu kupalar ancak Başkan seçimlerinde koz olarak işine yarar Moratti'nin.. :)
 
İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Lazio'nun teknik direktörü Delio Rossi, görevi bıraktığını açıkladı.

Rossi, konuyla ilgili düzenlediği basın toplantısında, Lazio'dan yeterince destek görmediğini düşündüğü için takımı bıraktığını belirtirken, ''Bu kararı almam kolay olmadı, ancak artık Lazio projesinin bir parçası olduğumu düşünmüyorum'' dedi.

Lazio'yu 2005 yılında devralıp, 2007 yılında lig üçüncülüğüne yükselten 48 yaşındaki Rossi, küme düşen Torino Kulübü'ne gideceğine ilişkin haberlerin hatırlatılması üzerine de, ''Şu an ne yapacağıma karar vermedim. Herhangi bir takımla anlaşmış değilim, ancak çalıştıracağım takımın, hangi ligde olacağının da bir önemi yok benim için'' diye konuştu.

Bir Roma taraftarı olarak beter ol Lazio diyorum Zarate'yi seviyorum ama ne yapalım :)
 
Yeni sezona da buradan devam edebiliriz. İlk ayrılık uyguladığı sistemle ağır eleştiriler alan Roma' nın teknik direktörü Spaletti ile gerçekleşti. Yerine Ranieri ile iki yıllık sözleşme imzalandı.

Dinamo Bükreş' in milli kalecisi Lobont' u bir yıllığına kiraladı, Roma. Bunu da belirtelim.
 
Bu sezon italya da şampiyonluk yarışı İnter ile Juventus arasında geçecek bence.Ama tabii inter biraz daha şanslı görünüyor.Milan ise ilk 5 in dışında kalırsa şaşırmam.
 

Üst