• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
Tüm FB'lilere şimdiden uyarıyı vermek lazım, bakın Türkiye Kupası'nda olur da karşılaşırız, yeni bir manyak aldık. Sakın Melo'yu ayar etmeyin, adam zaten ayar, Volkan ile Lugano arası Emre yapıp yer :D

Ben ne diyimki size yahu Bank Asya bile dar geldi yavrucaklara birde 5-10 maç ceza alcaklar şimdi.

Aziz Yıldırım şimdi çok üzülmüştür ama :((

Bu Fenerbahçe camiasında bir tane aklı başında adam yok mu yahu. Kulübü Nazi Almanya'sına çevirdiler. 105 yıllık kulübün düştüğü duruma bak. Koskoca kulübü resmen iyice dibe sürüklüyorlar.

Her geçen gün biraz daha dibe vuruyorlar gerçekten. Sahaya girenlerin amaçlarını cidden merak ediyorum :) Neyse, bir de buradan ceza alsınlar eksik kalmasın

Bu sıcak havalarda tek eğlence kaynağımız onlar...
Battı balık yan gider hesabı aklıma gelebilecek her türlüğü pisliği yapma potansiyeline sahip bunlar !
Stadı da havaya uçururlar, sahaya girip kale direklerinin üzerine çıkıp Aziz başgaan diye de haykırırlar : )

Fener'e ve fenerlilere son sözümü söylüyorum :

'Ağlama bebeğim ağlamaa, 3 gün kaldı bayramaa' ;)

GS'lılık şereftir dedik, bu renklere gönül veren bir başkadır dedik, 105 yıl bekledik adam olun dedik, şans verdik, müsade ettik ama yine bizi en baştan haklı çıkardınız ne diyip teşekkürler;)

Dalgamızı geçeriz Fenerlilerle, olayları konuşuruz ama bir de onların bunu niye yaptığını düşünmek lazım..

Bütün yöneticileri adamları gaza getirdi. Yok kulüp işgal altında yok bize komplo kurdular vs vs.. Gelin kulübe sahip çıkın, kurucuların ruhu Saraçoğlu'nda olacak bilmem ne. Sen sürekli bunları söylersen taraftar da aklı sıra kulübü koruyacam diye sahaya da iner adam da döver. Herkesin kafası aynı şeye basmıyor. Kimisi konuşarak, kimisi yazarak, kimisi de sahayı basarak tepki koyar.

Sonra iki yönetici sahaya iner elini kolunu açar, şeref tribününde suratlar asılır falan. Ulan siz bu hale getirdiniz zaten.. Şimdi üzülüyormuş, engellemeye çalışıyor ama gücünüz yetmiyormuş gibi davranmayın bari..

Aziz Yıldıırm hasta değil miydi? hangi durumda açıklama yapmış uzunca böyle? Hep yalan.
Diğer yandan bugün N. özdemir TFF yi engizasyon mahkemesine benzetmiş. Ünal Aysal'a jet yanıt verip tehdit edercesine bir daha konuşursan ceza alırsın diyen TFF bakalım N.Özdemir'e ne ceza verecek. Ya da görmezden mi gelecek?

Korkuyorlar biliyorlar şike yaptıklarını! Belgeler gelmiş TFF ye inceleyip karar verecekler zaten dedikleri gibi sütten çıkmış ak kaşıklarsa ceza almayacaklar. Yok yaptılarsa da paşa paşa düşecekler.
TFF etik kurulu kafadan uydurmayacak zira 2 ay sonra o belgeler ile birlikte iddianame açıklanacak kamuaoyuna.
Korkuları belli!!! etrafa saldırıp duruyorlar sonra da kendi kendilerine ne yaptık biz gibi ağlamaya başlıyorlar.

Lig 9 Eylül'e ertelendi. Bank Asya ise 10 Eylül'de başlayacakmış, ilgililere duyurulur.

* Tükürdüklerini bir güzel yaladılar böylece. Herkes yönetimimizin sözüne gelmiştir, biat edeceler varlığımıza..

* M.Ali Aydınlar'ın açıklamayı adam gibi yapmasını beklerdik. Kapıdan çıktı 9 Eylül, 10 Eylül dedi zırvaladı ve kaçarcasına gitti. Kaçtı aslında, onu da rahatsız eden birşeyler var belli ki. Ucu fenerine dokunacak yüzünden belli..

* Bank Asya 1. Lig'in de ertelenmesi çok manidar olmuştur. Yeni takımlarını bekleyen bir lig ne de olsa..

* NTVSpor'u anlamakta güçlük çekiyorum. Bağlandıkları her spor yazarı şikenin artık besbelli birşey olduğunu bu karardan anladıklarını belirttikçe telefonu kapatıp hemen başka bir yazara bağlandılar. Herkes aynı şeyi söyleyince vazgeçtiler, üzgünüm onlar adına. Yalakalığını yaptıkları Fenerbahçe'nin şikesini herkes kabul edecek gün geçtikçe. Onlar etmese de olur, ne bileyim play voleybolu yayınlayıp dursunlar..

UnalAysal_ Ünal Aysal
Panpa bizim lig 9 Eylül'de, sizinkisi 10 Eylül'de başlayacakmış haberin olsun. @azizyildirim_

Bu da Çakma Aysal'dan gelsin :D

Böylece hem düşmeleri kesinleşti hem de tükürdüklerini yaladı şimdi tüm kulüpler evet ligin ertelenmesi gerekiyor diyor ilk biz söylerken nerdeydiniz neyse benim merak ettiğim fb , bjk , sivas düşerse yerlerine kim gelecek ya da lig 15 takımla mı başlayacak ?

Yavaş yavaş yolun sonuna yaklaşıyor Fener. Mehmet Ali Aydınlar da üzüntüsünden dolayı yarım yamalak konuşup duruyor, suratı olmuş beş karış.. Ama kaçınılmaz sonun gelmesine az kaldı...

İşin diğer bir boyutuna bakarsak da, ertelenmesi hava açısından bakınca çok çok iyi oldu. Bu sıcakta oyuncuların pestili çıkardı

Federasyon erteleme kararı alarak bir nevi geleceğe ışık tuttu, Mehmet Ali Bey´in moral bozukluğu ondan bana kalırsa.

Bu kararın ardından karşı yakadakilerin gidişi belirginleşti de yanında kimleri de götürecek onu merak ediyorum.

spor hukuk enstitüsü fener düşmeyecek dercesine yakın bir açıklama yapmış ve şuan fener düşmez diyorlar. cezasızmı kalacak şikeyle alınan başarılar !!!

Saçma açıklama yapılmış.
Kanun düşecek diyor ve yetkiyi açıkça TFF ve onun sorumlu kurullarına atıyor. Yani SHE'nin açıkamasındaki görevsizlik açıklaması çok saçma ve asılsız bir dayanak.Muhtemelen baskı görmüşler ve orada bu açıklama karşılı yine bir şeyler dönmüş gibi yoksa hukuk içeren hiç bir aklı başında kurum bu açıklamayı yapmaz.

Rahat olun arkadaşlar siz TFF'nin tavrı,ligi ertelemesi, beden dilleri her şeyi açıklıyor siz onları takip edin.

Keşke ligler başladıktan sonra düşseydiler :)

Eğrisi doğrusunu buldu. Ağustos ayında (hem seyirci hem futbolcu için), bir de üstelik Ramazan ayında; futbol..

Bence Eylül güzel bir mevsim futbola başlamak için. Federasyon bu kararı seve seve alacağına, kendi iradesi ile alsa tebrik bile ederdim.

Fenerbahçenin, Türk sporuna armağanı. Gider ayak büyük kıyak yaptılar. Eee adamlar boşa demiyor biz ilklerin takımıyız diye. Hadi karşı çıkın bu lafa :) Futbola yön veriyorlar yön :)

Geri