• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
düşürmemek için yeni kılıflar başladı. bugün tüm medyada 'eğer takımlar küme düşerse uefa'da puanımız düşecek' manşeti atılmış. anlaşılan yönetimin bir ayar daha çekmesi gerekiyor. olur da fenerbahçe vb. küme düşürülmezse ciddi anlamda ligden çekilme tehdidinde bulunmak gerek bence. bir anda mazlum edebiyatı yapılmaya başlandı.

Bu Mehmet Ali Aydınlar paşaya bir gram güvenmiyorum. Tek güvendiğim; UEFA.. UEFA böyle şeyleri çok yakından takip eder ve asla cezasız bırakmaz.. TFF nin UEFA nın istediği bir şeyi yapmama lüksü yok. Gerekirse Avrupa kupalarından ve tüm uluslararası müsabakalardan hem kulüp hem milli takımlarımızı men etme hakları var..

Çok uzun yıllar önce Marsilya bu pisliğe bulaştığı zaman federasyon ağırdan almış ama UEFA bastırınca hem küme düşürülmüş, hem kazandığı şampiyonlar ligi kupası elinden alınmıştı..Aynı şekilde Juventus ve Milan gibi devler de zamanında bu gerçekle yüz yüze kaldılar..

Ben federasyonun tarafsız karar vereceğine inanmıyorum , tek dayanağım UEFA dır.. Mutlaka " hop ne oluyor, ne yaptınız, deliller nedir, karar nedir " diyeceklerdir.. Sonrası Bank Asya birinci lig, birinci lig Bank Asya.

Fenerbahçeye olan duygumu "nefrete yakın " olarak niteleyebilirim ama düşmelerini asıl isteme nedenim bu değil. Şu ülke sporunda ilk defa adaletten, haktan yana bir karar alındığını görmek istemem.. Kendisini padişah sanan Aziz Yıldırım'ı gören veliahtların, şehzadelerin gözlerinin korkmasını istemem.. Aziz Yıldırım ve benzeri tiplerin spor dünyasından kazınmalarını istemem.

Hiç bir ceza , işlenmiş bir suçu silemez.. Adam öldürdüysen belki 30 yıl yatarsın ama çıktığında o adam geri gelmiş değildir.. Amaç caydırıcılık.. Burada ciddi bir ceza çıktığı takdirde bundan sonra kimse böyle bir şeye cesaret edemeyecektir.. Bu hayalle takip ediyoruz gelişmeleri.

Bu Mehmet Ali Aydınlar paşaya bir gram güvenmiyorum. Tek güvendiğim; UEFA.. UEFA böyle şeyleri çok yakından takip eder ve asla cezasız bırakmaz.. TFF nin UEFA nın istediği bir şeyi yapmama lüksü yok. Gerekirse Avrupa kupalarından ve tüm uluslararası müsabakalardan hem kulüp hem milli takımlarımızı men etme hakları var..

Çok uzun yıllar önce Marsilya bu pisliğe bulaştığı zaman federasyon ağırdan almış ama UEFA bastırınca hem küme düşürülmüş, hem kazandığı şampiyonlar ligi kupası elinden alınmıştı..Aynı şekilde Juventus ve Milan gibi devler de zamanında bu gerçekle yüz yüze kaldılar..

Ben federasyonun tarafsız karar vereceğine inanmıyorum , tek dayanağım UEFA dır.. Mutlaka " hop ne oluyor, ne yaptınız, deliller nedir, karar nedir " diyeceklerdir.. Sonrası Bank Asya birinci lig, birinci lig Bank Asya.

Fenerbahçeye olan duygumu "nefrete yakın " olarak niteleyebilirim ama düşmelerini asıl isteme nedenim bu değil. Şu ülke sporunda ilk defa adaletten, haktan yana bir karar alındığını görmek istemem.. Kendisini padişah sanan Aziz Yıldırım'ı gören veliahtların, şehzadelerin gözlerinin korkmasını istemem.. Aziz Yıldırım ve benzeri tiplerin spor dünyasından kazınmalarını istemem.

Hiç bir ceza , işlenmiş bir suçu silemez.. Adam öldürdüysen belki 30 yıl yatarsın ama çıktığında o adam geri gelmiş değildir.. Amaç caydırıcılık.. Burada ciddi bir ceza çıktığı takdirde bundan sonra kimse böyle bir şeye cesaret edemeyecektir.. Bu hayalle takip ediyoruz gelişmeleri.

Sürece bakarsak...
UEFA TFF'ye "hop ne yapıyosun" dedi bile zaten...
Yoksa TFF'nin hiç mi hiç acil karar almaya niyeti yoktu, bir şekilde geçiştirecekti işi...
Ünal Aysal'a demediğini bırakmadı. Sonra ne oldu ?
UEFA bir çağırdı, pir çağırdı...
Bir anda "istedik ama vermiyorlar" dedikleri belgeler TFF'ye geldi...
Ligler bir anda ertelendi...
Şike kupasından vazgeçildi...
Etik kurul bir anda toplandı...
Bunları TFF yaptı demesin kimse yemezler...M.A.A.'nın kafasına saksı düşmesiyde tabi...
Aynı şekilde düşünüyorum, FB bu kişilerden arınsın, Türk sporu arınsın, bizde meyilliler varsa bizde arınalım...
Eğer cezalar adaletle verilirse tıpkı eksiden olduğu gibi, 10 yıl içerisinden FB-GS taraftarı yan yana maç izler...

düşürmemek için yeni kılıflar başladı. bugün tüm medyada 'eğer takımlar küme düşerse uefa'da puanımız düşecek' manşeti atılmış. anlaşılan yönetimin bir ayar daha çekmesi gerekiyor. olur da fenerbahçe vb. küme düşürülmezse ciddi anlamda ligden çekilme tehdidinde bulunmak gerek bence. bir anda mazlum edebiyatı yapılmaya başlandı.

Eğer düşürmezlerse o UEFA puanı hiçbir işe yaramayacak...
Türkiye'ye "men" gelecek çünkü..

Unal Aysal ligler ertelenmeli diyince tepki gosteren fedarasyon. Noldu lan noldu.!

Dortlu turnuvayi kesinlikle katilmamali Galatasaray.

Pislik bu yaptıkları ben nedense inanmıyorum fb yi düşüreceğini adam kulüplerle toplantıdan sonra yüzü gülüyordu desteği aldık gibisinden konuşma yaptık filan diyordu .

İlhan Cavcav adlı sporcu satmakla ün yapmış soytarının adını her gün düzenli olarak anıyorum. Yetti artık şu adamın konuştuğu. Biri şunu bi sustursun.

Dortlu turnuvayi kesinlikle katilmamali Galatasaray.

Biz niye katılacağızki ?
Bizim yerimize Sivas katılsın, şikeye destek turnuvasında ne işimiz var ?
(4'lü turnuvayı soranlara, GS, BJK,FB ve TS'nun katılması istenen 4'lü turnuva)

Gazetelere baktığımda o küme düşürme maddesinin kulüplerin izniyle değiştirileceğini ve bu takımların küme düşürülmeyeceği ayrıca puan eksiltme cezası geleceği konuşuluyor gerçekten yazık ya çok yazık UEFA da Avrupa kupalarına katılmadığında sorun olmayacağına .

Gazetelere baktığımda o küme düşürme maddesinin kulüplerin izniyle değiştirileceğini ve bu takımların küme düşürülmeyeceği ayrıca puan eksiltme cezası geleceği konuşuluyor gerçekten yazık ya çok yazık UEFA da Avrupa kupalarına katılmadığında sorun olmayacağına .
Ne yani düsmiyecek mi simdi, GS olsaydi pasa pasa düsürürlerdi ama böyle adalet sistemi olabilir mi ya?

Biz niye katılacağızki ?
Bizim yerimize Sivas katılsın, şikeye destek turnuvasında ne işimiz var ?
(4'lü turnuvayı soranlara, GS, BJK,FB ve TS'nun katılması istenen 4'lü turnuva)
Emrah abi, ben bu dörtlü turnuvayi hic duymadim, nerede nasil ve hangi tarih(lerde) acaba?

İşin içinde fener varsa kanunda değişir kurallarda değişir yinede küme düşürülmez .

Fenerbahçe düşecektir.

Eğer aksi bir karar ile bu önümüzdeki sezon kolay kolay tamamlanmaz. Çok olaylara gebe kalınır..

Yahu bos verin siz bunlari kulupler anlasacakta bilmem ne olcakta mecliste hazir tatilseyken olagan ustu toplanir birde yasa degisir ne kadar olasi dimi :p

tFF bu surecte kendi ic tuzugunu bile degistiremez kaldiki bagli oldugu ve degismesi gereken maddeler UEFA'nin ceza maddeleri onumu degistirecekler :p

Arkadaşlar, daha önce de yazdım. Federasyon, düşmesinler diye ellerinden geleni yapacaktır.. Tek dayanak UEFA.. UEFA böyle bir şeye izin veremez.. O zaman Juventus'un, Marsilya'nın yüzüne nasıl bakacaklar.. Onlara ne cevap verecekler. Kaldı ki o Juventus denen takım "dünyanın" en güçlü lobisine sahip takımıydı düştüğünde.. Real Madir ile Juventus istedikleri kararı aldırtan, istedikleri hakemi seçen, maç günlerini kendilerine göre ayarlayan, o zamanın ağalarıydılar. Hatırlayın, sırf bir şımarıklık uğruna Istanbul'a gelmeyi reddettikleri şampiyonlar ligi maçını..

UEFA saygınlığını korumak istiyorsa buradaki olaylara da müdahil olacaktır ve olmalıdır da.. Ben Mehmet Ali Aydınlar neyine güveneyim.. O'na koşa koşa oy veren , federasyon seçiminde koşa koşa fenerli adayı destekleyen Ünal Aysal ve arkadaşları güvensin. Liglerin ertelenmesine gerek yok bildirisine imza atan Ali Dürüst güvensin.. Bunlar da bizim yöneticilerimiz işte..

Bu arada Shakthar maçı için 2 maç seyircisiz oynama cezası almışlar. Bizim Liverpool maçı için sloganımız hazır. " Sahaya atlayın, Bank Asyayı kutlayın". Seneye Boluspor ve Tavşanlı Linyit maçlarını seyircisiz oynarlar. Seyirci zaten genelde tribünde değil sahada olduğu için olumlu etkiler feneri..

Emrah abi, ben bu dörtlü turnuvayi hic duymadim, nerede nasil ve hangi tarih(lerde) acaba?

Ligler ertelenince M.A.A. önermiş böyle bir turnuva yapın, biraz futbol konuşulsun diye...
tarih ve nerede ise belli değil, olup olmayacağı bile değil...

emenikeyi satıcaklarmış :)) halbuki bankasya tecrübesi var.

Geri