Bu Mehmet Ali Aydınlar paşaya bir gram güvenmiyorum. Tek güvendiğim; UEFA.. UEFA böyle şeyleri çok yakından takip eder ve asla cezasız bırakmaz.. TFF nin UEFA nın istediği bir şeyi yapmama lüksü yok. Gerekirse Avrupa kupalarından ve tüm uluslararası müsabakalardan hem kulüp hem milli takımlarımızı men etme hakları var..
Çok uzun yıllar önce Marsilya bu pisliğe bulaştığı zaman federasyon ağırdan almış ama UEFA bastırınca hem küme düşürülmüş, hem kazandığı şampiyonlar ligi kupası elinden alınmıştı..Aynı şekilde Juventus ve Milan gibi devler de zamanında bu gerçekle yüz yüze kaldılar..
Ben federasyonun tarafsız karar vereceğine inanmıyorum , tek dayanağım UEFA dır.. Mutlaka " hop ne oluyor, ne yaptınız, deliller nedir, karar nedir " diyeceklerdir.. Sonrası Bank Asya birinci lig, birinci lig Bank Asya.
Fenerbahçeye olan duygumu "nefrete yakın " olarak niteleyebilirim ama düşmelerini asıl isteme nedenim bu değil. Şu ülke sporunda ilk defa adaletten, haktan yana bir karar alındığını görmek istemem.. Kendisini padişah sanan Aziz Yıldırım'ı gören veliahtların, şehzadelerin gözlerinin korkmasını istemem.. Aziz Yıldırım ve benzeri tiplerin spor dünyasından kazınmalarını istemem.
Hiç bir ceza , işlenmiş bir suçu silemez.. Adam öldürdüysen belki 30 yıl yatarsın ama çıktığında o adam geri gelmiş değildir.. Amaç caydırıcılık.. Burada ciddi bir ceza çıktığı takdirde bundan sonra kimse böyle bir şeye cesaret edemeyecektir.. Bu hayalle takip ediyoruz gelişmeleri.