• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Şike Operasyonu!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Murat Temur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 4:30
Ajansspor

Şike soruşturması kapsamında İstanbul Adliyesi'ne getirilen, Serdar Adalı, Tayfur Havutçu, İbrahim Akın ve İskender Alın'ın savcılıktaki sorgusu tamamlanırken, tutuklanma talebiyle mahkemeye sevk edildi.

İskender Alın ve İbrahim Akın'ın savcılıktaki suçlamaları kabul ettiği belirtildi.

Şimdi biz bu Fenerbahçe - Beşiktaş arasında oynanacak maça Süper Kupa maçı mı dieyeceğiz, yoksa Süper Şike Kupası maçı mı?

Beşiktaş'ın neden tırsıp da fenerasyonun yanında yer aldığı açıkça ortaya çıktı.

federasyonda şikenin serefsizligin haysiyetsizlign karsılıgı hadi canım bidaha olmasın. Galatasarayın adı en ufak bir dedikoduya çalkantıya karısırsa eger biraz delikanlı olun ve bizi haysiyetimizle şerefimizle namusumuzla düsürün...Yalvaran ağlayan fener taraftarı gbi bi cisim göremezsiniz karşınızda.

nerdeyse butun takim taraftarlari sikeye karisan klubler kume dusurulsun diyor ama klub baskanlari tam tersini soyluyor.

tff de yaptigi açiklamanin sonunda Galatasaray'i tehdid edercesine bir daha boyle açiklama gelirse ceza alirsiniz diyor. adalet istemek bile suç bu ulkede

Beşiktaşlı duruşu..

Budur.

İbrahim Akın ve İskender Alın iddiaları kabul ettiği öne sürülüyor.

İster küme düşürmesin federasyon bu şikecileri son söyleyeceğim söz iyiki Galatasaraylıyım !

Evet gerçekten de susmak kabullenmek olur. Eminim ki bu pislik bizim başımıza gelseydi FB ve pis yandaşları hemen saldırır bizi hemen küme düşürürlerdi. Şampiyonluğu hemen elimizden alırlardı.
Şimdi Susmak zamnı değil kim bu işe girdiyse cezasını çekmeli kurallar çok açık.
Yüklenmek lazım gerekirse siyah forma ile çıkmak gerekir hatta bu duurma destek verecek başka kulüplerde bulunmalı.
Öyle yaptım yanıma kaldı yok öyle temiz olacaksın sonra oynayacaksın bu lig bu halde oynanmaz.
İnşallah tayfur vs kim varsa cezalarını çekerler bu dalga büyür lig devam edilemeyecek hale gelir TFF de artık mecburen birşeyler yapmak zorunda kalır.

Serdal Adalı,Tayfur Havutçu,İskender Alın ve İbrahim Akın tutuklandı.

Metris Cezaevine gönderildi gerçekten neler oluyor neler bitiyor anlamakta güçlük çekiyorum 2 kupayı alan klübün şaibelerini görmezlikten gelinmeyecek şekilde.

Güzel bırakın şimdi verilmesin karar iki takımında aklında hep acaba 3 4 ay sonra küme düşecekmiyiz düşüncesi kalsın inşallah küme düşürülür iki takımda hem 2 yılları gider hemde güzel olur ama malesef sanmıyorum heleki iki kulübünde küme düşürülmesi imkansız .

Bakın bir fenerli ne yazmış ?

''30 yıldır Türkiye Kupası alamamak, şikeyle Türkiye Kupası sahibi olmaktan daha onurludur... #fenerbahceturkiyedir'' :D
Ulan bunlar gerçekten parazit.Şuraya bak ya şikenin babasını yapmış adamlar hala onur diyorlar :D fenerbahceturkiyedir de cabası...İyi güldüm :)

Zaten boşa sağduyu çağrısında bulunmadılar.. 1-2 gün içinde de Tayfur Havutçu'nun sözleşmesi feshedilir zaten.

Yönetimden isimlerin karışmasının bireysel olarak değil kurumsal fayda sağladığını düşünürsek Fenerbahçe - Sivas - Beşiktaş 3lüsünün küme düşürülmesi gerekiyor.. Bu son gelişmeye de belge yok der zaten Aydınlar, olay da ileriye kalır. Malum, burası Türkiye..

İşler iyice sarpa sardı. Bu yıl ligin çok geç başlayacağını ya da erteleneceğini düşünüyorum

Aydınlar şu anda tuttuğu takımı koruduğunu zannediyor. Bu işi federasyon yapamazsa, Uefa sazı eline alıp gerekeni yapacaktır. Lig belkide herşey normalmiş gibi başlayacak. Ama eninde sonunda bu işe karışanlar küme düşecek. Böylece hem bu yıl, hem de gelecek yıllarını kaybetmiş olacaklar.

Öyle elimizde delil yok, aslında suç unsuru da göremedik demeyle üstü kapatılacak bir konu değil bu..

Aydınlar 'ın yapacağı tuttuğu takım için yapacağı en hayırlı iş lig başlamadan küme düşürüp, gelecek yıl yeniden Süper Lig'e çıkmasını sağlamak olacaktır. Yoksa en az 2 yıl buralarda göremeyecek takımını.

Aydınlar şu anda tuttuğu takımı koruduğunu zannediyor. Bu işi federasyon yapamazsa, Uefa sazı eline alıp gerekeni yapacaktır. Lig belkide herşey normalmiş gibi başlayacak. Ama eninde sonunda bu işe karışanlar küme düşecek. Böylece hem bu yıl, hem de gelecek yıllarını kaybetmiş olacaklar.

Öyle elimizde delil yok, aslında suç unsuru da göremedik demeyle üstü kapatılacak bir konu değil bu..

Aydınlar 'ın yapacağı tuttuğu takım için yapacağı en hayırlı iş lig başlamadan küme düşürüp, gelecek yıl yeniden Süper Lig'e çıkmasını sağlamak olacaktır. Yoksa en az 2 yıl buralarda göremeyecek takımını.

Zaten tehlike de burada...
Eğer FB,TS ve BJK şike yapmadıklarına dair taahhütleri federasyona sunarsa...
Ve sonra şikeden ceza alırlarsa...
5 yıl boyunca men edilerek cezayı yanlız bu takımlar değil "Türkiye" çekecek...

Aydınlar adliye çıkışında yaptığı açıklamada gene ligler ertelenmeyecek dedi. Bu adam nereye kadar böyle gidebileceğini zannediyor anlamak mümkün değil.

Trajikomik bir hale düşüyor bazı Fenerbakçeliler gerçekten. Özellikle bizim sloganlarımız çalma konularında.

Basketbola da bir el atarlar umarım. Futboldan çok daha fazla çirkinlikler çıkacağına eminim, hatta şu anda Demirel' in büyük bir korku içinde olduğunu düşünüyorum.

Saygılar.

Şike var ama cezası yok..Neredeyse bir de ödül verecekler..Bekliyorum tek şike yapmayan takım olan Galatasaraya bu yüzden ceza verilmesini..

Geri