Simas Jasaitis

Re: 31 # Simas Jasaitis

Helal olsun aslan gibi adam.Ribaunt konusunda da çok hassas. ligde Jasa toplam 155 ribaunt almış Rancik 152 ribaunt almış.Her şeyi anlatıyor bu istatistik. tam bir savaşçı...

Geçmiş olsun Jasaitisi kaybettik bize verdiğin emekler için binlerce kez teşekkurler bu taraftar asla seni unutmayacak.

Fenerbahçe'ye gitme konusunda bile "neden olmasın?" cevabı vermiş. Sanırım Simas'tan ümidi kesmeliyiz. Yaprak dökümü başladı yabancılarda. Bence Mike ve Rancik kalıcak ama.

Her sene olduğu gibi bu senede aynı senaryo olucak sanırım yabancılar konusunda baştan yapılanma ama inşallah fülker'e gitmez :(

Yolun açık olsun kardeşim,pek şık bir röportaj olmamış açıkcası...Biraz kırdı bizi...

Ahmet dursun,Simas gitsin... :)

Zaten röportaj da şunu farkettim hadi kardeşim yaa bitsede gitsek havası var sorulara hep kaçamak cevap vermiş.

Galatasaray olunca hepimiz duygusal konusuyoruz bur bir gercek. Ancak ben jasaitisin soylediklerini gayet samimi buldum. Sonucta profesyonel bir oyuncu olarak Fenerbahce dahil istedigi takima gider.Gecen sene Euroleague oynamis, Litvanya milli takimi oyuncusu birden kendini kume dusme potasinda yer alan bir takimda buluyor ve ona ragmen canla basla mucadele ediyor. Bunu takdir edip; Jasaitisi hep iyi anmaliyiz diye dusunuyorum.

Şimdi bizleri mutlu etmek için Fener'de asla oynamam deseydide 2 yıl sonra gelip Fener'de oynasaydı dahamı iyiydi.
Karakter meselesi bu aferin adamım..