Simas Jasaitis

Re: Simas Jasaitis Galatasaray Cafe Crown'da

Sühan Cem' Alıntı:
Galatasaray.org, bu anlamda gerçekten iyi karelere imza atıyor ...

Simas'ı ben, basketbol takımımızın Kewell'i olarak görüyorum. Rancik'i ise, Baros'u. Wilkinson'a, Keita görevi kaldı. keşke muratta Arda olabilse.

Murat degilde bu gidişle Evren olabilir..

bizim jasa çapkınmışta haberimiz yokmuş)))
maçta ki bayan eşi değil sevgilisiymiş...oksana pikul litvanyada çok tanınmış bir şarkıcıymış...jasa nın eşi ve çocugu sanırım hala litvanyada...
magazin olmadan olmaz :)

Ve oylama sona erdi!
Basketbolda, Beko All Star Yarışması'nda, Basketbol Federasyonu Ligler Direktörlüğü'nün resmi internet sitesindeki oy verme işlemi sona erdi.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, ''www.tbl.org.tr'' adresli internet sitesinde, basketbol severlerin katılımıyla 14 Aralık'ta başlayan oylama bugün tamamlandı. 30 bin 418 kişinin katıldığı oylamada, Türk sporcular arasında Fenerbahçe Ülkerli Semih Erden yüzde 32.2 oy oranıyla ilk sırada yer alırken, yabancı oyuncular arasında Galatasaray Cafe Crown takımından Simas Jasaitis, yüzde 28.7 ile en fazla oy alan sporcu oldu.

Oylama sonuçları, 5 Ocak 2010 Salı günü düzenlenecek basın toplantısıyla açıklanacak.

Re: 31 # Simas Jasaitis

Semih Erden mi ? :)

Daha çok basketbol izlemeli,takip etmeli,kitaplar okumalı,analizler yapmalı,fikirler almalı vb. şeyleri yapmalıyız...

Ülkenin basketboldaki halini özetleyen bir oylama olmuş bu resmen.

Zaten bizim all star oylamaları tam komedi oluyor.Oyuncuların mevkileri, alınan oylar.O yüzden Semih Erden gibi bir efsanenin birinci seçilmesine şaşırmadım. :)

Yarın Simas'ın karşısında ya 37 yaşındaki Haluk ya da kendisinden 10 santim kısa Muratcan ile oynayacak.Bu durumu kesinlikle lehimize çevirmeliyiz.

Her na kadar Siması sahada görmek bize keyif ve güven verse de mutlaka onu yedekleyecek bir 3 numaraya ihtiyacımız var. Her maç fizik olarak çok yıpranıyor, 30dk nın altına düşmüyor süresi. Tufanın cezası düşmezse mutlaka bir sf transferi yapmalıyız. Caner katkı veremiyor nedense, Ersin Görkem gelse keşke.

all starda kadroda yer alıcak ve üçlük yarışmasına katılacak.umarım üçlük yarışmasını kazanacak

Eğer şampiyonluk düşünüyorsak ilerki senelerde(düşünmüyosak zaten subeyi komple kapatalım) simas gibi bir oyuncunun kesinlikle takımda kalması lazım.daha iyisini kesinlikle bulamayız.