Sinema (Vizyondakiler & Tavsiyeler & Yeniler-Eskiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

Kenan Imırzalıoğlu kötü adam olmasın :) Gerçekten süper bir film daha.Çok geç seyretmek nasip oldu nedense fakat Türk sinemasının bu denli yükselişi gerçekten inanılmaz;)

Dark Knight'i dün izleyebildim. IMDB puanı nedeniyle fazlasıyla abartıldığını düşünüyorum. Heart Ledger'in muhteşem oyunculuğunu bir tarafa koyarsak sıradan bir kahraman filmi. Ayrıca enteresandır pazar günü olmasına rağmen filmi benle izleyen 6-7 kişi vardı koskoca salonda.

Buarada itiraf edeyim ciddi bir şekilde Joker kazansın diye içtenlikle düşündüm bir ara :) gerçekten muhteşem bir oyunculuk vardı filmdeki tek eleştirilmeyecek tarafı buydu benim için.

Alen Hekimbas' Alıntı:
Dark Knight'i dün izleyebildim. IMDB puanı nedeniyle fazlasıyla abartıldığını düşünüyorum. Heart Ledger'in muhteşem oyunculuğunu bir tarafa koyarsak sıradan bir kahraman filmi. Ayrıca enteresandır pazar günü olmasına rağmen filmi benle izleyen 6-7 kişi vardı koskoca salonda.

Buarada itiraf edeyim ciddi bir şekilde Joker kazansın diye içtenlikle düşündüm bir ara :) gerçekten muhteşem bir oyunculuk vardı filmdeki tek eleştirilmeyecek tarafı buydu benim için.

IMBD puanı nedir :) Pazar günü bu sıcak havalarda salonlarda kimsenin olmasını beklemek hayalperestcilik olur kanımca :) 2.5 saat boyunca sürekli aksiyon ve birbirinden kurnazca oyunlar vardı Joker'i izlerken hep Duman'ın solisti Kaan aklıma geldi yürüyüşü falan her nedense:)

518g%2BVc19DL._SL500_AA240_.jpg

İlla aksiyon izlemek istiyorum derseniz tavsiye edebileceğim film budur. Aslında bu filmi izlemeden önce Bourne serisi'nin diğer filmlerinide izlemek gerek gerçekten değeceğini göreceksiniz gelmiş geçmiş en iyi filmlerden biridir hala izlemeyenler varsa gerçekten tavsiye edilir.

Burak Barut' Alıntı:
[quote="Alen Hekimbas":eek:sqbq0f4]Dark Knight'i dün izleyebildim. IMDB puanı nedeniyle fazlasıyla abartıldığını düşünüyorum. Heart Ledger'in muhteşem oyunculuğunu bir tarafa koyarsak sıradan bir kahraman filmi. Ayrıca enteresandır pazar günü olmasına rağmen filmi benle izleyen 6-7 kişi vardı koskoca salonda.

IMBD puanı nedir :) Pazar günü bu sıcak havalarda salonlarda kimsenin olmasını beklemek hayalperestcilik olur kanımca :) 2.5 saat boyunca sürekli aksiyon ve birbirinden kurnazca oyunlar vardı Joker'i izlerken hep Duman'ın solisti Kaan aklıma geldi yürüyüşü falan her nedense:)[/quote:eek:sqbq0f4]

IMDB gelmiş geçmiş tüm filmleri arşivleyen bir nevi veritabanı. Kullanıcılar filmlere puan verebiliyor saygın ve etkili bir site... Dark Knight'ın toplam 194.000 kişiden 9.3/10 puan alıp Godfather'i geçip bugüne kadarki en yüksek dereceyi almasından olsa gerek herkeste izleyeyim şevki uyandırdı bence.

Buarada benim bildiğim salonlar Pazar günleri dolu olur şunu söyleyebilirim sadece aynı gün Mumya'nın biletleri film başlamadan 1 saat önce bitmişti...

dün sonundaThe Dark Knight ' a gidebildim..çok yüce bi filmmiş tarihi baştan yazmış adamlar büyük helal olsun..çok yazılcak şey varda aslında film hakkında şu anlık tek söylenebilcek the joker Heart Ledger'dir noktadır.. :) bu filmden daha iyi bi film gelebilceğini en azından bi 10 sene düşünmüyorum şahsen..

Kerem abi aktifleştin iyice.Yalnız bu filim çok sağlam birşeye benziyor sende koymuşsan boş değildir akşam dvd marketleri gezmek gerecek sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...