Hüseyin Karaçil' Alıntı:benim en sevdiğim ve keyif aldığım tek film var.oda malena
tabii tv den izlemeyeceksin.mesela CNBCE vermişti bu filmi 1 saat sürmüştü kese kese.
Hüseyin Karaçil' Alıntı:benim en sevdiğim ve keyif aldığım tek film var.oda malena
tabii tv den izlemeyeceksin.mesela CNBCE vermişti bu filmi 1 saat sürmüştü kese kese.
Burak Barut' Alıntı:Murat Abi benimki de Denzel Washington hayranlığı diyelim![]()
Ben 9 vermeyi düşünüyordum fakat Denzel hayranlığım dürttü beni![]()
5-6 kere izlemişimdir, müthiş bir film. En sevdiğim aktörlerden olan Clive Owen'ın da başrolde olup, iyi iş çıkarması birkaç kez izlememe neden oldu.mustafa_güler' Alıntı:Bu filmi izleyin sonra yorumlarınızı yazın. İÇERİDEKİ ADAM
Onur Yavuz' Alıntı:Belki film gösterimde olduğu dönemde gündeme gelmişti burada ama ikinci kez izledikten sonra her ihtimale karşı tavsiye etmek istedim Babam ve Oğlum´u.
Fikret Kuşkan´ı mı ön plana çıkarmalı yoksa Çetin Tekindor´u mu yoksa Yetkin Dikinciler´i mi...
İnsanlar büyüdükçe hayalleri küçülür mü?
Mehmet Yıldırım' Alıntı:Bende Babam ve Oğlum'u izledim.Geröekten ağlamamak elde değil.Ben 7. sınıfa gidiyordum bu filmi izlediğim zaman.Sınıfça gitmiştik filme.Herkes ağlıyordu.Bende babasını kamerada görünce artık orada dayanamadım bende ağladım![]()
the goat bilmezmiyim ama REBOUND ı izlemedim çok isterdim izlemeyi,new york dan çıkar zaten böyle manyak adamlar ama goat ın anlamı da keçiden gelmemektedir aslında Greatest Of All Time mış acroynm i bende REBOUND var deme geçerim karşıya bu saatteMurat İnal' Alıntı:Earl Manigault u bilirmisin Eser ?
Murat İnal' Alıntı:Basketbol ve tradeji diyelim.
Fransız sineması konusunda arşivm sağlam iddialıyım.
win win e gerek yok ya
2 film söylerim bitersin bak ahah.
A League of Their Own (1992)
Ironweed (1987)[/quote
a league of their own u bulmak kolay bi arkadaşda var burda o filmi izledim ya pert o film söyliyeyim sana ne baseball u severim g davis ide sevmem madonna desen bak tüylerim diken diken oldu adını duyunca yani super kadro tom hanks kurtaramamış filmi
ıronweed ise zor be murat amerikada used a düşmüş durumda yani stoklarda gözükmüyor izlemedim filmi ama duydum hector babenco nun diğer filmleri güzeldir(carandiru,kiss of the spider woman) ama açıkçası izlemedim
Murat İnal' Alıntı:Bulamazsın demiştim.
İstediğin zaman veririm filmi ya işin şakası bir yana. İzlerizde istersen.