Hüseyin Karaçil' Alıntı:benim en sevdiğim ve keyif aldığım tek film var.oda malena
tabii tv den izlemeyeceksin.mesela CNBCE vermişti bu filmi 1 saat sürmüştü kese kese.
Hüseyin Karaçil' Alıntı:benim en sevdiğim ve keyif aldığım tek film var.oda malena
tabii tv den izlemeyeceksin.mesela CNBCE vermişti bu filmi 1 saat sürmüştü kese kese.
Burak Barut' Alıntı:Murat Abi benimki de Denzel Washington hayranlığı diyelim
Ben 9 vermeyi düşünüyordum fakat Denzel hayranlığım dürttü beni
5-6 kere izlemişimdir, müthiş bir film. En sevdiğim aktörlerden olan Clive Owen'ın da başrolde olup, iyi iş çıkarması birkaç kez izlememe neden oldu.mustafa_güler' Alıntı:Bu filmi izleyin sonra yorumlarınızı yazın. İÇERİDEKİ ADAM
Onur Yavuz' Alıntı:Belki film gösterimde olduğu dönemde gündeme gelmişti burada ama ikinci kez izledikten sonra her ihtimale karşı tavsiye etmek istedim Babam ve Oğlum´u.
Fikret Kuşkan´ı mı ön plana çıkarmalı yoksa Çetin Tekindor´u mu yoksa Yetkin Dikinciler´i mi...
İnsanlar büyüdükçe hayalleri küçülür mü?
Mehmet Yıldırım' Alıntı:Bende Babam ve Oğlum'u izledim.Geröekten ağlamamak elde değil.Ben 7. sınıfa gidiyordum bu filmi izlediğim zaman.Sınıfça gitmiştik filme.Herkes ağlıyordu.Bende babasını kamerada görünce artık orada dayanamadım bende ağladım
the goat bilmezmiyim ama REBOUND ı izlemedim çok isterdim izlemeyi,new york dan çıkar zaten böyle manyak adamlar ama goat ın anlamı da keçiden gelmemektedir aslında Greatest Of All Time mış acroynm i bende REBOUND var deme geçerim karşıya bu saatteMurat İnal' Alıntı:Earl Manigault u bilirmisin Eser ?
Murat İnal' Alıntı:Basketbol ve tradeji diyelim.
Fransız sineması konusunda arşivm sağlam iddialıyım.
win win e gerek yok ya
2 film söylerim bitersin bak ahah.
A League of Their Own (1992)
Ironweed (1987)[/quote
a league of their own u bulmak kolay bi arkadaşda var burda o filmi izledim ya pert o film söyliyeyim sana ne baseball u severim g davis ide sevmem madonna desen bak tüylerim diken diken oldu adını duyunca yani super kadro tom hanks kurtaramamış filmi
ıronweed ise zor be murat amerikada used a düşmüş durumda yani stoklarda gözükmüyor izlemedim filmi ama duydum hector babenco nun diğer filmleri güzeldir(carandiru,kiss of the spider woman) ama açıkçası izlemedim
Murat İnal' Alıntı:Bulamazsın demiştim.
İstediğin zaman veririm filmi ya işin şakası bir yana. İzlerizde istersen.