Sinema (Vizyondakiler & Tavsiyeler & Yeniler-Eskiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Barut' Alıntı:
Murat Abi benimki de Denzel Washington hayranlığı diyelim :)

Ben 9 vermeyi düşünüyordum fakat Denzel hayranlığım dürttü beni :)

Denzel'ın karizması insanları uyuşturucu satıcılığına bile özendirebilir yani o filmde :) Sakıncalı cinsten...

Ayrıca önceki sayfalarda belirtilmiş mi bilmiyorum ama "Mistik Olay"ı izleyin. Müthiş bir gerilim var filmde.

edit: Önceki sayfayı şimdi okudum. Sonu konusunda herkes hem fikir ama Shyamalan filmi sonuçta. İşaretler'de çok gerilimli bir filmdi ama uzaylılar geldiler ve gittiler. Senarist karakteri ;)

mustafa_güler' Alıntı:
Bu filmi izleyin sonra yorumlarınızı yazın. İÇERİDEKİ ADAM
5-6 kere izlemişimdir, müthiş bir film. En sevdiğim aktörlerden olan Clive Owen'ın da başrolde olup, iyi iş çıkarması birkaç kez izlememe neden oldu.

Onur Yavuz' Alıntı:
Belki film gösterimde olduğu dönemde gündeme gelmişti burada ama ikinci kez izledikten sonra her ihtimale karşı tavsiye etmek istedim Babam ve Oğlum´u.

Fikret Kuşkan´ı mı ön plana çıkarmalı yoksa Çetin Tekindor´u mu yoksa Yetkin Dikinciler´i mi...

İnsanlar büyüdükçe hayalleri küçülür mü?

9064.jpg

Bence küçük oyuncumuz ön plana çıkmalı.Mükemmel bir film.Hiç bitmesin istedim saatlerce sürse izleyebilirdim.Özellikle film makinesinde çoçuk babasının küçüklüğünü gördüğünde baba deyişinde artık neredeydim bilmiyorum ve ne haldeydim kelimelere dökemedim boğazımda düğümlendi.

İnsanlar Büyüdükçe Hayalleri Küçülür bu filmde unutmayacağım en büyük ders bu olacak.

Küçük arkadaşımızın adı Ege Tanman umarım büyüyünce hayalleri küçülmesine rağmen oyunu ve oyunculuk yönü hep büyür.

9936.jpg

Bende Babam ve Oğlum'u izledim.Geröekten ağlamamak elde değil.Ben 7. sınıfa gidiyordum bu filmi izlediğim zaman.Sınıfça gitmiştik filme.Herkes ağlıyordu.Bende babasını kamerada görünce artık orada dayanamadım bende ağladım :)

Mehmet Yıldırım' Alıntı:
Bende Babam ve Oğlum'u izledim.Geröekten ağlamamak elde değil.Ben 7. sınıfa gidiyordum bu filmi izlediğim zaman.Sınıfça gitmiştik filme.Herkes ağlıyordu.Bende babasını kamerada görünce artık orada dayanamadım bende ağladım :)

Mehmet bende hiç filmlerde ağlayan biri değildim.Bende senin gibi o kamerada babasını görünce kendimi tutamamıştım.Gerçekten çok güzel bir sahnedir o sahne. :)

futbol filmlerini seviyorsanız benim size tavsiyem olacak 3 film
1- MEAN MACHİNE (2001) snatch ve lock stock tayfasının doğal olarak guy ritchie nin futbol üzerine hapisane filmi 10 numaradır..
2-MY NAME İS JOE (1998) ya sadece izleyin beğenmeyen bana özelden mesaj atsın da bi konuşalım onunla!
3-ULTRAS roma taraftarının torino deplasmanına şampiyonluk maçına gitme öyküsü taraftarlık budur demek için izleyin..
iki tanede basketbol filmi öneriyim bunların ilki HOOSİERS-BEST SHOT çoğumuzun izlediği bi filmdir Gene Hackman ve Dennis Hooper baş roldedir berbat bi geçmişi olan hackman küçük bi lise takımını eyalet finaline taşımasını anlatır ,ben çok severim bu filmi..
1996 yapımı GLORY ROAD amerikadaki basketbol kültürünü en boktan ve ırkçı yanlarıyla anlatan super bi film bulursanız izleyin bulan banada yollasın bi kopyasını.. WHİTE MAN CANT JUMP ı önermiyorum bile bide tabii efsane ERNEST serisinin basketbollu filmi var ki GODFATHER ı panzehir olarak izlemeniz gerekir yoksa çarpar...

Murat İnal' Alıntı:
Earl Manigault u bilirmisin Eser ?
the goat bilmezmiyim ama REBOUND ı izlemedim çok isterdim izlemeyi,new york dan çıkar zaten böyle manyak adamlar ama goat ın anlamı da keçiden gelmemektedir aslında Greatest Of All Time mış acroynm i bende REBOUND var deme geçerim karşıya bu saatte :)
bu arada katılıyorum coach carter da güzel bi filmdir

niye ağlıyorum abi? duygusal mı film o kadar.
şimdi swap muabbeti başlasın dök içindekileri ne istiyorsun arşivimden rebound a karşılık! WİN-WİN olalım :)
varsa izlemediğin izlemek istediğin ah şu film olsa izlesem dediğim İMDB kana cana gelmiş hali karşında, fransız sineması isteme yeter ki her filmi bulmaya çalışırım orginal ingilizce altyazılı

Basketbol ve tradeji diyelim.

Fransız sineması konusunda arşivm sağlam iddialıyım.

win win e gerek yok ya :D

2 film söylerim bitersin bak ahah.

A League of Their Own (1992)

Ironweed (1987)

Murat İnal' Alıntı:
Basketbol ve tradeji diyelim.

Fransız sineması konusunda arşivm sağlam iddialıyım.

win win e gerek yok ya :D

2 film söylerim bitersin bak ahah.

A League of Their Own (1992)

Ironweed (1987)[/quote
a league of their own u bulmak kolay bi arkadaşda var burda o filmi izledim ya pert o film söyliyeyim sana ne baseball u severim g davis ide sevmem madonna desen bak tüylerim diken diken oldu adını duyunca yani super kadro tom hanks kurtaramamış filmi

ıronweed ise zor be murat amerikada used a düşmüş durumda yani stoklarda gözükmüyor izlemedim filmi ama duydum hector babenco nun diğer filmleri güzeldir(carandiru,kiss of the spider woman) ama açıkçası izlemedim

Murat İnal' Alıntı:
:) Bulamazsın demiştim.

İstediğin zaman veririm filmi ya işin şakası bir yana. İzlerizde istersen.

izleriz tabii murat..
little miss sunshine 2007 herkese şiddetle tavsiye ederim
bide bu hafta izledim trajedi seviyorsan al sana trajedinin kralı thomas vinterberg in FESTEN (ŞÖLEN) i

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...