Mehmet Yıldırım' Alıntı:Hadi ben bi soru sorayım herkese.Sizce gelmiş,geçmiş en iyi film yada filmler hangisi ?
Cesur Yürek (Braveheart).
Mehmet Yıldırım' Alıntı:Hadi ben bi soru sorayım herkese.Sizce gelmiş,geçmiş en iyi film yada filmler hangisi ?
Umudunu Kaybetme, Geleceğe Dönüş Serisi, Coach CarterMehmet Yıldırım' Alıntı:Hadi ben bi soru sorayım herkese.Sizce gelmiş,geçmiş en iyi film yada filmler hangisi ?
Tugay Aktepe' Alıntı:[quote="Mehmet Yıldırım":1gzstx1h]Hadi ben bi soru sorayım herkese.Sizce gelmiş,geçmiş en iyi film yada filmler hangisi ?
Levent ÖKTENER' Alıntı:The Bourne serileri
LOTR serileri
Spider Man serileri
Batman Begins ve yeni gelen The Dark Knight, izlemedik daha ama fragman nefis..
ve birde tabiki Eternal Sunshine of the Spottles Mind..değil mi Özlemciğim ?
bunların üstüne film tanımam valla..
1- KurtuluşMehmet Yıldırım' Alıntı:Hadi ben bi soru sorayım herkese.Sizce gelmiş,geçmiş en iyi film yada filmler hangisi ?
1- KurtuluşOnur Yavuz' Alıntı:[quote="Mehmet Yıldırım":2d5n14tb]Hadi ben bi soru sorayım herkese.Sizce gelmiş,geçmiş en iyi film yada filmler hangisi ?
Verdiğiniz her kuruşu helal edeceksiniz. öyle böyle bir film değil. aksiyon bir an olsun bitmiyor.Burak Barut' Alıntı:
Vay Vay Vay Fevkaledenin fevkinde bir film yıldızlı 10 veriyorum bu filme ve şiddetle öneriyorum..
Kara Şovalye 2.5 saat süper vakit geçireceksiniz...