Son Dakika: Oyuncularımız Ücretleri Ödenmediği için Antrenmana Çıkmadı

Galatasaray Liv Hospital Erkek Basketbol Takımı'nın paralarını alamadığı gerekçesiyle antrenmana çıkmadığı yönündeki haberlerle ilgili olarak açıklamalarda bulunan başkan Duygun Yarsuvat, "Bana gelmedi. Geldiği zaman icabına bakarız" dedi.
Ya arkadaş bu nasıl bi kafa yapısıdır? Bir başkanın en önemli şubelerden birinden nasıl haberi olmaz ya, ya da nasıl ilgilenmez hiç kulağına da mı gitmez. Kulubün aldığı ekmekten bile haberi olan bi başkan en azından kulüp için kafa yoran mesai harcıyan bi başkan istiyorum. Çok mu şey istiyorum ?

Başkanın haberinin olmaması bence normal. 2 sene önce Whalen'de kaçtığı zaman takım içindeki ödeme sorunundan haberdar olmuştuk. Bu iş başkana gidene kadar basketboldan sorumlu yöneticilerin çözmesi gereken bir sorundur. Kim bu kişiler Murat Özyer & Can Topsakal. Gerçi Özyer'e sorsak benim görevim bu değil der ama durum bu. 2 sene öncede Whalen konusunu başkana iletmediği için oyuncuyu elden kaçırmıştık.

Ömer Çavuşoğlu, Mahmut Uslu falan yönetse anca bu kadar sabote edebilirler valla. Takım bu kadar kıymetli işler yaparken yöneticilik yapanlar ne iş yapıyorlar allaaşkına:confused:

Can Topsakal'ın açıklamalarını da şimdi dinledim tam çıldırmalık yahu. Çok kızgınmış ayıp etmişlermiş... Gidip Ntvspor'un kucağına bıraktığı laflara bak. Aferin aferin.:mad:

Galatasaray camiası içi boş, mıymıntı ve rezil bir halde. Bunu kabul etmek ve artık bu rezilliği protesto etmek gerekiyor. Yahu 110 yıllık kulüpten basketbol takımlarına sponsor olacak bir alahın kulu, bir iş adamı çıkmaz mı? Ceplerinden hayrına para versinler demiyorum, çıksın biri "ben sponsor olmak istiyorum, 10 senelik isim sponsoru olacağım, kendi şirketimin reklamını yapıp bunun karşısında da 50 milyon dolar vereceğim" desin. Yok mu yahu? Bu kadar mı aciz, bu kadar mı kepazesiniz? Yeri gelince kendi reklamınızı yapmayı biliyorsunuz bu kulüp üzerinden!

Hep dedim ve her zaman da diyeceğim bu sene kör-topal bir şekilde gideceğiz yakıtımızın yettiği kadar ,malesef şuanki yönetimin çapı bu.Mayıs ayında başkanlık seçimi olacaktır , bizim camia da kuyu kazmak normal olduğundan şuanki yönetimin zor duruma düşmelerini isteyenler de bu duruma kayıtsız kalıyor olabilir açıkcası ben kimsenin elini cebine atmamak istemesini bu şekilde yorumluyorum.
Mayıstan sonrası iş yeni yönetime kalacaktır fakat futbol takımında olası bir şampiyonluk durumunda şuanki yönetim tekrar seçimlere katılacaktır ve eli güçlenecektir.

Galatasaray taraftarı olarak ,bir basketbol sever olarak halbu ki bizler çok fazla birşey beklemiyoruz sadece sezon başında çıkıp şeffaf bir şekilde''bizim basketbol şubelerimiz için bütçemiz bu! şu kadarı erkek takımı, şu kadarı bayan takımı için koçlarla da konuşur bütçeyi aktarırsın onlarda çalışıp çalışmayacaklarını aktaracaktır taraftar da bütçenin azlığı ve ya çokluğuna göre beklenti içine girecektir ama ne olur bütçen 4milyonsa ona göre kadro kurup paraları gününde ve vaktinde yatır ki böyle dışarıya ,medyaya ,düşmanlara malzeme verme çok zor olmasa gerek bu dediklerim.''

Kimse Galatasaraydan her yıl şampiyonluk beklemiyor sadece insanları istedikleri bu tip olumsuz kötü haberlerin sürekli gündeme gelmemesi kimsede bu takımı heryıl başa oynasın diye beklemiyor mütevazi bir takım kurulabilir yeterki bu tür olumsuzluklar yaşanmasın ayagımızı yorganımıza göre uzatalım.

Bizde bu tüzük varken büyük sponsor hayal ötesi. Kulübe üye olurken bile liseli olmayana uygulanan akla hayale gelmez zorlukları ve üyelik aidatları arasındaki uçurumu gören hangi iş adamı gidip bu kulübe üye olur? Tabi kendisi de liseli değilse. Eğri oturup doğru konuşalım bu kulübün bu rezil mali durumunun müsebbibi de liselilerdir. Kimse liseye rağmen seçim kazanamaz Galatasaray'da. Ee o zaman kim gelir para verir? Hem eşek yüküyle para ver hem de milletin ağız kokusunu çek. Galatasaray'ın acilen bu tüzüğü değiştirmesi gerek yoksa lise tayfası kendi arasında "körler sağırlar birbirini ağırlar" misali devam ederse ciddi bir kopma yaşanacak. Sportif başarısı olmayan kulübü kim ne yapsın? Unutulmasın Galatasaray'ın büyüklüğü liseden gelmiyor. Bu camianın milyonlarca taraftarından geliyor. Bugün bu destek olmasa lisenin Saint Joseph'ten veya Robert Kolej'den hiçbir farkı kalmaz. Unutulur gider. Ve en acı olan da şu ki "Lisenin özellikle belirli yaş üzeri grubu megalomanlık derecesinde kibirli, herşeyi ben biliyorum zannediyorlar ve kimsenin görüşüne de saygı duymuyorlar. Kulüpten dünya kadar para kaldırıp hiçbir iş yapmadan ortalıkta gezinen, bizlerin parasıyla yaptığı transferler sayesinde böbürlenen bu tayfadan artık iyice midem bulanıyor.

ÜYE GİRİŞ ÜCRETLERİ
Galatasaray Lisesi Mezunları 600 TL,
Aile Bireyleri 2.500 TL;
Bu Kategoriler Dışındaki Müracaatlar 10.000 TL,
Sporculuktan Üye Olanlar 1.250 TL.

ÜYELİK KOŞULLARI

Üyelik Koşulları GSK Tüzüğünde şu şekilde belirtilmiştir:

ÜYELİK TÜRLERİ
MADDE 6: Kulübün iki tür üyesi vardır:
6.1) Üye
6.2) Onursal üye

ÜYE OLMA KOŞULLARI
MADDE 7: Kulübe üye olabilmek için adayın Türk Medeni Kanunu ve Dernekler Kanunu'na göre üye olma hakkına sahip bulunması; yurt içinde rakip sayılabilecek bir başka spor kulübünde üye, lisanslı sporcu ya da görevli olmaması; Sicil Kurulu tarafından üyeliğe alınmasının önerilmesi; Yönetim Kurulunca kabul kararının alınması zorunludur.
Ayrıca, üye olmak için başvuruda bulunan kişilerin aşağıda belirtilen gruplardan birine dahil olmaları da zorunludur.
A Grubu - Galatasaray Lisesi'nde en az iki yıl okumuş olanlar.
B Grubu- Kulüp Başkanının önerisi ile takvim yılı başına en fazla 15 (on beş) kişi, başka bir kayıt aranmaksızın üye olabilir.
C Grubu- En az 5 (beş) yıl süre ile amatör veya profesyonel olarak Kulüp adına yarışmalara katılmış, spor yaşamını Kulüpte tamamlamış, bu hususu Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü veya ilgili federasyondan alınan yazılı belge ile kanıtlamış ve spor yaşamını tamamladıktan sonra 5 (beş) yıl içinde üyeliğe başvuran sporcular. (Kulüp menfaatleri doğrultusunda transferi gerçekleşen sporcular Yönetim Kurulu kararı ile spor yaşamını Kulüpte tamamlamış olma koşulundan muaf tutulabilirler)
D Grubu- En az 5 (beş) yıllık üyelerin çocukları ve eşleri.
E Grubu- Yukarıdaki grupların dışında kalanlar.

Sonre neden Ergin ATAMAN Ibb ne karsi maci kaybetti ? Ergin Ataman soyle hoca boyle hoca derler klup icindeki yoneticiler olsun,bazi seyirciler olsun... Ibb'den , Tofas'tan fark yemedigimize dua edelim bu psikolojik durumda.. Parasiz 1-2 ay fedakarlik gosterirsin ama boyle devamli birileri kandirir gibi bankada su oldu,bu oldu dersen iste bi zaman sonra olay kontrolden cikar...

Baska ulkede olsa coktan maca cikmiyordu oyuncular.

Bal gibi oluyor, bu sabah yöneticilerle oyuncular toplantı yaptı ve sonuç alamadılar. Paraları ödenene kadar maçlara çıkmama kararı aldı takım.
Dedikodu değil sabah ntvspor Gs muhabiri bağlanıp söyledi, oyuncularla yönetim aslantepede toplantı yaptı görüntüleri de yayınladılar.

Adama zorla küfrettirecekler.

Hay allah belanızı versin, ulan hiç bir şey yapamıyorsanız gidin Ünal Aysal'a "sponsorluk sözün vardı, uygulamaya geçirelim" diyin be beceriksiz herifler.

Alba Berlin maçına çıkarız çıkmasına da bu tür sorunlar moral bozuyor. Taraftar olarak bu tarz haberleri görünce bizim moralimiz fazlasıyla bozuluyor. Oyuncuların daha da bozulmuştur. Herkes görevini yapsın ekstradan bir şey istemiyoruz zaten.

Ezeli rakibin olan takım senelerdir sırtını Ülker'e dayamış giderken, biz yine aynı maddi rezillikleri çekmeye devam ediyoruz.

Türkiye'nin en büyük ve başarılı spor markasısın ama basketbol şubene bir türlü güçlü bir sponsor bulamıyorsun, sponsorları kendine çekemiyorsun. Galatasaray'ın yönetimi iş bilmezlerin ellerine kalmaya devam ettikçe biz bu kepazelikleri daha çok görürüz. Allah bildiği gibi yapsın hepinizi!

Eğer oyuncular bugün bu takımdan hiçbir oyuncu gitmiyorsa bu Ergin Ataman sayesindedir.Erkek takımı için Aysal kadın takımı için ise Sayın Dedehayır istekliyken ve ödeme sıkıntısı varken yönetimin vurdum duymazlığı deli ediyor insanı.

Bu kadar sıkıntı var, amatör şubeler ah vah diye ağlıyorlar ama Murat Özyer denen beceriksiz karaktersiz adam 35 bin TL maaş alıyor. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derler adam!!!
Biride çıkıp bu nasıl bir rezillik demiyor!!

bunların suçu olmayabilir şu anki problem yalnız bu başımızdaki yönetim 2 tane koyun güdemez bırak klübü yönetmeyi binbir entrikalar dönüyor arkasından işler bizans oyunları

sen klübe liseli miseli ayağına ezoterik hava kat sonra klübü albayrak falan yönetsin yemişim liseni tarihini rajonunu gururunu 150 senelik liseden mezun 1 tane para verecek adam çıktı dedik o da sezon ortası sıvayıp tüydü hadi aslanlar bi babayiğit daha çıkarın camiadan

çileden çıkarıyorlar insanı olur semt takımı belediye destekli şehir takımı veya 300-500 kovalayanı olan takım dersin yediler bi nane çıkamadılar düze koca galatasaray ı 2-3 seneye lige katılamayacak hale getirecekler benden söylemesi

birde hala futbolda şampiyon olursak güzel günler güneşli günler falan filan edebiyatı bu takım bu sene şampiyon olursa ben fenerli olsam aziz mahmut önde tüm futbolcuları samandıradan kalamışa kadar odunla kovalardım

Şube'ye yakın bir arkadaşlar konuştum; maça çıkmama gibi bir durumun olmadığını söyledi. Cem bey konuşup halletmiş işi diyor. Benim anlamadığım nokta bu GS'li zenginler nerede ? Başkan divan'da o kadar söyledi; amatör şubelere yardım edin,sponsor olun ama sonuç? Sıfır elde var sıfır.
Taraftar'da tepkisini ancak sosyal medya üzerinden koyuyor. Maçlarda bir tepki varmı ? Yada maçlar full oynanıyormu ? Ancak maç seçip ona göre gelsinler.

Ezeli rakibin olan takım senelerdir sırtını Ülker'e dayamış giderken, biz yine aynı maddi rezillikleri çekmeye devam ediyoruz.

Türkiye'nin en büyük ve başarılı spor markasısın ama basketbol şubene bir türlü güçlü bir sponsor bulamıyorsun, sponsorları kendine çekemiyorsun. Galatasaray'ın yönetimi iş bilmezlerin ellerine kalmaya devam ettikçe biz bu kepazelikleri daha çok görürüz. Allah bildiği gibi yapsın hepinizi!

*spor değil. FUTBOL.

Galatasaray'da spor kulüpleri yıllardır üvey evlat yerine konuyor.