Son Dakika: Oyuncularımız Ücretleri Ödenmediği için Antrenmana Çıkmadı

Sene başından beri para konusu hep sıkıntı oluyor ama suçlu hiç bir zaman bizim yönetim olmuyor. Hep başka nedenlerden yoksa bizim yönetimimiz hiç suçlu olur mu? Zaten bir şube koordinatörümüz var evlere şenlik. O diyor para konusuyla alakam yok başka birisi diyor benimde alakam yok. E kimin alakası var? Gökten mi iniyor paralar oyunculara? Bir kerede çıkın düzgün bir şekilde söyleyin suçlusu biziz diye.

Cimbom’da kriz bitti l Oyuncular idmana çıkıyor | Basketbol, Basketbol Haberleri, basketbol Dünyası, Basketbol Maçı, Basketbol Maçları

Yarın antrenmana çıkılıyormuş.Artık kabak tadı verdi.Yarın ne olacağını ne oyuncular ne biz biliyoruz.Bugün geçici olarak çözdüğün problem yarın daha büyük şekilde karşına gelir önlem almazsan.2 gün antrenman yapmamış(haklı olarak) takımdan yine galibiyet bekleyeceğiz.Ama asıl önemlisi sezon sonunu nasıl getireceğimiz.

Sıradaki ödeme krizinde gelecek açıklama;

''Oyuncular çok yorulmuştu. 2 gün idman yapmasınlar diye paraları yatırmadık. Sorun yok.''

Ben oyuncuların arkasındayım arkadaş. Verin adamların paralarını. İnşaat işçilerinin yevmiyesi neyse , oyuncu maaşı da odur . Miktar burada parayı vercek kişi için önemli değil. İnşaat işçisi 50 tlsini alamazsa o gün aç kalır ama basketbolcu evet aç kalmaz. Ancak gelen parayı ne yapacağı iş verenin değil , işçinin tasarrufundadır. Bir basketbolcu da isterse maaş gününden 1 gün önce bütün parasını bitirir ve maaş günü parasını alamazsa aç kalacak pozisyona düşebilir. Oyuncuna gidip '' bak önümüzdeki ay maaşı yatıramayabilirim ; o yüzden de üsturuplu harca cebindeki parayı'' diyemezsiniz doğal olarak . İsterse o parayla karnını doyurur , isterse afedersiniz kıçına sokar. Buna da kimseler karışamaz. O yüzden şimdiden rica ediyorum lütfen kimse '' basketbolcuların zaten parası yok mu yeeea '' yazmasın buraya.

twitterda serdaz aziz gs da yazılmaya başlandı.eğer bu ortamda basketçilerin parası ödenmiyorken futbola transfer yapılırsa yazıklar olsun.başka da birşey söylemem.

'Alba maçına genç takımla çıkalım, oyuncular kadro dışı kalsın' şeklinde çözüm önerisi sıçan yönetici kim?
Allah kitap aşkına rica ediyorum büyüklerimizden bilen varsa açıklasın, açıklanmalı.

Tüm galatasaraylılar artık bu muhabbetten sıkıldı. Takım en önemli maçlarından birine çıkacak konuşulan konulara bak. Biz sadece futbol takımı değiliz.bunu kamerayı görünce ortaya atılan her mikrofona koşup demeç veren yöneticilere anlatmak gerek.

3 maç stopersiz oynayıversin futbol takımı, verin şu adamların parasını artık yazıktır günahtır. Bu kaçıncı ya?

"Can Topsakal: Kızılyıldız zaferi sonrası oyuncularımıza prim vermek gerekiyordu unuttuk. Normal ödemeleri de yapamayınca böyle oldu"
Evet yanlış duymadınız bunu Basketboldan sorumlu sözde yönetici demiş. Pes ve yuh diyorum artık, neyi nasıl unutuyorsunuz ya?

Ultraslan da bildiri yayınlamış, artık tüm taraftarın şu yönetimi kendine getirmesi lazım. Bu zamana kadar hep yanlış hep hata yapıldı. Hepimiz görüyoruz, biliyoruz. Taraftarı iyice karşısına almasın bu yönetim, zaten emanetçiler ama Mayıs'a bile kalamazlar böyle giderse.

ultrAslan'ı açıklamasından ötürü kutluyorum. Hislerimize tecüman olmuş. Ama sadece açıklama yapmak yetmez. Maçlara gelip, bu fikirleri tribünlerden haykırmak lazım. Slogansa slogan, protestoysa protesto...

ultrAslan'ın açıklaması son derece yerinde bir açıklama olmuş. Ama bunu eyleme dönüştürmek gerek. Yarın ki Kursk maçından başlayarak her maç salonlara gidilmeli ve gereken tepki koyulmalı.

Arroyo'nun parasının yatırılıp diğer oyuncuların ki yatırılmıyor ise daha büyük ayıp. Yoksa kimseye yok varsa herkese var olmalı. Ergin hoca bu tür durumlarda beslenmesini bilen ve bu durumları lehine çevirebilen bir antrenör ancak bir oyuncunun parası yatırılıp diğerlerine bekle denilirse bu iş olmaz.

Çocuklar yönetse daha az hata yaparlar yemin ediyorum. Bu kadar vasıfsız adamların bir araya gelmesini ancak biz başarabilirdik zaten.