Son Dakika: Oyuncularımız Ücretleri Ödenmediği için Antrenmana Çıkmadı

Şu anda ki mevcut yönetimi bu durum için suçlamak bence en kolayı. 2 ay önce göreve geldiler ve geliri 4 milyon dolar, gideri 14 milyon dolar olan bir şube buldular. Bu farkı kapatmak kolay değil. Bu kontratları onlar yapmadı. Taraftar olarak hepimiz yöneticiler elini cebine atsın istiyoruz ancak bu kalıcı çözüm değil. Zaten bugüne kadar hep yöneticiler elini cebine attığı için bu durumdayız. Bu olayda yöneticilere kızılacak konu yalan söylenmesidir. Banka unutmuş vs gibi ucuz yalanlar yakışmadı GS yöneticisine. Eğer mevcut yöneticiler devam eder ve sonraki sene de basketbol AŞ kurulmayıp, sağlam kurumsal bir yapının temelleri atılmaz ise o zaman bunlarad kızmaya hakkımız fazlasıyla olur.

Olimpiyakos maçı sonrası en güzel twiti bana göre Bilgin Gökberk atmıştı. Galatasaray klübüne size rağmen kazandılar diye yazmıştı. Takım yarında maçı kazanırsa hakikaten yönetime rağmen kazanmış olacaklar. Şimdilik bununla geçmiş olsun.

Şu takımı hala her yenilgiden sonra eleştirip durmayın, bu seneki kredileri bende sonsuz. Gidip salonu dolduramadıktan sonra hiçbir şey demeye hakkımız yok.

Bu insanların emeğinin karşılığını verin. Ha veremiyorsan taahüt etmeyeceksin. Sözleşme, hukuki bir irade beyanıdır. Sözleşmeye uymamak iradesizliktir başka bir şey değil. Ki bu Aslanlar da sonuna kadar hak ediyorlar bu parayı.Basiretli ol yönetim!

Arkadaşlar haberde 2 milyon 200bin tl ödeme yapıldı diyor bütün oyuncuların aylık ödemeleri yapılmış değil mi? Yıllık kazançları hakkında elim de bir veri yok birisi beni aydınlatabilirse çok sevinirim.

Engelsiz Aslanlar Takım Kaptanı İsmail Ar: "4 aydır maaşımızı, 3 senedir primlerimizi alamıyoruz."

İsmail Ar: "Yokluk değil de, yokmuşuz gibi hissettirilmek acıtıyor canımızı.."

Yazıklar olsun !!

"Kaptanın ki yanlış bir tutum, biz ona tekerlekli sandalye verdik." diyen bir aymaz da çıkar merak etmeyin. Seviyeyi o derece düşük bekliyorum artık.

Yönetimden ödeme jesti!

Galatasaray yönetimi, kritik Bursaspor mücadelesi öncesi takıma moral vermek adına önemli bir hamle gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı oyuncular bir süredir ödemeler konusunda sıkıntı yaşıyordu. Yönetim, oyuncularla görüşerek yaşanan sıkıntıların kısa süre içinde çözümleneceğini ifade etmişti.
Yönetim, Bursaspor maçı öncesi takım içinde yer alan tüm futbolcuların ödemelerini gerçekleştirdi. Sarı kırmızılı oyuncuların yaklaşık 5 milyon Euro tutan alacakları gün içinde yatırıldı. Kritik mücadele öncesi yaşanan bu gelişme futbolcular için büyük moral kaynağı oldu.

Yönetim ayrıca erkek basketbol ve tekerlekli sandalye basketbol takımının alacaklarını da kısa sürede ödeyeceğini bildirdi.

Futbol takımına 5 milyon euro.
500 bin dolar değil 5 milyon euro.
Ulan bu kulüp sadece futbol kulübü değil.
Bu kulüp Bir Spor Kulübü'dür.

Erkek Basketbol Takımı 2 ay maaşını geç alıyor.
Kadın Basketbolcular da eminim öyledir.
Ekrem Hoca 3 aydır bir skorer arıyor.
Tekerlekli Basketbol Takımı 4 aydır maaş almıyor.
Ama futbolculara 5 milyon euro veriliyor.

El insaf be el insaf.

Komik olan tarafı sanki extra bir şey veriyormuş gibi hava yaratılıyor. Ulan zaten geçikmiş alacaklar ödeniyor ne jesti?

Galatasary'ın gücünü, taraftarının büyüklüğünü, Türkiye nin bir numaralı kulübü olduğunu ve bu güçle neler yapabileceğinin farkında olmayan yöneticiler topluluğuna sahibiz maalesef. Bize yüzlerce Ekrem Memnun lazım. İçimizdeki düşmanlara diyecek lafım yok ama diğerleri Ekrem Memnun'dan utanın.

Basketbol forumunda yönetime ilişkin bir başlık var mı bilmiyorum...Ama eğer yoksa bu başlık bu kadar aşağıda olmamalı..Herkes görmeli bilmeli bu şubenin bir yönetimi olmadığını ilk bakışta...Ödeyin oyuncuların parasını yoksa kalkın o koltuktan aramızdan 3-5 arkadaş otursun daha iyi...Sponsor bulmazsınız, para ödemezsiniz, kaynak yaratmazsınız ne iş yaparsınız...