Kimse fikrini açıklayamazamı anlayamıyorum sizi Sofia nın gerçekten kronik bir sakatlığı var Mihriban Oğuz gs tv de söylemiştiKerem BOZGEYİK' Alıntı:Bu blog ara sıra haddini aşıyor...Yine bunlardan birini yapmış...Şık olmayan hareketler bunlar...
Arkadaşım ben Sophia nın kötü oynadığını Avrupayı tatilini geçirmek için gelen Amerikalı lardan olmadığını çok iyi biliyorum hatta geçen sene takımda oynayan oyuncular arasında en sevdiğim oyuncuydu çünkü yürekten oynuyordu ben yalnızça Fcn blog a karşı üslübunuzu eleştirmek istiyorum.Blog un sahibi kötü bir şey yazmamıştı sadece " Dizlerinde kronik sakatlığı bulunan ve her sezon bu diz sakatlığı nedeniyle 3-4 maçı kaçıran " bunu yazmış ve doğru söylüyordu Sophia nın dizinde bir sorun var 2009 sezonun da o yüzden ocak ayında gelmiştiEmre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Yahu Sophia koskaca yılı her maçı 40 dakiak oynayarak geçirmedi mi?
Bu yıl kolundaki saaktlıktan dolayı oynanan maçlar dışında, ciddi bir şeyi yok dinlendiriliyor denilmedi mi?
WNBA finali yaklaştı turnike kaçırdılar, Sophia takmıyor, o yüzden ben ona Vecerova senin yüzünden oynamıyor demeler ve bu. Yazıktır, ayıptır.
Sophia yönetilmesi zor bir oyuncu olabilir bazı açılardan; ama beceremiyorsanız reklam yapmayacaksınız. 5 kişilik rotasyonun en önemli parçası olarak her maç 40 dakikayla koca sezonu çıkartan, her maç ölümüne mücadele eden birini orası sakat, umursamaz vs. diye suçlamak ayıp.
Çağlar'la konuşuyorduk dün, çok çabuk başladı bazı şeyler. Bu bir başlangıç.
Şu da var, sene başında hoca şöyle Galatasaraylı böyle avcı diye atıp tutanlar şimdi ne düşünüyorlar acaba? Şu kulüpten ayrılıp, ağzını açmayan, konuşmayan bir kişi oldu, o da döndü erkek takımını kümede tuttu. Galatasaraylılık odur işte, anlasın birileri artık; ama gelişmelere bakarsak anlaşılmıyor.
METİN SEBAT' Alıntı:Kimse fikrini açıklayamazamı anlayamıyorum sizi Sofia nın gerçekten kronik bir sakatlığı var Mihriban Oğuz gs tv de söylemişti
Kerem BOZGEYİK' Alıntı:[quote="METİN SEBAT":2ic7ctff]
Kimse fikrini açıklayamazamı anlayamıyorum sizi Sofia nın gerçekten kronik bir sakatlığı var Mihriban Oğuz gs tv de söylemişti