Sophia Young

Re: 33 # Sophia Young

Az evel takımımızın masörlerinden Zerrin Abla (Hatacıkoğlu) ile konuştum. Sophia?nın durumu hakkında net bir bilgi olarak değerlendirebiliriz sanırım, yaşanan bilgi kirliliğini de engellemek adına güzel bir açıklama olabilir Zerrin Abla?nın açıklamaları..

Sophia?nın sağ omzunda tendinit oluştu ve en az 10 günlük bir tedavi süreci geçirecek. Herhangi bir aksilik olmazsa 10/15 gün gibi değişen bir süre sonrasında antremanlara başlayabilecek.

(Baris Camur adli kardesimiz yazmis diger forumda.)

Geçmiş olsun çok üzüldüm,bu sene şu şansız sakatlıklardan bir türlü kurtulamadık,nedir bu çektiğimiz,inşallah bir önce sağlığına kavuşur,sahaya eski formundan daha iyi bir şekilde döner.

Dün Leuchenka çok boş atış kaçırdı, Sophia'yı post bölgesinde ve boyalı alanda çok aradık, ama yine de Leuchenka savunmada iyi işler yaptı.

Yusuf Baran' Alıntı:
Az evel takımımızın masörlerinden Zerrin Abla (Hatacıkoğlu) ile konuştum. Sophia?nın durumu hakkında net bir bilgi olarak değerlendirebiliriz sanırım, yaşanan bilgi kirliliğini de engellemek adına güzel bir açıklama olabilir Zerrin Abla?nın açıklamaları..

Sophia?nın sağ omzunda tendinit oluştu ve en az 10 günlük bir tedavi süreci geçirecek. Herhangi bir aksilik olmazsa 10/15 gün gibi değişen bir süre sonrasında antremanlara başlayabilecek.

İyi haber , umarım doğrudur.

Yusuf Baran' Alıntı:

Yarı finale yetişsinde.

Seneye Türk de olacak zaten. Biz zaten onu çok seviyoruz, o da artık kulübü ve bizi çok seviyor. 2 sene öncesine kadar sene ortasında geldiği takıma artık dinlenmeden, hiç tatil yapmadan sene başında geliyor.

Artık o bizsiz, biz onsuz yapamayız..

Biz 10 yıl şampiyon olmasakta sen bu takımda her zaman kal...Bir insana Şerefli parçalı ne kadar yakışır işte bu kadar yakışır...