Sophia Young

Re: 33 # Sophia Young

Sınava gideceğim, tüm yazıyı çeviremem şimdi; ama cafelerde gezen fotocular resim başına 10 YTL alıyor ya, bunlar da resim çektirmişler. 3 kişi 30 YTL çok gelmiş doğal olarak, hikaye bunun üstüne kurulu. Walmart'ta bir filmi 5 dolara yaptırıyoruz falan demiş.

Hatta diğerleri verecekmiş, parayı Sophia verdirmemiş.

Bir adamın bizden bu şekilde faydalanmasına izin veremezdim diyor. :p

Yabancı oldukları için daha pahalı fiyat söylediğini düşünmüş olmalı.

Hikayenin teması herhangi bir insanın resmini çekmesine izin vermeyin demiş, son olarak.

Ee tabi Sophia tanıdı artık insanları. Kolay kolay kazıklanmaz.

Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:
Sınava gideceğim, tüm yazıyı çeviremem şimdi; ama cafelerde gezen fotocular resim başına 10 YTL alıyor ya, bunlar da resim çektirmişler. 3 kişi 30 YTL çok gelmiş doğal olarak, hikaye bunun üstüne kurulu. Walmart'ta bir filmi 5 dolara yaptırıyoruz falan demiş.

Hatta diğerleri verecekmiş, parayı Sophia verdirmemiş.

Bir adamın bizden bu şekilde faydalanmasına izin veremezdim diyor. :p

Yabancı oldukları için daha pahalı fiyat söylediğini düşünmüş olmalı.

Hikayenin teması herhangi bir insanın resmini çekmesine izin vermeyin demiş, son olarak.

ingilizcesi olan arkadaşlar s.youngın Türkiye için yazılarını cevirirse çok iyi olurr...

Ya kara daha once birinden bir restorantin methini duymus ve yemek yemeye gitmisler ardindan kara,sy ve 23 nargile cafeye gitmisler.Bir tane fotografci onlarin fotografini cekmek istemis,oyuncularimizda kendi cameralariyla cekmek istemisler adam kabul etmemis,neyse cekilmisler resim sonra adam gitmis 5 dk sonra geri gelmis resimleri getirmis 30 lira demis.sophia sasirmis almak istememis ama mss. 23 resimleri cok begenmis parayi kendi verip almak istemis ama sophia izin vermemis,sonra fotograflari geri vermek istemisler,adam kabul etmemis falan filan.

33 # Sophia Young.....

o bir sayı atmayı unutan kraliçe.....
o bir top kaybetmeden duramayan insan.....
o bir ocak ayından değil gelecekse sezon başından itibaren takıma katılması gereken şahsiyet...

bunları ne zaman dogru yaparsa galatasaray o maçı alırr....

Basketbol point-guard önderliğinde takım halinde oynıyarak kazanılır, salt postlar ile değil!
Sanki yenilgiye sebep olmuş kimse oyundan düşmez mücadelesine devam ederken bir tek o aksini yapmış gibi kimseyi günah keçisi yapmayın. Çok değil bir hafta sonra takımımız Ayhan Şahenkte kupanın son maçına çıkıcak. Kızların forumu takip ettiğini bile bile gereksiz yere moral bozmaya, anlamsız yüklenişlere gerek yok. Kupayı kaybedersek de kazanırsak da bunu yapacak olan TAKIMdır. Oyuncu kayırmanın, at gözlüğü ile yorumlar getirmenin ne anlamı var ne de yararı!

Berk Kalaman...
bişeyler yazarken veya görüş bildirirken nasıl yazmam gerektiğini senden öğrenmiyeceğim SANIRIM!!!

yazdıklarının hepsini copy paste yaptığın için "bir tek o aksini yapmış gibi" cümlesini hepsine yazmışsın.yani kendinle çelişmişsin...demekki ben 1 kişiyi suçlamamışım!!!

eğer biraz basketboldan anlıyorsan ve Yasemin Horasanı tanıyorsan ve geçmişini biliyorsan bu kadar kötü bi oyuncu olmadığını bilirsin!!!
ayrıca ben 1 maça göre yorum yapmıyorum sezon başından belli bu oyuncuların performansı çok kötü!milli takım seviyesindeki Yasemin-tugba veya s.young sezon başı alındığında kim derdiki bu şekilde oynayacak diye...

bugün ışılda kötüydü ben onun alehine yazdım mı!!!
şaziyede kötü diyee yazdımmı!!!
demekki 1 maçlık yazmıyorum...yazdığım 4 isimde sezon başından belli kötü.....hemde çooook kötü...
şu anda en kritik dönemeçteyiz...playofflar+uleb+tbbl...bundan sonra her maç final olduğuna göre artık bu yazdığım oyuncular bu hataları YAPMAMALIDIRLAR!!!
basketboldan anlamıyorsan yazıma at gözlüğü takmış gibi yazamasın...
eğer kazanırsak ki öyle olmasını ümit ediyorum bu yazdıklarımı bu oyuncular yapmamalı...
yani tugba top kaybetmeyecek dışlardan saçma sapan 3 luk atmayacak...

marina foul problemine girmeyecek-top kaybetymeyecek...

yasemin ribaund alacak ve hucum foul yapıp top kaybetmeyeek...

s.young kaliteli oyuncu ama geçen seneyle bu sene arasın büyük fark ortada..bunun sebebi wnba sezonu bittikten sonra 4 ay yattı....
ocakta geldi ve hala kendini toparlayamadı...skor üretmiyor ve pas hatası yapıyor...eğer kazanmak istiyorsak bunu yapmamalı...

BUNLAR BENİM GÖRÜŞÜM...YAZDIKLARIMI ARAŞTIRIRSAN İSTATİSLİKLERE BAKARSAN SON 2-3 SEZONULUK BİREYSEL PERFORMANSLARA BAKARSAN DEDİĞİM DOGRUMU YANLIŞMI ANLARSIN!!!

Ne bu ya her konunun altında aynı olaylar. Gidin başka yerde eğlenin...
Güya iğnelediğiniz oyuncular bu takımın ana rotasyonundaki oyunculardır ve sizin gördüğünüz eksiklikler 1 haftada geçecek şeyler değildir. Zaten çoğu insana görede yazdığınız kadar eksikliği yoktur bu oyuncuların. Eğer şampiyonluk gelecekse bu oyuncularla gelecek. O yüzden kusur bulmak yerine destek verseniz iyi olur. Yaptığınız son derece gereksiz bir iş.

@Kenan Gül

Sizin dediğinize göre kupayı kazanmamız için her attığımız girecek,rakip hiç sayı atmayacak falan galiba. Cidden at gözlüğü ile bakıyorsunuz,cidden...

Kenan Gül....

Sen her oyuncumuz hakkında bu kadar olumsuz yorum yapacağını ve bunun yanına kalacağınımı düşünüyorsun?Eğer öyleyse çok yanılıyorsun.Bir gün bütün bu yazdıklarının bedelini ödersin

Aykun Alan' Alıntı:
Kenan Gül....

Sen her oyuncumuz hakkında bu kadar olumsuz yorum yapacağını ve bunun yanına kalacağınımı düşünüyorsun?Eğer öyleyse çok yanılıyorsun.Bir gün bütün bu yazdıklarının bedelini ödersin

bu yazdığını açıklarmısın.kime neden niye bu tehdit...
bunun bedelini nasıl ödetecekmişsin merak ettim doğrusu...

insanlar fikirlerini beyan eder beğenirsin-beğenmessin
katılırsın-katılmassın ama yorum yaptı diye bir insanı tehdit etmek medeni bi insana yakışırmı arkadaşım!

Murat Cesur' Alıntı:
[quote="Aykun Alan":15qacemb]Kenan Gül....

bu yazdığını açıklarmısın.kime neden niye bu tehdit...
bunun bedelini nasıl ödetecekmişsin merak ettim doğrusu...

insanlar fikirlerini beyan eder beğenirsin-beğenmessin
katılırsın-katılmassın ama yorum yaptı diye bir insanı tehdit etmek medeni bi insana yakışırmı arkadaşım![/quote:15qacemb]

ben o yorumu ona fikirlerini beyan etti diye yazmadım.Her yenilgiden sonra,hiçbir yapıcılığı olmadan,sırf yıkmak amaçlı,maç ile alakalı her başlığın altına,sırf forumu kirletmek amacıyla,gerekli gerkesiz yorumlar yazarsa benim tepkimde bu şekilde olur.Az bile...

Eğer diğer başlıklara bakarsan nedemek istediğimi anlarsın

hangi yenilgilerden sonra senin dediğin gibi
Aykun Alan' Alıntı:
ben o yorumu ona fikirlerini beyan etti diye yazmadım.Her yenilgiden sonra,hiçbir yapıcılığı olmadan,sırf yıkmak amaçlı,maç ile alakalı her başlığın altına,sırf forumu kirletmek amacıyla,gerekli gerkesiz yorumlar yazarsa benim tepkimde bu şekilde olur.Az bile...
Eğer diğer başlıklara bakarsan nedemek istediğimi anlarsın[/b]

yorumlar yazmış!!!
diğer başlıklarada baktım ama ben göremedim ya sen!!!

son maçtan sonra yazılanlara baktığında sezon boyunca yapılan bireysel yanlışları birdaha yapmasak kazanırız deniyor dikkat ederesen...

bu forumda çoğu kişi özellikle tugba ve yaseminin performansını begenmediginii dile getiriyodu zaten...neyse bu farklı bi tartişma
ama herşey bi yanaa
TEHDİT EDEMEZSİN KİMSEYİ...
MEDENİ İNSANLAR BEĞENMEDİĞİ KATILMADIĞI YERLERİ YAZAR TARTIŞIRLAR MEDENİ ÖLÇÜLERDE...
ama forum kirliliğinden bahseden kişi çıkıpta
bunun yanına kalacağını mı düşünüyorsun
veya
Bir gün bütün bu yazdıklarının bedelini ödersin

gibi terbiyesizce sözler söyleyemez!

Murat Cesur' Alıntı:
hangi yenilgilerden sonra senin dediğin gibi
[quote="Aykun Alan":2e4bt7yz]
Eğer diğer başlıklara bakarsan nedemek istediğimi anlarsın[/b]

yorumlar yazmış!!!
diğer başlıklarada baktım ama ben göremedim ya sen!!!

son maçtan sonra yazılanlara baktığında sezon boyunca yapılan bireysel yanlışları birdaha yapmasak kazanırız deniyor dikkat ederesen...

bu forumda çoğu kişi özellikle tugba ve yaseminin performansını begenmediginii dile getiriyodu zaten...neyse bu farklı bi tartişma
ama herşey bi yanaa
TEHDİT EDEMEZSİN KİMSEYİ...
MEDENİ İNSANLAR BEĞENMEDİĞİ KATILMADIĞI YERLERİ YAZAR TARTIŞIRLAR MEDENİ ÖLÇÜLERDE...
ama forum kirliliğinden bahseden kişi çıkıpta
veya
Bir gün bütün bu yazdıklarının bedelini ödersin

gibi terbiyesizce sözler söyleyemez![/quote:2e4bt7yz]

forumu yeteri kadar takip etmediğiniz buradan belli.Kenan gül adlı şahsiyet
-tuğba palazoğlu
-sophia young
-yasemin horasan
-marina kress
-ve taranto-gs maç başlıklarında berk kalaman adlı ekürisiyle aynı yorumları hiç değiştirmeden yani sürekli copy-paste yaparak istisnasız her başlığın altına yazdı ve bütün üylerde rahatsız oldu.O başlıkların son mesajlarını incelerseniz anlarsınız nedemek istediğimi.Benim sinirlendiğim konu bu.Ayrıca o tehditi olumsuz olarak değil yazdıklarından pişman olduktan sonra kendini nasıl savunacaksın maksadıyla söylemştim.Konuya hakim olmadan başkalarına düzeltmeye çalışmayınız...

Not:profilinize yaşınızı yazarsanız size hitap etmem daha kolay olur.

ben onları biliyorum...ama bu yazılanlar sadece taranto maçı sonrası dikkat edersen!
ama senin yorumunda her yenilgiden sonra diyorsun dikkat edersen...
işte yazdığın yazıdan bi kısım...
Aykun Alan' Alıntı:
Her yenilgiden sonra,hiçbir yapıcılığı olmadan,sırf yıkmak amaçlı,maç ile alakalı her başlığın altına,sırf forumu kirletmek amacıyla,gerekli gerkesiz yorumlar yazarsa benim tepkimde bu şekilde olur.Az bile...

her maç değil yanii...ayrıca tehdit konusunda umarım dediğin dogrudur çünkü yazdığın bu 2 cümle pek bana o kadar masum gelmedi ama neyse...lafı söyleyen sensen açıklamanada inanmak lazım!

Aykun Alan' Alıntı:
veya
Bir gün bütün bu yazdıklarının bedelini ödersin[/color

oynunculara söylenen sözelere baktığımızda
tugbanın ve m.kressin çok top kaybettiği ve gereksiz dış atrışlar attığı herzaman bu forumda dillendirildi...
yaseminin bjkdeki haliyle şimdiki hali arasında dağlar kadar fark var yazılanlarda çokta yanlışlık yok bence beni bırak forumun geneliylede öyle..
.
neyse fikirler farklı olabilir ama ben tehdit konusunda yazmıştım...
hoş değildi ama açıklama yaptığına göre mesele yok....