Gökce Başaran' Alıntı:İnsanlar 2 yıl önce geldiğinde biraz burun kıvırıyordu, yok tangela smith daha iyiydi, orta mesafe şut pek sokamaz v.s... Ama hep izlediğim bildiğim sophia kendini gösteriyor. Geçen yıldan daha kötü bir yıl geçirsede, bunu sakatlığına ve 3-4 ay basketboldan uzak kalmasına bağlamak gerekli. Pozisyonuna göre undersize olmasına rağmen bazı işleri çok özel yaptığı için ve her zaman mücadele ettiği için Wnba'in en iyi pota altı oyuncularından. Özellikle Avrupada ilk yılında çok kötü bir sezon geçirsede, sarı kırmızı forma altında ve Cem Akdağ'ın basketbol öğretisi altında çok önemli ve disipline edilebilen bir oyuncu oldu ve yükselişi her yıl daha da devam edecektir. Türk yapılabiliyorsa hiç beklenmeden yapılmalı zaten. Milli takımda oynayamaz tabi ama hep Fenerbahçe mi Tüğrk yapacak birazda biz yapalım bu işleri. Kim ne eleştri getirirse getirsin, Sophia bu takım için hep kilit oyuncu rolünde olacaktır. Sophia'sız ve Sophia'lı bir Galatasaray'ı izleyen biri olarak iyi ki varsın Sophia Young.
Samet Peker' Alıntı:Dün tribüne çağrılmaması beni üzdü.Takımdan bu kadar bihaber bir çoğunluğun basket maçlarında tribüne liderlik etmesi üzücü... Umarım kendisine olan ilgisizlik seneye gelmemesine neden olmaz..!
Gökce Başaran' Alıntı:Bloğunda bir yazı yazmış. Şu kısmı dikkatimi çekti.
going through 4 different head coaches in four months...
Sezonumuzun özeti galiba.
Emre Sarp Kocaoğlu' Alıntı:Sophia'nın iki yazısı var sitesinde. Birinde polisin taksiyle giderlerken durup dururken kendisini durdurmasından şikayet etmiş. Oldukça kızmışlar ve polisin siyah birini gördüğünde böyle davrandıüını söylüyor; çünkü Türkiye'de ilk kez başına gelmemiş bu.
http://www.sophiayoung33.com/component/ ... -cab-.html
Diğeri de Türkiye'deki üçüncü sezon başlıklı bir yazı.
http://www.sophiayoung33.com/component/ ... urkey.html
Türkiye üçüncü Sezon
Gerçekten Türkiye gibi görünüyor benim evim artık beri daha fazla zaman burada daha başka hiçbir yerde son 3 yıl içinde sahip geçirmiş olması. Ama bu durumda olsa, ev ev yok meselesi değil ne kadar ondan vardır. Ben uçuş arkadaş bir araya gelerek, çünkü dünyadaki her konu hakkında yaklaşık 6 saat konuştuk o kadar heyecan verici ve eğlenceli benim yolculuk yaptı. Biz de birkaç saat önce uyudu ve bunu biliyorsun, o arazi vakti gelmişti.
Ben ikinci evde geldi ve benim takım yöneticisi tarafından tutuklanmıştı ama apartman gerekirse kendimi tahrik olabilir. Benim iki saat detaylı fiziksel ertesi sabah daha sonra o gece uygulama yaptık. Hava kez burada, bugüne kadar sadece sağ ve şort giymek t-shirt, sevgi dolu yeterince soğuk değil sıcak değil fabulous vardır.
Takım kızlar çok cool. Ben benim takımımda Amerikan başka, o biraz utangaç olarak Jia Perkins ve saf olarak kapalı geliyor, bu bir gerçek ilginç tüm sezon pranks ben onu çekmek için gidiyorum ile olacak. (smile)
Çünkü Eurocup geçen sezon kazanılan Im bu sezon hakkında buraya, biz Euroleague de bu yıl heyecanlı. Zaman ben üzerinden Buradasınız: Sabit basketbol daha iyi almak için çalışma dilerim, daha iyi bir insan olmak için en planları, güçlü inancımı büyümeye ve bazı Türkçe öğrenmek. Umarım bu dört dışında en az üç almak.