Galatasaray C.C. takımımıza 3 numara ştr beklerken.. Nba, Utah Jazz'dan Dee Brown geldi.. hayırlı olsun.. görüşleriniz lütfen..
Mert Yigit Kazan' Alıntı:Hakan Köseoğlunun iyi 3lük atanı bide iyi serbest atış atanı bide bide......
Alp Erdem' Alıntı:[quote="Mert Yigit Kazan":f85a1]Hakan Köseoğlunun iyi 3lük atanı bide iyi serbest atış atanı bide bide......
hangi kriterlere göre hakan köseoğluyla karsılastırdın???Mert Yigit Kazan' Alıntı:Hakan Köseoğlunun iyi 3lük atanı bide iyi serbest atış atanı bide bide......
hangi kriterlere göre hakan köseoğluyla karsılastırdın???Cihat Cetin' Alıntı:[quote="Mert Yigit Kazan":f29fa]Hakan Köseoğlunun iyi 3lük atanı bide iyi serbest atış atanı bide bide......
Burak Ceyhan' Alıntı:oh bee sonunda beklenilen transfer gerçekleştirildi.. peki DEE BROWN hakkında bilgisi olan varmı ismini duymustum filan ama hiç izlememiştim .. video'su filan varsa link verin izleyelim!! hepimize hayırlı olsun
berkancatal' Alıntı:beni tatmin etmedi bu transfer avrupada adı duyulmuş bir adama ihtiyacımız vardı. Solomon nbade 2001de 5.5 sayı ort ile oynamış bizimki 1.9 sonra mitchell üniversitede 16 sayı ort ile oynamış bu 14 oynamış boyu 1.83 türkiye liginde ezilebilir. İnşallah yanılırım 1.1 milyon euro verildiyse de var bişi bu adam da diorum ama perşembe oynar mı peki
izlemeden hic bisi demeye hakkın yokberkancatal' Alıntı:ne gülüon kardeşim uleb maçlarından sonra ben de sana gülerim avrupa tecrübesi yok bi kere önemli bişi bu. Mitchellın ortalamalarından daha kötü