SpeeDee!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Re: Re:

Alen Hekimbas' Alıntı:
[quote="ALİ YEŞİL":0a388]ACABA SOLOMON DAN İYİ Mİ?

Solomon çok tercübeli bir oyuncu Dee daha 23 yaşında kolejden sonra bir anda Utahta kendisini bulmuş ordada fazla süre alamamış fakat Utahlı taraftarların Dee için yazdığı yorumlara bakılırsa ne kadar yararlı olabilecek bir transfer olduğunu anlayabiliyoruzdur

Dee biraz tercübe kazandıktan sonra Solomonla kıyaslanabilir ama onun en büyük avantajı Solomonla kıyaslanmayacak kadar sağlam olan karakteri bu genç bir oyuncu için çok önemli[/quote:0a388]Biz sporcunun zeki,çevik aynı zamanda AHLAKLISINI severiz....
 
Re: DEE BROWN

Yonetim büyük iş başardı ama dee yi solomonla fitch le karşılaştırmak ve büyük beklentilere girmek hata olur.Hem daha çok genç hem de daha çok takımı yöneten biri.Normal sezonda fazla oyna şansı bulamadığı için istatistikleri bişey ifade etmiyo ama son oynanan summer ligde iyi süreler aldı.

Summer Lıg: G GS 2PM 2PA 3PM 3PA Ast Point Avg.
Dee Brown: 6 6 10 17 0 5 46 48 7.7

Bu istatistikler birazda Dee Brownu anlatıyo.Umarım takımımıza fayda sağlar ve beklentileri karşılar. :)
 
murat murathanoğlu, sezon içerisinde utah'ın maçlarında yorumcu iken sürekli dee brown'ın, luther head'li,deron williams'lı illinois'in lider oyuncusu olduğundan söz etmiştir izleyenler bilir.murathanoğlu da illinois mezunu olduğundan takımı çok iyi takip eder ve oyuncuları yakından tanır.dolayısıyla referansı önemlidir. play off ta yanılmıyorsam houston serisiydi, aldığı süreleri çok iyi değerlendirdi, ta ki mehmet yanlışlıkla dee 'yi sakatlayana kadar.. bence, dee çok önemli bir oyuncu. başka bir nba takımında olsaydı daha iyi bir başlangıç yapabilirdi fakat jerry sloan'ın çaylaklara yönelik tavrından nasibini aldı diye düşünüyorum.
 
Foruma girip yoğun ilgiyi görüp yorumları da okuyunca beklenen kalitede bir isim daha eklemişiz kadroya dedim. Herkesin genel beklentisi 3 numara iken Dee Brown´un farklı pozisyonda olması bazı arkadaşları şaşırtsa da Murat Özyer´in bilinçli hareket ettiğinden şüphem yok. Umarım Dee Brown kısa sürede uyum sağlar ve gönüllerde taht kurar.
 
bir Utah fanı olaraj tahmin edersinizki bu transfere en çok sevinenlerin başında geliyorum.
Dee çok hızlı bir oyuncu herşeyden önce,ilk adımıda doğru orantılı olarak hızlı ve bu sebeple içeri drivelarda sorun yaşamaz heleki ligimizde bu hızda bir oyun kurucu ve savunmacı olmadığından bu bizim için ayrı bir avantaj.orta mesafe şutu istikrara oturabilen bir yapıda zaman zaman dış atışlarada form yakalıyabiliyor fakat oyun mantığını onun dış atışlarına göre kurmak tehlikeli olur.Hazırlık maçlarındada gördük ki 1 numarada organizyanda olmasada sayı katkısı yönünden sıkıntı yaşadık ve bu ilerisi için bir ölçüt olamıyacak olsada ilerisi için bir fikirdi işte bu yüzde Dee gibi bir adam çok yararlı olacaktır ve hatta bu ligde yıldız olarak kendini gösterecektir diyorum ben.
Ama ben hala 3 numaraya şutu istikrarlı ve iyi bir oyuncu şart diyorum.Dee transferi sayesinde belki artık drive özelliği çok yüksek bir oyuncu olması gerekmiyor yani çok komple biri olmasada keskin şutu olan bir 3 numara bu takıma gerekiyor.
 
Berkancatal'ın endisesini anlıyorum ezilme derken mitchell gecen sezon boyuna gore oynamayı bilmedigi icin o kadar blok yiyip ezildi green perry dobie hatta malik gibi diger kısa guardlar Alp Erdem'in dedigi gibi daha tecrubeli olduklarından bu hataya dusmedi.Kısa oldugu icin ezilecek diyemeyiz oyununu seyretmek lazım.
 
Dee Transferi ile bütün basketbol dünyasının dikkatini üzerimize çektik bence, prestijli bir transfer yaptık buda çok önemli bizim için.
önümüzdeki yıllarda daha büyük isimler daha kolay gelecekler taKımımıza.
 
eyüp abi dee yi karşılayacak mısınız?? şöyle güzel bir karşılama ve gs tv tarafından iyi bir röpörtaj çok iyi gider.hem nasıl bir klübe geldiğini türkiye ye adım attığını anda anlamış olur.
 
Olympikos'un üç hafta evvel senelik 1 milyon dolar teklifte bulunduğu, ama "hayır" cevabı aldığı Illinois tarihinin en sevilen oyuncusunu aldık. Hakikaten ses getiren bir transfer oldu. Çok yetenekli ve sağlam karakterli bir oyuncu. Hayırlı olsun diyorum... Ama hala savunması iyi ve şutu düzgün, orta kalite bir kısa forvet bekliyorum...
 
Sanırım Karşılamak Şart oldu :) Birisi bu olayı organize etse :) Eyüp Abi gene sana kalacak gibi ihale :) Sevenleri buluştur be abi :)
 
Re:

Alp Erdem' Alıntı:
eyüp abi dee yi karşılayacak mısınız?? şöyle güzel bir karşılama ve gs tv tarafından iyi bir röpörtaj çok iyi gider.hem nasıl bir klübe geldiğini türkiye ye adım attığını anda anlamış olur.
Valla karşılama işi zor.
AMMA VE LAKİN en kısa süre içinde M.Hoca'dan izin alıp İDMANI BASIP DEE'Yİ BAĞRIMIZA BASACAĞIZ :atki :atki :atki :atki
 
helal be eyüp abi idmanı war chant le basarsanız çokmanyak olur eyüp abi bir anda illinoils taraftarının geldiğini zanneder bizim taraftarları görür klübümüzün ne kadar büyük bir klüp olduğunu görür.
 
Eyüp Abi eğer ismana gidersen senden bir ricam var abi :) Murat Hocaya çok sevgi selam yollladığımı söyler misin abi :) Trabzonda olduğumuda tabi :) Şampiyon olursak onu omuzlarda taşıyacağımıda tabi :)

Valla Eyüp Abi bunu yaparsan çok minnettar kalırım :)
 
Arkadaşlar İdman ziyaretimizim duyurusunu Önder bey yakında yapar, umarım katılım yüksek olur.
 
Re: DEE BROWN

Dee çok özel bir oyuncu. bize bu sene çok şey katacaktır. Fast-break lerini çok izleyeceğiz. Umarım birde fizikli şutör bir 3 numara alırız...
 
Re: DEE BROWN

geçen sezon golden state serisinde memo bu adamın üzerine düşmüştü boynu fln esnemişti hatırlayan vardır ölümden dönmüştü..

transfere gelince 3 lüklerimiz tavan yapar bu sezon..türkiyeyi birbirine katar avrupai bi transfer..hayırlı olsun..
 
Re: DEE BROWN

Arkadşlar karşılama yapmak isteyenler varsa organizasyon yapabiliriz ben Bakırköy'deyim buluşup AHL ye gidebilirz ama biraz kalabalık olup güzel bir şekilde moral vermek lazım
 
Re: DEE BROWN

W.solomon'a büyük oyuncu diyenler sanırım Dee'den sonra susmak durumunda kalacak:))Gerçektenden büyük transfer..umarım TBL'nin değerini yükseltir,heyecanla seyredeceğim..Sevgiler
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst