Bence,
Yenildiğimiz her iki maçta bizim için iyi birer ders olmuştur. tabi değerlendirebilirsek.
Forumdaki renkdaşlarımın aşağı yukarı hepsinin hemfikir olduğu gerçek Hüseyinin olmadığı zaman işimizin çok zor olduğudur. bunu biz rahatlıkla görüyorsak hocamız daha maçlar oynanmadan görmüştür.
gerekeni yapacaktır.transfer yapmasa bile oyun tarzında değişikliğe gidecektir. bundan eminim.
Owens'ın hatası, Hüseyinin olmayışına bağlı olarak, sorumluluk almaya çalışarak, içeriyi gerektiğinden fazla zorlaması, yetersiz kalıp, yapmak istediklerini yapamaması ve sinirlenmesidir.dikkat ederseniz maçta her kötü hucumundan sonra inanılmaz üzgün bir yüzle hocamıza bakmıştır. ve takım için elinden geleni yapmaya çalışmaktadır. yaptığı zamanlar ne olduğunuda hep birlikte gördük.
Gaines, adamım, hernekadar kimilerine göre şutu olmayışından, faul atışına kadar yeterli görülmüyorsada, takımımızın sezon başından beri en istikrarlı oyuncusudur.tam bir savaşçı gibi kanın son damlasına kadar savaşıyor. inşallah nazar değmez.
Dee, tam takım oyuncusu ,duygusal ama cesur. dün akşam devlerin üzerine bile tabiri caizse kafa göz gitti. üstlerinden turnike bıraktı. henüz bir şut istikrarı yok. serbest atışlarda da yeterince soğukkanlı olamadı. ama çok üzüldüğü bir gerçek. takımını yönetmeye devam etse yeter.
Hıte, naçizane fikrim takımızda olduğu sürece el üstünden şut atması yasaklanmalı, boş kaldığında can yakıcı, savunmada gayet iyi maçın bir bölümünde tremmel dardeni sahadan sildi. daha çok defansif oynamalı.
Cenk, takımı hissetmiyor. böyleliklede hiçbir şey yapamıyor. kafası başka yerde. bu şekilde yaralı olabileceğini zannetmiyorum.
Cüneyt, asisstleri mükemmel, şutları hayalkırıklığıydı.
Cemal, evet smaç kaçırdı, kaçırıyor. ama dün akşam bastıda. sadece yapamadıklarını görmemeliyiz. bana serbest atışlarda çok başarılı olacak gibi geldi mesela. buda birşeydir enazından.gayet rahat atıyor.
Murat,Erdem,Fatih dün akşam göremedik. ama onlarda sonuçta bizim oyuncularımız. para alıp yatmak onlarında hoşuna gitmiyordur eminim. fatih ve erdemden savunmada ,murattan hucumda birşeyler beklemeliyiz. yani yapabileceklerini.
Murat hocamız sanki epeyce stres yüklüydü gibi geldi bana. sakız çiğneyişi oldukça enteresandı.
Efes ve Charleroi' nın verdiği sıkıntıdan dolayı birşeyler karaladım. sonra gereksiz olduğunu düşündüm, sonra ulan bu kadar yazdım bari asayım yazıyı dedim.falan filan işte.
saçmalamışsam söyleyin, doğrusunu kabul ederim. ne yapıyım aşk işte. sevdiğim beni üzdü biraz son iki maçta.