Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Eğer Datome'yi almasalardı Kalinic kesinlikle kötü bir transfer olacaktı fakat Datome'yi koyduktan sonra Kalinic de iyi bir transfer oldu bana kalırsa. Kalinic Avrupa'nın en iyi rol oyuncularından birisi , savunması ve atletizmi gayet iyi. Bobby Dixon ve Datome'nin skor liderliğini alacağı etrafında mobil,atletik sayılabilecek kaliteli rol oyuncularının olacağı bir ekip kuruyorlar.Datome ve Dixon'dan alacakları verim ile doğru orantılı şekilde başarıyla ulaşırlar. Sonuç olarak Datome onlar için harika bir transfer oldu yoksa geçen seneyi çok arayacaklardı daha sezon başlamadan.

Kalinic transferi kesin mi ?
Datome iyi oyuncu.
Yıllık 1.7 alacakmış.
Adamlarda para bol.
Şimdi de 5 numara için Bargnani diyorlar.

Kalinic transferi kesin mi ?
Datome iyi oyuncu.
Yıllık 1.7 alacakmış.
Adamlarda para bol.
Şimdi de 5 numara için Bargnani diyorlar.

Datome nefis bir hamle oldu onlar adına.

Datome-Antic-Barış >> 4 numara rotasyonu

Dublijevic-Vesely-Semih >>> 5 numara rotasyonu..

Şaka maka gecen seneden daha iyi oldu uzun hatları. Neyse hayırsız olsun biz işimize bakalım.

Datome nefis bir hamle oldu onlar adına.

Datome-Antic-Barış >> 4 numara rotasyonu

Dublijevic-Vesely-Semih >>> 5 numara rotasyonu..

Şaka maka gecen seneden daha iyi oldu uzun hatları. Neyse hayırsız olsun biz işimize bakalım.

Hayirdir Denktaş bize getirmek istediğin adami neden başka takima yazdin ayrıca ne ara almislar Dubjevici ayrıca basket forumunda ser okumak hayirsiz olsun demek olmuyor mu :)

Ted'in son Elegar ve Gecevicius seçimleri çok başarılı güzel bir yapıya doğru ilerliyorlar. Trabzon skorer 2-3 arıyor ; Sanders olmayınca Kinsey'e yöneldiler o da Laboralle imza aşamasına geldi. Meija'nın gündemde olduğunu söylüyorlar bence Tony Mitchell'i de düşünmeliler.Banvit Courtney Forston'unun yanına AJ Slaughter 'ı koydu ben daha dengeli bir oyuncu koymalarını beklerdim fakat onlar da bazı anlarda çok yüksek hücum gücüne ulaşacaklar. Görünen o ki lig daha da keyifli hale gelecek.

Harangody - Daçka . Resmiyet kazanmadı ama ciddi söylentiler var. Yine güzel bir hamle geldi ligimizdeki takımlardan. Bizim için de düşünülebilecek bir oyuncuydu , şutu olan ve mücadele yönünde sürekli var olan bir 4 numara.Buram buram Mahmuti kokuyor zaten oyuncu tiplemesi.

Daçka'nin Milko'dan sonra Harangody transferi çok fena olmuş.
Oraya daha değişik bir 4 numara almalıydılar.
Milko yardım etmiş olacak Oktay Mahmuti'ye sanırım bu transferde.

TS- Kinsey. Çok iyi kadro kurdular , Muharrem Usta'nın basketbola verdiği değer bir şehre basketbolu sevdiriyor. Darius Odom , Kinsey Kulig , Stipanovic , Hardy gerçekten sağlam geliyorlar. Lig kalitesi bu yıl ciddi biçimde artıyor.

TS de bizim Mahmuti dönemi ile başlayan yapılanmayı görüyorum. Savoviclerle başlayan arroyolarla devam eden.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karşıyaka herşeye rağmen yine de iyi bir kadro kurdu.
Keza Daçka'da aynı şekilde.
Efes ve Ülker bu sene ciddi abartti rakamları ama bence yine de onlarda iyi kadro kurdular.
Diğer takımlara bakacak olursak Banvit,Trabzonspor,Beşiktaş,Telekom ve Ted Ankara da çok iyi kadrolar kurdu.
Bu sene lig önceki senelerden çok daha zevkli ve heyecanlı geçecek gibi.
Bakalım biz neler yapacağız ?

TED - David Wear . İnanın yine çok akıllıca ve eldeki kadroyla uyumlu bir hamle geldi Kolejlilerden. Oyuncuyu Summer League'de takip etmiştim ama Dwight Powell'ın gölgesindeydi 4 numarada. Dış şutu olup oyunu açan gerektiğinde 5 e kaydıralabilen bir oyuncu. Bravo..

Trabzon en entresan takım. Ekonomileri ne durumda bilmiyorum lakin ağır bir sorun yaşamazlarsa efes ve ülker sonrası plase diyebileceğimiz 3 takımdan biri olacaklar.

Basketbolu seven , önem veren ve şube için çabalayan yöneticileri var. Yani bizimkinin tam tersi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aziz Yıldırım bu sene erkek takımını bütçesinde 10 milyon euro açık var taraftarlarımız kombine alsın demiş. Önümüzdeki senelerde bu kadar para harcayamayacaklar anlaşılan.