Cogito
0
Darüşşafaka, McCollum uda almış.
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaynak neresi acaba
Darüşşafaka, McCollum uda almış.
Fersu ama ne kadar doğru bilmiyorumKaynak neresi acaba
Fersu ama ne kadar doğru bilmiyorum
McCollum nereden çıktı bilmiyorum Fersu Yahyabeyoğlu'nu Dyson analizi konusunda eleştirdiğim için beni bloklamış , bu yüzden yazılanları göremedim ( Sanırım Dyson yerine başkasını izledi ) Benim bildiğim Daçka guard hamlesi yapmayacaktı en son ama karar değiştirdilerse bilmiyorum. McCollum-Jamon Gordon - Redding 1-2 rotasyonu açısından birbirini tamamlayan oldukça güzel ekleme olur. Şu şartlarda Daçka'ya giderse üzülürüm çünkü rakip güçlenecek ve listemizdeki oyuncuyu kaybedeceğiz aynı zamanda. McCollum şu şartlar altında yapabileceğimiz en iyi iş .
McCollum nereden çıktı bilmiyorum Fersu Yahyabeyoğlu'nu Dyson analizi konusunda eleştirdiğim için beni bloklamış , bu yüzden yazılanları göremedim ( Sanırım Dyson yerine başkasını izledi ) Benim bildiğim Daçka guard hamlesi yapmayacaktı en son ama karar değiştirdilerse bilmiyorum. McCollum-Jamon Gordon - Redding 1-2 rotasyonu açısından birbirini tamamlayan oldukça güzel ekleme olur. Şu şartlarda Daçka'ya giderse üzülürüm çünkü rakip güçlenecek ve listemizdeki oyuncuyu kaybedeceğiz aynı zamanda. McCollum şu şartlar altında yapabileceğimiz en iyi iş .
Kardeşim Mccollum Daçka'ya sınıf atlatır...Söylediğin gibi, zaten ellerinde baskı altında top getirebilen, Mehmet , Ender , Jamon var...Reggie Redding, Emir falanda düşünüldüğünde ligimizin en iyi arka alanını kurmuş oldular..Delik deşik ederler rakip savunmaları..Sadece ön alan savunmasına ilişkin soru işaretleri var...Orada da rotasyonları çok geniş , enerji ile o sorunu halledeceklerini düşünüyorum...
Bjk Darden almış. Lampe Darden Hamilton bjk için iyi transferler.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Beşiktaş Leon Radosevic'i gündemine almış.
Adamlara atletik 5 numara lazım.
Hamilton'un sakatlanmasi onlar için nimet ama kullanmak istemiyorlar.
Pınar Karşıyaka‚ Fenerbahçe´nin genç oyun kurucusu Kenan Sipahi´yle anlaştı. Fenerbahçe'nin 4 yıllık sözleşmesi bulunan 20 yaşındaki milli oyuncuyu, 1 yıllığına yeşil kırmızılı kulübe kiraladığı öğrenildi.
Yapılan anlaşma gereği Kenan´ın Fenerbahçe´deki kontratında yazan yıllık ücretinin 3´te 1´ini Pınar Karşıyaka‚ 3´te 2´sini kulübü ödeyecek. (Milliyet)
Yerli kadrosu bence en iyi olan takım Daçka.
Bakalım bunun faydasını görecekler mi ?