Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Konya çok sıkıntılı bir dönemde yakaladık, dolayısı ile maçta beklediğimizden daha kolay geçti. Eğer haftaya giresun maçını da kayıpsız atlatırsak,maçlarımız her ne kadar zor olsa da ben önümüz açık diyorum. şuan Trabzon-Akın çorap Giresun maçı var ama, evlerinde çok farklı bir kimliğe bürünüyorlar. o maçta hafta içi oynayacağımız Cnaria maçının skoru da etkili olaçaktr muhakkak.

Şu an maçlarımız eşit ve ikili averajda fenerin üstündeyiz puan cetvelinde. Açıkcası şu an fener dışında geçemeyeceğimiz bir takım göremiyorum. Fener'i de İpekçi'de süpürüyoruz zaten malum. Hatta iki takımdan biri diğerini bir gün deplasmanda yenecekse de bu biz oluruz büyük ihtimalle.

Karşıyaka Thomas Abercrombie'yi ne zaman aldı ?
Josh Carter'ın yerine geldi sanırım.
Royal Halı müthiş bir takım olmuş. Onları izlemek büyük keyif.

Banvit oyun kurucu takviyesi yapmayacakmış. Biz Pargo Jeter falan yazmıştık, sanırım bütçe bulamıyorlar.

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer yasağı gözüken Beşiktaş yaptığı ödemeleri göstererek TBF Projeler Koordinatörü Dr. Emir Turam'dan da destek aldı. FIBA nezdinde de çalışmalar başlayarak yasak sorunu çözüldü.

Ancak lisans işlemlerinin tamamlanmaması nedeniyle Bobby Brown, tescil ettirilemedi ve yıldız oyuncu Fenerbahçe maçında tribünde olacak.

Bogdan Bogdanovic'in bu denli gelişeceğini hiç düşünmemiştim. İyi bir skorerdi şimdi saf skorer ve çok kaliteli bir oyuncu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Tamam kötü takımsın da hiç de mücadele yok kardeşim. Bu takımı kurarken basketbolu tek taraflı bir spor sanıyolardı galiba. Lampeye yazık valla

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi