Vesely 6 hafta yok. Karşı taraf için çok kötü oldu. Udoh tek başına o pota altını hem lig hemde Euroleague'de taşıyamaz. Açıkçası bende üzüldüm, hiçbir oyuncunun sağlığını kaybetmesini istemem. Bizde çok çektik bu sakatlıklardan....
Vesely 6 hafta yok. Karşı taraf için çok kötü oldu. Udoh tek başına o pota altını hem lig hemde Euroleague'de taşıyamaz. Açıkçası bende üzüldüm, hiçbir oyuncunun sağlığını kaybetmesini istemem. Bizde çok çektik bu sakatlıklardan....
Vesely erken dönebilir öyle büyük çapta bir oyuncu almazlar. Zaten Bargnani bu sezon oynamayacak gibi haberler çıkmıştı sanmıyorum o yüzdenFener umarım Bargnani'yi almaz
Üçlü averaja kalma durumu olursa ne olur o zaman bilginiz var mı?
Umarım hata yapmayız rakibimiz bize tepside fırsatı sundu işimiz kolay değil umarım başarırız.
Vesely gelecek sozon büyük ihtimal NBA'de olacak. Kısaca döndüğünde lig için eskisi kadar kasar mı o da bir soru işareti (geçen sene Bjelica'nın play-off performansı)...Yatıp kalkıp dua etsinler Labarol gelsin diye, Barca-Real-Olimpiyakos'tan biri gelirse Vesely olmadan FB süpürülür...Lige bir transfer yaparlar yada bizimle yarı finalde oynayacakları seriye kadar Vesely gelir ama EL de transfer şansları yok ve içerde tek Udoh a kaldılar. Hadi bizim bütçemiz yok vs ama bu kadar bütçe ile tek uzuna kalmakta büyük planlama dehası.
Bu arada karşı gruptan 4. sıradan gelecek takım öyle sıradan da olmayacak. Bakarsın Dorsey burada yapamadığını orada yapar.
EL den elendikten sonra ise Vesely de gelse o moralle hiç bir şey olmaz...Geçen sene ne hale gelmişlerdi gördük...
Umarım bizde bir sakatlık olmaz...
Öncesinde Anadolu Efes var.Ben efesinde kazanabileceğini düşünüyorum. Gerçi ben yarın Telekomdan da bir süpriz bekliyorum aslında Efese karşı.
Ömer Faruk Yurtseven'i 18 altı milli takımdan çıkarmışlar.Kariyerini ABD'de sürdürmek istedi ve FB için basketbol oynamak istemediği için önce süper saygın basketbol insanı Obra bir basın toplantısında ağzına geleni saydı çocuğa kendisine ödeme yapıldığı iması ile NCAAde önüne taş koymakla tehdit etti olmadı bütün tosbacılar birlik olup üzerine gitti çocuğun (çocuk burada lafın gelişi bir ifade değil 18 yaşının altında Ömer ) ama muhtemelen tehditler dayanaksızmış baktılar çocuk ve ailesi özgür iradesi ile karar verecekler önce takımlarından kestiler sonra da milli takımdan kesildi.Bu ülkede çocuklarn haklarını korumakla mükellef kamu kuruluşları ve bu konuda gönüllü sivil toplum kuruluşları yok mu ?
Bu gerçekten büyük bir rezalet. Şu anda basketbolu yönetenlerin ne olduğunu zaten biliyoruz, ama obra'nın basın toplantısından dünkü olaya kadar bu çocuğa yapılan tacizlere ses çıkaramayan hatta destek veren basketbol medyası bunu yapam adamlardan daha rezil daha karaktersiz.
Kaan Kural'ın dan ismail'ine ulan bir kişi diyemedinizmi arkadaş 17 yaşında çocuk abd de üniversite okumak istiyor kime ne, sana ne ulan obradovic!!!!
Tabi ülke olarak neyimiz düzgğn yönetiliyor ki sporumuz düzgün olsun.
Sent from my iPhone using Tapatalk