Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Vesely 6 hafta yok. Karşı taraf için çok kötü oldu. Udoh tek başına o pota altını hem lig hemde Euroleague'de taşıyamaz. Açıkçası bende üzüldüm, hiçbir oyuncunun sağlığını kaybetmesini istemem. Bizde çok çektik bu sakatlıklardan....

Vesely 6 hafta yok. Karşı taraf için çok kötü oldu. Udoh tek başına o pota altını hem lig hemde Euroleague'de taşıyamaz. Açıkçası bende üzüldüm, hiçbir oyuncunun sağlığını kaybetmesini istemem. Bizde çok çektik bu sakatlıklardan....

Basket hayatını etkilemiyor ki 6 hafta alt tarafı. Vesely'e birşey kaybettirmez ama Fener'i çökertir.

Ceyrek final ne zaman Euroleague icin ki o maçlarda vesely yokken istediğin kadar ev sahibi avantajın olsun dağılabilirler zira vesely o takım icin bel kemiği blok tehdidi sayi tehdidi korku ambiyansi yaratıyor ssahada
Öncelik Münih ve sonra olursa kanarya allahım insallah o eurocup istanbula gelir artik zeytinburnunda korac kupasi yerine bir eurocupi görürüz.

Çeyrek finale kadar euroleague maçları önemli değil. Lig içinde Galatasaray ın düştüğü duruma düştü Fenerbahçe, tek uzun. Antic de dönerse Udoh, Barış, Antic... Sanki efes-gs-fb sıralaması olur gibi ama önemli maçlar var, fb-efes, gs-daçka gibi.

Lige bir transfer yaparlar yada bizimle yarı finalde oynayacakları seriye kadar Vesely gelir ama EL de transfer şansları yok ve içerde tek Udoh a kaldılar. Hadi bizim bütçemiz yok vs ama bu kadar bütçe ile tek uzuna kalmakta büyük planlama dehası.
Bu arada karşı gruptan 4. sıradan gelecek takım öyle sıradan da olmayacak. Bakarsın Dorsey burada yapamadığını orada yapar.
EL den elendikten sonra ise Vesely de gelse o moralle hiç bir şey olmaz...Geçen sene ne hale gelmişlerdi gördük...
Umarım bizde bir sakatlık olmaz...

Üçlü averaja kalma durumu olursa ne olur o zaman bilginiz var mı?

Umarım hata yapmayız rakibimiz bize tepside fırsatı sundu işimiz kolay değil umarım başarırız.

Fenerbahçe Efesi yenerse puanlar da eşit oluyor. O zaman üçünün arasındaki averaja bakılacak. Bizim şu an +4, Efesin +13, FB'nin -17.
FB Efesi 22 sayı ile yenerse lider olur. 21 sayıda FB ile eşitleniyoruz. 20 sayıda biz lider oluyoruz. 9 sayıda Efes ile eşitleniyoruz. 8 sayıda Efes lider olur. Karışık biraz :)
Bu aralardaki 2 takımın averaj eşitliğinde neye bakılıyor onu bilmiyorum. :)

Lige bir transfer yaparlar yada bizimle yarı finalde oynayacakları seriye kadar Vesely gelir ama EL de transfer şansları yok ve içerde tek Udoh a kaldılar. Hadi bizim bütçemiz yok vs ama bu kadar bütçe ile tek uzuna kalmakta büyük planlama dehası.
Bu arada karşı gruptan 4. sıradan gelecek takım öyle sıradan da olmayacak. Bakarsın Dorsey burada yapamadığını orada yapar.
EL den elendikten sonra ise Vesely de gelse o moralle hiç bir şey olmaz...Geçen sene ne hale gelmişlerdi gördük...
Umarım bizde bir sakatlık olmaz...
Vesely gelecek sozon büyük ihtimal NBA'de olacak. Kısaca döndüğünde lig için eskisi kadar kasar mı o da bir soru işareti (geçen sene Bjelica'nın play-off performansı)...Yatıp kalkıp dua etsinler Labarol gelsin diye, Barca-Real-Olimpiyakos'tan biri gelirse Vesely olmadan FB süpürülür...

Efes uzatmada kazandı.Telekom kazanabilseydi hem alt hem üst taraf yangın yeri olacaktı.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Öncesinde Anadolu Efes var.Ben efesinde kazanabileceğini düşünüyorum. Gerçi ben yarın Telekomdan da bir süpriz bekliyorum aslında Efese karşı.

Beklediğim gibi acayip bir maç oldu.ama Telekom maç sonunu iyi oynayamadı yoksa maç Telekoma gelmişti.Telekom müthiş potansiyeli bir takım.murat bıyıktay bu kadronun koçu değil asla. Ben yine de fenerin bu deplasmanı kolay olarak görmüyorum.yeterki biz kendi maçlarımızı alalım.

Yalnız Telekom Efes maçının hakemleri yine rezildi, iki takım adınada kötü yönetim vardı sahada, bu ülkede hakemde yetişmiyor! Kaç tane pozisyonda hakemler kendi aralarında bile anlaşamadı...

Ömer Faruk Yurtseven'i 18 altı milli takımdan çıkarmışlar.Kariyerini ABD'de sürdürmek istedi ve FB için basketbol oynamak istemediği için önce süper saygın basketbol insanı Obra bir basın toplantısında ağzına geleni saydı çocuğa kendisine ödeme yapıldığı iması ile NCAAde önüne taş koymakla tehdit etti olmadı bütün tosbacılar birlik olup üzerine gitti çocuğun (çocuk burada lafın gelişi bir ifade değil 18 yaşının altında Ömer ) ama muhtemelen tehditler dayanaksızmış baktılar çocuk ve ailesi özgür iradesi ile karar verecekler önce takımlarından kestiler sonra da milli takımdan kesildi.Bu ülkede çocuklarn haklarını korumakla mükellef kamu kuruluşları ve bu konuda gönüllü sivil toplum kuruluşları yok mu ?

Ömer Faruk Yurtseven'i 18 altı milli takımdan çıkarmışlar.Kariyerini ABD'de sürdürmek istedi ve FB için basketbol oynamak istemediği için önce süper saygın basketbol insanı Obra bir basın toplantısında ağzına geleni saydı çocuğa kendisine ödeme yapıldığı iması ile NCAAde önüne taş koymakla tehdit etti olmadı bütün tosbacılar birlik olup üzerine gitti çocuğun (çocuk burada lafın gelişi bir ifade değil 18 yaşının altında Ömer ) ama muhtemelen tehditler dayanaksızmış baktılar çocuk ve ailesi özgür iradesi ile karar verecekler önce takımlarından kestiler sonra da milli takımdan kesildi.Bu ülkede çocuklarn haklarını korumakla mükellef kamu kuruluşları ve bu konuda gönüllü sivil toplum kuruluşları yok mu ?

Bu gerçekten büyük bir rezalet. Şu anda basketbolu yönetenlerin ne olduğunu zaten biliyoruz, ama obra'nın basın toplantısından dünkü olaya kadar bu çocuğa yapılan tacizlere ses çıkaramayan hatta destek veren basketbol medyası bunu yapam adamlardan daha rezil daha karaktersiz.

Kaan Kural'ın dan ismail'ine ulan bir kişi diyemedinizmi arkadaş 17 yaşında çocuk abd de üniversite okumak istiyor kime ne, sana ne ulan obradovic!!!!

Tabi ülke olarak neyimiz düzgğn yönetiliyor ki sporumuz düzgün olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu gerçekten büyük bir rezalet. Şu anda basketbolu yönetenlerin ne olduğunu zaten biliyoruz, ama obra'nın basın toplantısından dünkü olaya kadar bu çocuğa yapılan tacizlere ses çıkaramayan hatta destek veren basketbol medyası bunu yapam adamlardan daha rezil daha karaktersiz.

Kaan Kural'ın dan ismail'ine ulan bir kişi diyemedinizmi arkadaş 17 yaşında çocuk abd de üniversite okumak istiyor kime ne, sana ne ulan obradovic!!!!

Tabi ülke olarak neyimiz düzgğn yönetiliyor ki sporumuz düzgün olsun.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kaynamasın; Kaan Kural benzer şeyler söyledi; "ister eğitim için gider ister basketbolu bırakır patates eker, adamın sözleşmesi yoksa istediğini yapmakta özgür" minvalinde konuşmuştu hem Ntvspor'da hem Potacast'te.

Eminim şu an bu olay Galatasarayda yaşansa şu an koçu ve şubeyi gömmüşlerdi. Obradovic ilk tepkisinde haklı olabilir ama gencecik bir insanın kendi hayatına yön verecek bir tercih için linç edilmesi ve üstüne ülkenin milli takımına alınmaması tamamen rezillik ve akıl tutulması. Buna herkesin tepki koyması gerekiyor bu sporun da ötesinde sosyal boyutu daha fazla olan bir konu. Ama medya hala Obradovice yanlış yaptı şöyleydi böyleydi desin olayın vehametini ortaya koymaya bırak yangına benzinle gitsin. Çok yazık gerçekten. İnşallah Ömer Faruk gelecekte hepsini utandıracak

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi