Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Eminim şu an bu olay Galatasarayda yaşansa şu an koçu ve şubeyi gömmüşlerdi. Obradovic ilk tepkisinde haklı olabilir ama gencecik bir insanın kendi hayatına yön verecek bir tercih için linç edilmesi ve üstüne ülkenin milli takımına alınması tamamen rezillik ve akıl tutulması. Buna herkesin tepki koyması gerekiyor bu sporun da ötesinde sosyal boyutu daha fazla olan bir konu. Ama medya hala Obradovice yanlış yaptı şöyleydi böyleydi desin olayın vehametini ortaya koymaya bırak yangına benzinle gitsin. Çok yazık gerçekten. İnşallah Ömer Faruk gelecekte hepsini utandıracak

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Enes Kanter, Ömer Aşık olaylarında da aynen böyle davranmışlardı. Şaşırmadık,oyuncunun geleceğini değil kulübün çıkarlarını ön planda tutuyorlar.

Bugün itibariyle bsl büyük şaibe altındadır. Eğer doğuş fb ye seneye sponsor olursa bu sene oynadıkları maçlar hatta doğuşun diğer takımlarla oynadığı maçlar şaibelidir. Emir preldziç transferi şaibelidir.
Şikeden yırttıktan sonra ay şunun farkında; artık bu ülkede ne yapsa yanına kar kalıcak. Yazıklar olsun bu sisteme ve düzene.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Adamlar buluyor sponsor,muhtemelen bizim 3 katı bütçemize sahipler.Bizim sahip olduğumuz Odeabank'a yakın şartlarda forma sponsorluğu alıyorlar,Ülker'den hala bir şeyler geliyor,üstüne bir de Doğuş ile sponsorluk ihtimali var.Biz ise ne yapıyoruz bütçeyi seneye yarıya düşürme derdindeyiz.

Adamlar şikeci halleriyle bile bir sürü sponsor buluyor.Bizim kongredeki dinozorlar utansa keşke ama sanmıyorum.

Bu olaya şike demek de doğru olmaz.Ülker gibi birleşme yok.Sponsorluk anlaşması var(Haberde yazan öyle)Gerçi ne olduğu çok mühim değil ya.Sorun adamların bulabilirken bizim bulamamamız.

Emir transferi başta olmak üzere zaten Daçkanın FB'den yaptığı tüm transferler şaibeli.Yani aslında bir de Fenere sponsor olmalarına gerek yok.FB resmi sitesi Emirin Daçkaya gitme haberini "Emir gelecek sezon kadromuzda olmayacak diye verdi" .Emir takımdan ayrıldı falan demediler.Adamlar açık açık şimdilik gitti dedi.Dixon'ın yaşı malum.Fener istedikten sonra Dixondan sonra Fenerin devşirmesi yine Emir. Sponsorluk olursa Daçka pilot takım olacak deniyor (aynı ligde yer alan pilot takımın varlığı da pek bir etik) .Böyle olacak ve Daçka denklemden çıkacaksa ben sevinirim bile Adamlar Şahenkten bulmazsa parayı Ülkerden bulur ondan bulmazsa Koçtan bulur.En azından İstanbulun üçüncü EL takımı Daçka denklemden çıkarsa EL açısından şansımız artar.

Bu arada adamların yönetim anlayışı da çarpık ama en azından parayı verem mudaber oluyor bir miktar ya da elini taşın altına sokan.Mesela fakir doğup zengin olursan FB'de bir yerin değerin olabilir.Bizdeki çarpık origarşik düzenin örneği ise ancak antik çağda kaldı birde işte kast sistemi şeklinde bazı kadim semavi olmayan dinlerde yerini koruyor.Birileri seçilmiş,özel somut,soyut dirhem katkı vermeseler yine onların seçilmişliğine zeval gelmiyor.

Son söz de Daruşafaka Cemiyetine değdimi acaba yaptığınız işbirliğine .Yine pilot takım olmaya doğru gidiyor Daçka.EL'ye katılım süreciniz sportif ruha uydu mu.İnsanların en azından bir kısmının hafızasında Darusafaka markasının bu durumla birlikte yer alması varlık felsefenizle ne kadar bağdaşıyor ?

Bizimkilerde Türk Telekom ile birleşsinler.
Türk Telekom bu yıl muhtemelen kümeye düşecek ve Süper ligde oynayamayacak. Bizim yöneticilerimiz gidip TT yöneticileri ile görüşsünler ve birleşme kararı alsınlar. TT kümeye düşme olasılığından dolayı bu teklife çok sıcak yaklaşacaktır.
Türk Telekom bu yıl Avea ile birleşip daha da büyük bir şirket haline geldi. Daha büyük tanıtıma ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Galatasaray ile birleşirlerse ve bu birleşmeye iyi bir para yatırırlarsa EL kapıları da bize açılır. Zira Darüşşafaka, Eurolegue için söz almıştı FB ile birleşirlerse orada bir açık doğacak. GS iyi bir bütçe ve hedef ile yola çıkarsa Euroleague yönetimi bunu görmezden gelemez.
Kısacası GS-TT birleşmesi aslında hiçte zor değil ve bu birleşme ile GS Avrupa şampiyonluğuna oynayacak bir kadro kurabilir. Taraftar olarak buna açız ve istiyoruz.

Ferit Şahenk'e gelen telefonla yapılan bir rica transferiydi Emir Preldzic, adamın Fenerbahçe'liliği daha önde, umrunda mı sanki basket takımı :) Alakası yok yani koçla falan ama kadroyu baştan başkaları kurduysa hoca da kabullenmeyip ayrılsaydı. Darüşşafaka Türk basketboluna yarar değil zarar getiren bir organizasyondur, milyonlar verip kenarda oturttuğu, körelttiği isimler başka takımlarda yıldız olabilirdi, ha o oyuncuların da suçu var bunda, işte bu yüzden yabancı kontenjanının kaldırılmasının ne kadar doğru olduğunu görüyoruz. Göksenin, Sinan, Kartal Özmızrak, Cedi, Furkan Korkmaz, Nusret Yıldırım gibi söke söke süresini alan isimler kendilerini daha fazla geliştiriyorlar. Sınır kalkmasa her takımın benchi Darüşşafaka benchi gibi olacaktı.

9 Şubat'ta yazmıştım bunu, sponsorluk şaşırtmıyor beni.

Birleşen veya isim değiştiren kulüplerin tüm kategorilerde karşılaşmalara hangi ilden katılacakları, Federasyon Yönetim Kurulu’nun onayına tabidir. İki farklı ilden kulübün birleşmesi veya bir kulübün isim değiştirmesi halinde yeni oluşumun oynamayı talep ettiği ilde söz konusu ligde iki veya daha fazla takım yer alıyorsa talep kabul edilmez.
Yarışma Yönergesi 25.06.14 - http://www.tbf.org.tr/docs/default-...eler/yarisma-yonergesi-2014-2015.pdf?sfvrsn=6

Böyle bir madde gördüm Twitter'da. 2014-2015 sezonu yarışma yönergesinde de mevcut. Büyük ihtimalle Telekom ve Galatasaray birleşmesini engellemek için yazılmış. Yeni yönergelerde bu durum değişti mi değişmedi mi bilmiyorum. Fakat Türk Telekom buna çözüm bulur eğer kendileri ister ve siyaset engellemezse.

Şu Türk Telekom sponsorluğunu inşallah yaşarken görürüz,bütçelerini tam olarak bilmiyorum ama geçmişten günümüze kadrolara baktığımda hatrı sayılır bir bütçe olduğu gözüküyor. Tabi bir de Odeabankla 3 yıllık anlaşmamız var bunu da unutmamak lazım

Yarışma Yönergesi 25.06.14 - http://www.tbf.org.tr/docs/default-...eler/yarisma-yonergesi-2014-2015.pdf?sfvrsn=6

Böyle bir madde gördüm Twitter'da. 2014-2015 sezonu yarışma yönergesinde de mevcut. Büyük ihtimalle Telekom ve Galatasaray birleşmesini engellemek için yazılmış. Yeni yönergelerde bu durum değişti mi değişmedi mi bilmiyorum. Fakat Türk Telekom buna çözüm bulur eğer kendileri ister ve siyaset engellemezse.

TT zaten küme düşüyor. Bahsi geçen birleşme isim olarak olur. Orada bir pilot takım kalacaktır zaten. O madde ile ilgili çözüm oldukça basit

Türk Telekom bu yıl muhtemelen kümeye düşecek ve Süper ligde oynayamayacak. Bizim yöneticilerimiz gidip TT yöneticileri ile görüşsünler ve birleşme kararı alsınlar. TT kümeye düşme olasılığından dolayı bu teklife çok sıcak yaklaşacaktır.
Türk Telekom bu yıl Avea ile birleşip daha da büyük bir şirket haline geldi. Daha büyük tanıtıma ihtiyaçları olduğunu düşünüyorum. Galatasaray ile birleşirlerse ve bu birleşmeye iyi bir para yatırırlarsa EL kapıları da bize açılır. Zira Darüşşafaka, Eurolegue için söz almıştı FB ile birleşirlerse orada bir açık doğacak. GS iyi bir bütçe ve hedef ile yola çıkarsa Euroleague yönetimi bunu görmezden gelemez.
Kısacası GS-TT birleşmesi aslında hiçte zor değil ve bu birleşme ile GS Avrupa şampiyonluğuna oynayacak bir kadro kurabilir. Taraftar olarak buna açız ve istiyoruz.

Müthiş bir fikir. Ancak bunu yapacak yönetim olması gerekecek. Taiiki yönetim de divan kurulu üyelerinden onay alması gerekiyor; pardon abiler izin vermesi gerekiyor. Galatasaray lisesi kültürüne uygun firmalar ancak bize sponsor olabilir. Bu kültürü en iyi bilen abilerimiz hem sponsor olmazlar hem de olmak isteyenleri engel olurlar.

Telekom-TTNet ve Avea zaten aynı gruba bağlılardı, 3 markayı birleştirme kararı aldılar.
Galatasaray-Telekom birleşmesi ise yılların muhabbetidir. Daha önce olabilirdi ama şu andaki siyasi ortamda çok mümkün değil bence, şahsen istemem de.
Ama doğru düzgün bir sponsor bulunamaması yönetimin hatta genel kurulun bariz başarısızlığı.

Olmayacak birleşmedir.Amatör şubeler kambur olduğu için bence kapatılsın Galatasaray Futbol Kulübü olalım(!) Galatasaray'ın hayrına bir iş yapar mı liseden mezun abilerimiz.

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben gelecek sene ile ilgili hiç umutlu değilim. Ülkenin genel durumu düzelmediği sürece ki bence daha da köyüye de gidebilir seneye bizim için hiçbir şey yapmazlar, kaliteli kadro da zor kurar Türk takımları, eldeki yabancılarında ne kadar kalır bilemiyorum.

Terör Avrupanın her yerine yayılıyor ve bu seyrini devam ettirirse sadece bizim için değil tüm Avrupa ülkeleri için de büyük problem teşkil spor açısından. Fenerin Doğuş birleşmesi örtülü desteğin malum hale getirilmesi, bizim de Telekomla böyle bir anlaşma yapmamız basketbolumuz açısından çok kıymetli olur. Hatta Beşiktaşın bile şu rezil durumundan kurtulmak ciddi sponsor arayışına girmesi lazım. Rekabet ne kadar artarsa o kadar iyi. Tabi şu Fiba Uleb çatışması Fener Efes ve kısa vadede Daçka hariç tüm takımların dengesini bozacak gibi

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'ın play offa kalabilmesi için böyle bir hamleye ihtiyacı vardı. Onlar adına güzel transfer. Lige de renk katacak bir oyuncu...

Bu iddia yillardir konusulur, hatta Galatasaray basketbolunu takip edenler icin bir nevi baharin gelisine isarettir tekrar alevlenen soylentiler, fakat sube hicbir zaman muktedir insanlarin elinde olmadigindan sadece spekulasyon olarak kalir bu durum.
Gelecek sezonun ise bir farki var, an itibariyle ligin bitmesine sadece 8 hafta kaldi ve Turk Telekom basketbol takimi ligin son sirasina demir atmis durumda. fiksturlerinin de zorlugunu goz onune alirsak kendilerini gelecek yil 2. ligde bulmalari bir hayli yuksek ihtimal.
Halbuki Avea ile birlesen, dunya devi Huawei ile stratejik isbirligi anlasmasi imzalayan Turk Telekom firmasi icin bu durum kabul edilemez. Uzun yillardir Turk basketboluna yatirdiklari devasa butcelere ragmen birakalim kupa kazanmayi ust siralari dahi zorlayamadilar. Daha da onemlisi belli araliklarla salona gelen Ankaragucu tribunu haric belli bir basketbolsever kitlesi de yaratamadilar. Yani hep sportif hem de sosyal sorumluluk misyonu anlaminda hedef tutturulamadi.
Bugun Dogus grubunun gelecek sezon icin Fenerbahce ile isim sponsorlugu konusunda anlastiginin haberleri dustu gundeme. Yillardir el altindan verilen destek artik resmi kanallar araciligiyla kulube ve subeye arttirilacak. Ulker birlesmesi ile Eurolig A lisansini elde eden Fenerbahce, artik ligin en buyuk sponsoru ile de gucunu birlestirerek hem butcesini hem de lobisini en zirveye dogru tasiyacak.
Bu noktada, daha once futbolda Turk Telekom ile yuksek meblagli bir isim hakki anlasmasi imzalayan, Huawei ile ise kisa sureli bir forma sponsorluguna giden Galatasaray icin iletisim kanallari bir hayli acik. Turk Telekom Arena’nin hemen yanibasina yapilacak salonun isim hakkinin da dahil edilebilecegi iyi hazirlanmis bir kontrat ile iki buyuk marka icin de kazan-kazan durumu yaratilabilir.

Güzel parçaları oldu Beşiktaş'ın . Bobby Brown onlara seviye atlatacaktır muhakkak. O parçaları güzel bütünleyip işleyebilmek de antrenöre kalıyor artık.