Spor Toto Basketbol Ligi 2015-2016

Devreyi 19 sayıyla önde kapattı fb.10 ve üzeri galibiyette lider olacaklar obra liderliği vermez artık buradan zaten.4.sıraya düşmezsek fb-gs finali ufukta gözüküyor.

Obradovicin İpekçiden 1 maç çalma ihtimalinin bizim orda kazanma ihtimalimizden daha fazla olduğunu düşünen bir tek ben miyim? Ben takıma güvenmiyorum açıkçası, öyle önemli beklentiye de girmiyorum. Finale çıkarsak dahi görev tamamdır benim için

Obradovicin İpekçiden 1 maç çalma ihtimalinin bizim orda kazanma ihtimalimizden daha fazla olduğunu düşünen bir tek ben miyim? Ben takıma güvenmiyorum açıkçası, öyle önemli beklentiye de girmiyorum. Finale çıkarsak dahi görev tamamdır benim için
Tek değilsin kardeşim bende senin gibi düşünüyorum bunlar bizi ipekçide de yener
Attıkları çoğu üçlük giriyor bizimde üçlük savunmamız malum evlere şenlik peki bizim ligi ikinci sırada bitirmemiz için efesin kaç maç kaybetmesi gerekiyor

Kısa seride Feneri geçmek uzun seriden daha kolay 5 maçlık seride burada maç vermeyiz bence. Oradaki maçlardan birini de Ergin hoca bırakır birine ve son maça asılır gibime geliyor

Efes baya sert ve iyi savunma yaptı farkı indirirken.Receteyi verdi iyi kötü ancak sorun şu ne biz bu kadar sert seviyeye çıkarız ne de hakemler Efese verdiği iznin yarısını verir Fenere son dakikalarda baya kıyak geçtiler ki Efes bu sene ligde ilk kez doğranmış olabilir ama playoff ortamında bizim o seviyeye çıkmamıza müsaade edilmez

İvkovic açıklama yapmış, Tuncay Bey bu maçı kaybettiğimiz takdirde işime devam edemeyeceğimi söyledi diye. İvkovic gibi bir koçun başına böyle bir olayın gelmesini garipsedim

Efes Euroleague de süründü ligde zirvede bumu avrupanın en iyi ligi birisi hakemlerle kazanir, birisi son saniyede şans basketleriyle kazanır, biriside son saniye basketleriyle kaybeder (bu biz olmaktayız) lige gel yarı finalde fenere 3-2 eleniriz muhtemelen

Efes 1 maç daha kaybederse Ülkerin altında kalıp bizle yarı finalde eşleşebilir.En azından finalde FB ile eşleşmek daha güzel olur sanki.

İvkovic hala durmayı mı bekliyordu acaba. İyi şekilde sömürdü Efesi

Bu arada Torku -Bjk maçı var şuan savunmaların geri planda kaldığı güzel sayıların olduğu bir maç izlemenizi tavsiye ederim .

B.Brown seneye kesinlikle zorlanmalı.