Devreyi 19 sayıyla önde kapattı fb.10 ve üzeri galibiyette lider olacaklar obra liderliği vermez artık buradan zaten.4.sıraya düşmezsek fb-gs finali ufukta gözüküyor.
Tek değilsin kardeşim bende senin gibi düşünüyorum bunlar bizi ipekçide de yenerObradovicin İpekçiden 1 maç çalma ihtimalinin bizim orda kazanma ihtimalimizden daha fazla olduğunu düşünen bir tek ben miyim? Ben takıma güvenmiyorum açıkçası, öyle önemli beklentiye de girmiyorum. Finale çıkarsak dahi görev tamamdır benim için
3 maç kaybetmeli ikili onlardaTek değilsin kardeşim bende senin gibi düşünüyorum bunlar bizi ipekçide de yener
Attıkları çoğu üçlük giriyor bizimde üçlük savunmamız malum evlere şenlik peki bizim ligi ikinci sırada bitirmemiz için efesin kaç maç kaybetmesi gerekiyor
Efes hayatta 3 maç kaybetmez farkda 4'e indi obra türklerimi soktu naptı belki yener efes ama şu çekmece maçını kaybetmiycektik daçkada fenerden kaçmak için sinsi planlar yapmaya başlamış gibi geldi bana3 maç kaybetmeli ikili onlarda
Evet yok ama 4.bitirmemiz için hem Daçkanın tüm maçlarını kazanması hem de bizim 2 mağlubiyet almamız gerekiyor. Çok zor kısacasıArkadaşlar, biz üçüncü değil de dördüncü olursak Fenerbahçe ile finale kadar eşleşme ihtimalimiz yok değil mi?
Evet yok ama 4.bitirmemiz için hem Daçkanın tüm maçlarını kazanması hem de bizim 2 mağlubiyet almamız gerekiyor. Çok zor kısacası
Aynen öyle olacakYani Fenerbahçe ile çok büyük ihtimalle üçüncü olacağımız için yarı finalde eşleşeceğiz değil mi?
Aynen öyle olacak