Spor Toto Türkiye Kupası için rakiplerimiz belli oldu, maçlarımızı Uşak'ya oynayacağız, ilk maçımız da 4 Ekim 2013'te Beşiktaş ile..
Spor Toto Türkiye Kupası Kuraları Çekildi
2013-2014 sezonu Spor Toto Türkiye Kupası Eleme Grupları, Polat Renaissance Otel’de gerçekleştirilen kura çekimi ile belirlendi.
Galatasaray Liv Hospital, B Grubu'nda Beşiktaş, Trabzon Basketbol ve Uşak Sportif ile karşı karşıya gelecek ve eleme grubu karşılaşmaları Uşak şehrinde oynanacak. Takımımız ilk maçında 4 Ekim Cuma günü Beşiktaş ile mücadele edecek.
Takımımızın maç programı şu şekilde:
4 Ekim Cuma
Beşiktaş - Galatasaray Liv Hospital
5 Ekim Cumartesi
Galatasaray Liv Hospital - Trabzon Basketbol
6 Ekim Pazar
Galatasaray Liv Hospital - Uşak Sportif
Dört grupta ilk iki sırayı alan takımların yer alacağı kupanın sekizli final karşılaşmalarının yeri ve tarihini TBF daha sonra açıklayacak.
Takım menajeri Ömer Yalçınkaya kuraya dair "Herkese başarılar diliyorum. Ancak bir parantez açmak istiyorum. Galatasaray Liv Hospital olarak bu dört ayrı şehri benimsiyoruz. Ev sahibi olan şehirleri kura esnasında öğrenmemiz hakikaten bizi şaşırttı. Gruba baktığımız zaman çok ciddi rakipler var. Her ne kadar dördüncü torbadaki Trabzon Basketbol ve Uşak Sportif'in ayrılması gerekse de maalesef ikisini de bizim grupta görüyoruz. Şuna da değinmek istiyorum. Trabzon, Beşiktaş ve Galatasaray gibi futbol takımı olan kulüplerin salon konusunda güvenlik açısından yeterli olup olmadığının sorgulanmasını rica ediyorum. Ev sahibi avantajının kullanılması bizleri rahatsız etmiştir. Federasyon yönetiminin bununla ilgili karar alacağını ve adil olan neyse karar vereceğine inanıyorum. Teşekkür ederim" dedi.
Spor Toto Trkiye Kupas Kuralar ekildi - 23.08.2013 16:35 (ERKEK BASKETBOL) / Galatasaray.org