Spor Toto Türkiye Kupası

Haydi aslanlar alın bu maçı! Bu arada salonda ts-fb-gs formalı yan yana oturan taraftarlar dikkatimi çekti. Umarım ortamdaki dostluk bozulmaz.
 
Ben de sürpriz bekliyorum. Sürpriz beklememin asıl nedeni ise Ergin Ataman. Takımı motive edecektir. Reklama ihtiyacı var. :)
 
Ben Fener'in almasını istiyorum kupayı. Görüşüm de şudur. Fanatiklik bırakılıp Fener bir kenara konabilir. Ancak bu kadar kötü sezon geçiren bir Beşiktaş sezonu kupayla tamamlayıp biz havamızı alarak noktalarsak seneyi cidden çok koyar bana..
 
Beşiktaş kazansın. Çünkü fener bizi yavaş yavaş geçmeye başladı kupaların toplam sayısında hatta geçmiş de olabilir. Bu yüzden Beşiktaş kazansın. Gerçi onların da havası çekilmez ama fenerin almasından iyidir.
 
Beşiktaş kazansın. Çünkü fener bizi yavaş yavaş geçmeye başladı kupaların toplam sayısında hatta geçmiş de olabilir. Bu yüzden Beşiktaş kazansın. Gerçi onların da havası çekilmez ama fenerin almasından iyidir.

Kırk yılda bir kupa göreceğiz kazanırsak,onun da havasını atalım :) 40 yıl sonra ilk kez finale çıkmış Beşiktaş,bir kırk yıl daha beklememek için bu maçı kazanarak yönetimin de uyanmasını,basket takımının yatırım yapmaya değer olduğunu ve artık gelecek senelerde lig şampiyonluğunu istediğimizi anlamasını istiyorum ben en çok.O yüzden bu maç kilit.

Ancak Fenerbahçe Ülker,Galatasaray maçındaki gibi şut atarsa şansımız yok :)
 
Yahu hastalandık maça gidemedik Kinsey neler yaptı öyle. :D Fenerde sokacağı şutların hepsini bizim maçta sokmuşlar serbest atış bile atamıyorlar.
 
Ogilvy hücum bazında belki de bu ligin en iyi uzunudur Ali Karadeniz ile birlikte. Ama savunması sağlam değil adamın. Hücumda yine hayran kaldım adama. Tabi hem bizim maçta hem de bu maçta gördük ki bu uzun rotasyonu ile Fener'in işi çok zor Avrupa'da. Çok sayı yiyorlar. :)
 
Ogilvy Ataman ın gelmesiyle çok düzeldi.Bıyıktay zamanında bu kadar iyi oynamıyordu.Beşiktaşla yaptığımız lig maçını hatırlıyorum da çok kolay topları bitirememişti.Ergin hoca ona güveniyor o da daha çok katkı veriyor şimdi büyük ihtimalle.Birde Ogilvy orta mesafe şutunu da geliştirirse çok iyi oyuncu olur.
 

Üst