Spor Toto Türkiye Kupası

Bu Ülker korkusu nedir içimizdeki anlamadım. Bence bizim için rakibin değil bizim ne yaptığımız önemli. Biz gerçek oyunumuzu oynar, o müthiş savunmamızı yaparsak yenemeyeceğimiz takım yok bu ligde. Aslanlara güvenim sonsuz...
 
Ergin Ataman eğer bu kupayı alırsa bu sezonu en iyi şekilde noktalamış olur. O yüzden bence finaldeki ilk takım onlar olacaklardır. Diğer finalist hakkında yorumu anca bugünden sonra yapabiliriz. Kupada favori yoktur, bunu Efes'in elenmesinden rahatça anlayabiliriz. Biz de elenirsek çok şaşırmasın kimse.. Her an herşey olabiliyor..
 
Bir yandan Fenerbahçe galibiyeti görmek istiyorum, diğer yandan ise eksiklerimiz var, yorgun olabiliriz diye Banvit daha iyi olabilir diye düşünüyorum. Akışına mı bıraksak şu maçı acaba? :)
 
Gelecek rakipten korkmuyorum ama mantıklı olmak gerekirse ezeli rakibimizle eşleşirsek maçı kazansak dahi pazar gününe yıpranmış çıkarız. Gerçi yarı finali geçersek muhtemel rakibimiz Beşiktaş olacak ama...

Benim için önemli olan bir Fener galibiyeti "daha" değil. Mücadele eden, takım ruhunu sahaya yansıtan bu takımın elinde kupa görmek. Neticede gönlümden Banvit geçiyor.
 
16 kere uzatmaya gitmesi dileğiyle ..Ayrıca Sports Tv yorumcuları Banvit-Fülker eşleşmesini erken final olarak yorumladılar,he şu ipekçiden çıkamayan iki takımdan bahsediyorlar tamam tamam erken final.
 

Üst