23ocaktan itibaren spormax turksat 3a uydusunda ... freknsı 11729 V 15555 İyi Seyirler ...
Spormax de sadece lig maçları şifresiz, Avrupa maçlarında şifre koyuyorlar...Onur Karakuzu' Alıntı:ben uydudan frekansı girdim ve karşıma çıktı spormax şifreli şuan ama salı günkü maçı heycanla bekleyecem inş açılır maç saatinde şifreli olması yasak sonuçta maç saatinde kanalda da çıktığına göre birşeyler olur heycan verici bir bilgi paylaşmak istedim ..
Onur Karakuzu' Alıntı:ben uydudan frekansı girdim ve karşıma çıktı spormax şifreli şuan ama salı günkü maçı heycanla bekleyecem inş açılır maç saatinde şifreli olması yasak sonuçta maç saatinde kanalda da çıktığına göre birşeyler olur heycan verici bir bilgi paylaşmak istedim ..
Kutay Çamcı' Alıntı:[quote="Onur Karakuzu":2boffdog]ben uydudan frekansı girdim ve karşıma çıktı spormax şifreli şuan ama salı günkü maçı heycanla bekleyecem inş açılır maç saatinde şifreli olması yasak sonuçta maç saatinde kanalda da çıktığına göre birşeyler olur heycan verici bir bilgi paylaşmak istedim ..
sevindim kardeşim ..Burak Koç' Alıntı:açıldı yihuuuuuuuuuuuuu
ama bende açılmamış sadece beko all star 2009 yazıyo ama şifreli hayırdır inşallahBurak Koç' Alıntı:açıldı yihuuuuuuuuuuuuu
ya tbl ni izleyebilelimde avrupa maçları için internetten izleriz ..Emrah Bakın' Alıntı:Rahat olun, lig maçları sifresiz fakat özellikle benim gibi İstanbul dışındakiler için Avrupa maçlarında mecburen illegal yollara devam...
Onur Karakuzu' Alıntı:ya tbl ni izleyebilelimde avrupa maçları için internetten izleriz ..
dikey kardeşim bu frekanslar ve dikey pozisyonuna getir çıkıyo bende ilk yataya getirdim çıkmamıştı dikeye getirince çıkıyomehmet ünsal' Alıntı:eee ama bende açılmadı.daha doğrusu kanal bulunmadı.frekanslarıda yazdım ama çıkmadı