spormax artık turksat uydusunda :)

vala kardeşim aynısını yaptım aradım be 11kanal çıktı içinde spormaxte var biyerde bir hata yapıyorsundur başka kanal çıkmayan var mı ???

şaşkınım şahsen bu frekansları girip dikey pozisyonda arayınca aşk tv vb kanalların yanında spormax kanalıda çıkıyor sende neden çıktı anlamadım o kanalları silip aynı uygulamayı birdaha dener misin ve aradığın uydunun turksat 1c 2a yada 3adan birisi olmasına dikkat et..

Mustafa Yanar' Alıntı:
Evet Spormax açılıyor.Avrupa maçlarındada açılır bence :)
avrupa maçları şifreli diye biliyorum ama bakalım ben salı saat 18de yinede açacağım :) şuan şifreli ama turksat uyduda da inş izlenir çok izleyici sayısı artar ..

Bence sadece Digitürk modüllü aboneler için Türksat a geçti. Madem sözleşmede TBL maçları şifresiz yayınlanacak maddesi var da Spormax Türksat a geçmeden önce Digitürk sözleşme hükümlerine uymuyor muydu?

Murat Baylan' Alıntı:
Bence sadece Digitürk modüllü aboneler için Türksat a geçti. Madem sözleşmede TBL maçları şifresiz yayınlanacak maddesi var da Spormax Türksat a geçmeden önce Digitürk sözleşme hükümlerine uymuyor muydu?
murat kardeş digiturk modüllü aboneler derken ?? yani benm bir anlaşmam yok digiturkle ve kanal şuanda şifrelide olsa var acaba tbl maçlarında şifre kalkmayacak mı ??? anlamadım tam ??

ben kaydetim.hatta açıldı.açıldı çünkü maç vardı.all-star maçının özeti.sonra kapandı.sonra araştırma yaptım.sadece maç saatlerinde açılıyormuş spormax :oops: