vala kardeşim aynısını yaptım aradım be 11kanal çıktı içinde spormaxte var biyerde bir hata yapıyorsundur başka kanal çıkmayan var mı ???
zaten digiturktede şifreli fakat maç saatlerinde şifre kalkar diye ümit ediyorum çünkü şifresiz vermek zorundalar tbl maçlarını ..Alison Sudol' Alıntı:Kanal bu frekans da mevcut ama şifreli.
avrupa maçları şifreli diye biliyorum ama bakalım ben salı saat 18de yinede açacağım şuan şifreli ama turksat uyduda da inş izlenir çok izleyici sayısı artar ..Mustafa Yanar' Alıntı:Evet Spormax açılıyor.Avrupa maçlarındada açılır bence
murat kardeş digiturk modüllü aboneler derken ?? yani benm bir anlaşmam yok digiturkle ve kanal şuanda şifrelide olsa var acaba tbl maçlarında şifre kalkmayacak mı ??? anlamadım tam ??Murat Baylan' Alıntı:Bence sadece Digitürk modüllü aboneler için Türksat a geçti. Madem sözleşmede TBL maçları şifresiz yayınlanacak maddesi var da Spormax Türksat a geçmeden önce Digitürk sözleşme hükümlerine uymuyor muydu?
ne demek mehmet abicim bi yararım olduysa ne mutlu bana ..mehmet ünsal' Alıntı:onur ellerine sağlık..sonunda buldum ama şifreli.heralde maçlarda açılıcaktır.
Mustafa Kaya' Alıntı:d-smart ta kaçıncı kanal bilgisi olan var mı ?