Daha ne istiyorsun işte maçları izleyebileceksinBurak Koç' Alıntı:ben kaydetim.hatta açıldı.açıldı çünkü maç vardı.all-star maçının özeti.sonra kapandı.sonra araştırma yaptım.sadece maç saatlerinde açılıyormuş spormax
Daha ne istiyorsun işte maçları izleyebileceksinBurak Koç' Alıntı:ben kaydetim.hatta açıldı.açıldı çünkü maç vardı.all-star maçının özeti.sonra kapandı.sonra araştırma yaptım.sadece maç saatlerinde açılıyormuş spormax
Aykun Alan' Alıntı:Evet 192. kanalda var.Maç saatlerinde açık diyorsunuz yani öylemi ?
Recep Sarımeşe' Alıntı:Spormax kanalı sadece Euroleague,Eurochallenge ve Tbl maçlarında açık oluyor.Onun dışındaki Premier lig , programlar vb. şeylerde kapalı.
Şu olayı bir an önce anlayalımda bizde uyduya geçelim.
Aykun Alan' Alıntı:[quote="Recep Sarımeşe":3hz15hkr]Spormax kanalı sadece Euroleague,Eurochallenge ve Tbl maçlarında açık oluyor.Onun dışındaki Premier lig , programlar vb. şeylerde kapalı.
Şu olayı bir an önce anlayalımda bizde uyduya geçelim.
benim içinde :? :?Onur Karakuzu' Alıntı:benim için hiçbir anlam ifade etmedi sanırım üyeliğim yok şimdi açılmayacak mı maç saatlerinde ???
Çok Teşekkür ederim Serkan Abi .Serkan Dursun' Alıntı:Emin Bey;diğer digiturk kanalları varsa o frekanslardan tekrar tarat.Yoksa uydun yeni kanal ekleyemiyordur,baska bir frekansı 11729v15555 şeklinde düzenleyip tarat.Diseq ayarlarıyla oynama.Uydu markasına gore değişik kanal bulma yöntemleri var