Galatasaray zor günlerin zor fikstürlerin takımıdır. Zaten o yüzden adı Galatasaray..
Saldırın Aslanlar..
Saldırın Aslanlar..
Emir Kalyoncu' Alıntı:Zor maç.Elano-Baros-Kewell-Arda.. Bunlar olsaydi hic korkum olmazdi.E,malum.Ali Turan,Baris ve arkadaslarini gorunce su kadroyu insan umutsuz oluyor.Birde heralde Fener macindaki gibi beraberlige oynatmaz umarim Hagi.
Nasil bir hakem bilmiyorum ama insallah macin önüne gecmez.Enes Kömürcü' Alıntı:Maçın hakemi Halis Özkahya.
Umut Öncel' Alıntı:Kolay maçlarında 3'er 3'er puanları dağıtırsan, düşünürsün kara kara fikstürü.Ah Rijkaard ahh...
Neyse, sızlanmanın fazla bir anlamı yok.Bizim için lig yeni başladı.TS maçında bizim için ligin 3. haftası olacak.Zor bir maç olacağı kesin.TS çok formda yalnız ilk golü atarsak evlerinde baskı yaşıyabilirler.Elano ve Baros'un bu maçta oynayabileceğini düşünüyorum.Umarım Kewell'da hazır olur.Çok özledim ya Kewell'ı
Volkan Özger' Alıntı:[quote="Umut Öncel":1871ke2p]Kolay maçlarında 3'er 3'er puanları dağıtırsan, düşünürsün kara kara fikstürü.Ah Rijkaard ahh...
Neyse, sızlanmanın fazla bir anlamı yok.Bizim için lig yeni başladı.TS maçında bizim için ligin 3. haftası olacak.Zor bir maç olacağı kesin.TS çok formda yalnız ilk golü atarsak evlerinde baskı yaşıyabilirler.Elano ve Baros'un bu maçta oynayabileceğini düşünüyorum.Umarım Kewell'da hazır olur.Çok özledim ya Kewell'ı
Barış Yavruoğlu' Alıntı:Ntv Spor'da son dakika haberi ; Milan Baros sakatlığı nedeniyle Trabzonspor karşısında oynayamayacak.
Ne şanstır arkadaş ya.