SSL 11. Hafta | Trabzonspor - Galatasaray

Trabzon'a karşı genelde üstünlüğümüz var. Onların favori gösterildiği maçlarda hiç yenilmedik. Ben bu maçtan da en az bir puanla ayrılacağımızı düşünüyorum. Baros ve Kewell oynasa çok net alırdık ama ne yazık ki yoklar. İlk golü atarsak ve/veya 70-75 civarına üstün girersek maç bizim olur.

kadıköydeki gibi kontolü elimizde tutarsak iyi bir skor alırız..
bence de kewell'ı sonlara saklamamız daha uygun olur..
pino ,ayrıl da gel..
bu arada ultraslan da uçak kaldırıyormuş..
şeytan dürtüyordu bazı arkadaşlarımı ama ne oldu bilmiyorum..

Colman bu maçta da bize gol atarsa parası neyse verelim alalım devre arası. Yeter hacı bi kere atma yahu geldin geleli bize gol ata ata piyasa yaptın. Öyle tırt gol de atmnıyosun ki bam diye vuruyorsun köşeye...

Mert Göker' Alıntı:
Misimoviç ve Pino´nun gol atacağını düşünüyorum bu maçta.
Sanki rahat kazanacakmışız gibi geliyor bana...
aynen içimdeki duygular şimdi hocamız elanoyu oynatırsa pinoyu mu oynatmayacak yada forvette mi deniyecek pinoyu ?

Şaraçoğlundaki kadroya yakın çıkarız bence.Sakat Hakanın yerine İnsua oynar,Aykut un yerine de Ufuk.

Ufuk-Sabri-Neill-Servet-İnsua-Cana-Mustafa-Ayhan-Elano-Misi-Pino

Bende Misi ve Elano dan gol bekliyorum.Antrenmanda da iyi oynamışlar.

Trabzonspor en formda döneminde olsa bile hic bir zaman endisem olmaz nedense. Yenecegimize inaniyorum bol gollü bir mac da olur gibime geliyor biz 3 gol atariz en az.

----------Ufuk-------------
Sabri---Neill--Hakan--Insua
---------Cana-----------
----Elano------Ayhan------
---------Misimovic---------
----------Pino-----------

Gerekirse Mehmet Batdal ve Kewell da sonradan girerler oyuna.

Salih Coskun' Alıntı:
---------Cana-----------

Abi 10 kişiyle sahaya çıkmamızı beklemiyorsun heralde :)

Salih Coskun' Alıntı:
---------Cana-----------

Salih bu takım zaten bir kişi eksik. Bence 4-2-3-1 gibi oynayacağız senin akdroya benzer bir kadro eksik olan kişid eKewell olur. Ama Hagi korkarsa eğer o zaman

---------Cana-----------
----Barış---Elano------Ayhan-----

Şeklinde çıkarır kadroyu.

:) Caktirma en önemli oyuncuyu unutmusum, Mustafa Sarp :)

Not: Bana göre de Baris oynamali Sühan abinin dedigi gibi ama Mustafa Sarp bilinmez sebeplerden dolayi banko 11'de cikip 90 dakika oynuyor:)

Sühan Cem' Alıntı:
Salih bu takım zaten bir kişi eksik. Bence 4-2-3-1 gibi oynayacağız senin akdroya benzer bir kadro eksik olan kişid eKewell olur. Ama Hagi korkarsa eğer o zaman

---------Cana-----------
----Barış---Elano------Ayhan-----

Şeklinde çıkarır kadroyu.

Tek değişiklik Barış ile Mustafa olabilir bu kadroda.Diğerlerinin aynen sahada olacağını düşünüyorum.

Düzeltme yapayım. Hakan Balta götürülmemiş Trabzona. bu yüzden

Sabri-Neill-Servet-İnsua (çağlar) defansı ile çıakrız maça. Eğer Çağlar oynarsa Kewell oynar. İnsua oynarsa Kewell oynamaz.

Sühan Cem' Alıntı:
Düzeltme yapayım. Hakan Balta götürülmemiş Trabzona. bu yüzden

Sabri-Neill-Servet-İnsua (çağlar) defansı ile çıakrız maça. Eğer Çağlar oynarsa Kewell oynar. İnsua oynarsa Kewell oynamaz.

Pardon ya bende Hakan'ı yazdığını görmemişim abi :)

Bende bi' kadro yapayım;

----------------------Ufuk----------------------

----Sabri---------Neill---------Servet---------İnsua-

------------Cana----------------Mustafa----------

----------------------Ayhan----------------------

---Elano--------------------------Misimovic-----------

---------------------Pino----------------------------

Ufuk

Sabri - Neill - Servet - Insua

Barış - Cana - Ayhan

Elano - Misimovic

Pino

11'i idealdir bana göre.Kewell'ı, Mehmet'i, Emre'yi ve Çağlar'ı maçın gidişatına göre oyuna alabiliriz.

Bu hafta rakiplerimizden Bursa, Antalya ve Kayseri puan kaybetti.Tıpkı geçen hafta olduğu gibi 3 puan servet değerinde bizim için.O yüzden ne yapıp ne edip, 3 puanla dönmeliyiz Trabzon'dan.Takıma güvenim tam.İnşallah iyi bir galibiyet alırız.

Umut Öncel' Alıntı:
Ufuk

Sabri - Neill - Servet - Insua

Barış - Cana - Ayhan

Elano - Misimovic

Pino

11'i idealdir bana göre.Kewell'ı, Mehmet'i, Emre'yi ve Çağlar'ı maçın gidişatına göre oyuna alabiliriz.

Bu hafta rakiplerimizden Bursa, Antalya ve Kayseri puan kaybetti.Tıpkı geçen hafta olduğu gibi 3 puan servet değerinde bizim için.O yüzden ne yapıp ne edip, 3 puanla dönmeliyiz Trabzon'dan.Takıma güvenim tam.İnşallah iyi bir galibiyet alırız.
O kadroda Mustafa Sarp mutlaka olacak. Onsuz maça çıkamıyomuşuz.

----------------------Ufuk----------------------

----Sabri--------Neill---------Servet---------İnsua-

-----------------------Cana---------------------

-----------Mustafa----------------Ayhan-----------

-----------------Elano-------Misimovic----------

------------------------Pino-----------------------

Bence de maça böyle çıakrız. Enes'in verdiği kadronun aynısı yalnız yerleştirme de farklılığım var. Cana tek ön libero daha iyi oynuyor tıpa görevi görüyr bazen. Bazen de önleyici hekim konumunda. Önlerine Mustafa ve Ayhan'ı koyarsak onalrda iş oraya gelemden önde baskı işini yapacaktır. (gerçi Mustafa 30. dakikadan sonra akıl tutulması yaşıyor) Elano ile Misi serbest oynayacaktır genel olarak misi sol Elano sağa yakın oalcak tek sorun Sabri ve İnsua bu sistemde gerekli olan o kanat bindirmelerini sıklıkla yapabilecekmi. İnsua bindirdiğinde Ayhan ona destek verebilecekken Sabriye o desteği Mustafa verebilirmi? (alan kapatma yada geride pas alternatifi yaratma anlamında). Bu yüzden kendisini sevmesem de Mustafa yerine Barış daha iyi olur gibime geliyor. Tam Hamitlik bölge aslında orası (mustafanın oynadığı bölge)

Gerçekten çok zor bir maç bizi bekliyor.Şehir , acayip hava'ya girmiş durumda.Kime sorsan en 4-5 atarız diyorlar.Trabzonspor zaten oturmuş kadro'ya sahip.Bizi çok zorlayacaklar bana göre.Bence Elano-Misimoviç-Pino üçlü'sünün aksine orta saha'da oynayacak oyuncularımızın göstereceği performans çok önemli.Eğer ileri uçta oynayan oyuncularımız orta saha'dan yeterli desteği alamazlarsa fazla varlık gösterebileceklerini sanmıyorum.

Umarım herşey yolunda gider ve 3 puanı alırız.

Bu arada Trabzonspor maca "Kazanirsak lideriz" psikolojisi icinde cikacak. Arti bir motivasyon, onlar adina olumlu yansiyacaktir diye düsünüyorum ama umarim ters etki yapar.

0-0'ı gayet güzel oynarız.Yalnız absürd bir şekilde geriye düşersek devamı kötü olur.Adamlar eskisi gibi silik değil büyük maçlarda.Beraberliğe fitim.Kazanabilirsek büyük iş olur.